AfricaTwin.LT

Motociklų Honda XRV AfricaTwin (ir panašių) savininkų klubo forumas.
Dabar yra 02 Lie 2025, 20:51

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: XRV750 ar XL650V?
StandartinėParašytas: 18 Lap 2013, 12:42 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Chebra, gi nebutinai mocas uz 12k lt bus geras. Paskutinis pirkinys buvo afrika Aidosui. Ir ka? sumokejo 7500 uz lietuvoje drozta afrika. Sedo ir isvaziavo i kelione po europa. Prasuko 5000km be jokiu problemu. Net tepalo nei gramo nesuvalge!!! Nebutinai brangus bus geras. Arba broliuku is Siauliu karves paimkim: vaizdo stebuklu nera, ale is technines buses viskas gut. Sedo ir isvaziavo i miskus nieko neziureje....

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 18 Lap 2013, 17:46 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Dunse rašė:
Chebra, gi nebutinai mocas uz 12k lt bus geras. Paskutinis pirkinys buvo afrika Aidosui. Ir ka? sumokejo 7500 uz lietuvoje drozta afrika. Sedo ir isvaziavo i kelione po europa. Prasuko 5000km be jokiu problemu. Net tepalo nei gramo nesuvalge!!! Nebutinai brangus bus geras. Arba broliuku is Siauliu karves paimkim: vaizdo stebuklu nera, ale is technines buses viskas gut. Sedo ir isvaziavo i miskus nieko neziureje....

čia pilnai pritariu ir dar jei autoritetas leis, tai papildysiu:

iš mano patirties - buvau pradėjęs ieškoti Alpo, bet pasitaikė Africa ir iki šiol džiaugiuosi. Lygiai taip pat žmonės atsiliepia ir apie TA (Paulius prieš tai pasipasakojo). reiškia blogo moco nėra, yra tik netinkamas pasirinkimas. taigi mano verdiktas toks - apsiprendi ko reikia, o tada renkiesi - gi katės maiše nepirksi. pasivažiuoji su vienu kitu, atsisėdi ramiai ir pagalvoji ko tu iš to pirkinio nori ir tikiesi, tada vėl pasibandai ar tikrai tas gaunasi ką svajojai ir tada bus verdiktas - kaip rodo rezultatas tai gali būti ir Yamaha ir BMW ir dar daug variantų.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 18 Lap 2013, 23:28 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Pastabos del transalpo: jei tavo(ir galbut kitu busimu pirkeju ziniai)ugis 180cm.+,TA ne tau.Jei pirksi Angla, laukia islaidos- priekinio zibinto keitimas(~1200lt) jebajus siuo klausimu tyli:) .O siaip manau pekant bet koki moca, pabendrauk su sios technikos turetojais. Visi jie(net AFIKOS!) turi savu "kabliuku";).

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 19 Lap 2013, 02:11 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Vaizdas reikalingas tik glamurams ( tikrai noriu ko izeist) . Musu suvokimas ir poziuris i enduro kitoks. Dabar kaifuojam su mazesniais. O i keliones reiks kazko naujesnio.
P.s. o afrikos man asmeniskai gaila. Bandau isivaizduot , kaip tarkim 95 jas imdavo pvz naujas. Tai is tiesiu legendinis mocas. Ir savo laiku lygiu neturejo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 30 Lap 2013, 23:37 
Atsijungęs

Bus man šaipytis iš tų, kurie rinkdamiesi tarp Alpo ir Afrikos išsirenka Tenere.. Aš va rinkausi rinkausi ir net į enduro šeimą nepataikiau :mrgreen: ačiū visiem už patarimus bet pradžiai teks labiau ant kelio laikytis su Honda CBR 1100 (Net gėda čia rašyt, bet prašiau patarimo tai ir rezultatą skelbiu) :roll: kaip bebūtų už išleistą suma afrikos retai geros pasitaiko.. o motociklų mechaniku man būt dar oi kaip anksti.. Reiks užsidėt Dunlop D616 ir bus žemagrindis enduro :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Gru 2013, 01:07 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Tai jau tikrai ahujenas pasirinkimas tarp at ir ta. Belieka tik but zemagrindziu enduro :-)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 04 Gru 2013, 13:58 
Atsijungęs

Nesupraskit klaidingai. Rezultatas - visai ne i tema motociklas - gavosi ne lyginant du motociklus. Tiesiog netiketas pasiulymas susirinko daug pliusu.. Ir nuspresta, kad ateinantis sezonas bus skirtas pazindintis su kelionemis gerais keliais :) O tam sis daiktas manau bus tinkamas. Ir.. Reikia baigt tersti tema apie TA ir AT kol nebuvau uzmetytas salmais :mrgreen:

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į: