AfricaTwin.LT

Motociklų Honda XRV AfricaTwin (ir panašių) savininkų klubo forumas.
Dabar yra 15 Lap 2024, 19:12

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Motociklai Dakar'e 2016
StandartinėParašytas: 05 Sau 2016, 01:33 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Na ka braliukai, prasidejo 2016 metu Dakaras ir Lietuviu desantas, kaip niekada yra gausus, net trys automobiliu ekipazai. Kiekvienas mes turime savo favoritus, bet cia as ne apie automobilius.
Siais metais, kaip niekada mazai matau informacijos apie motociklus. Angliskai skaitantis braliukai, paduokit prafiltruotos informacijos butent apie motociklistus. Siandien matau daug nauju pavardziu taip vadinamu favoritu, bet savo nuomones vis kaip tai nesuformuoju. Kaip siemet atrodo Honda?
Rushanas Enduro
Gyvenimas grazus...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Motociklai Dakar'e 2016
StandartinėParašytas: 08 Sau 2016, 11:52 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Beabejo Honda laimes!
Bet siaip apie masinas pasakysiu - Loeb`as robotas! Respect!

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 08 Sau 2016, 13:57 
Atsijungęs

KTM'ai grįžta. Vakar pirmas keturias užėmė KTM'ai, stumia Hondą žemyn po truputį ir iš bendros įskaitos.
Gal čia ne motociklai kalti, tiesiog nėra su Honda važiuojančių asmenybių. Barreda karštakošis ir visiškai pasimetęs navigacijoje. Dabar lyderiaujantis Goncalvesas nėra buvęs aukščiau 10 vietos prieš tai Dakaruose ir ne visada jį lydėjo sėkmė.
Nežinau, nenoriu karksėt, bet KTM'ščikai yra ambicingesni, stipresni, jaunesni ir juos (sakau deja) turbūt lydės šiemet sėkmė.
Svitko gerai varo, stabiliai šiemet.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 08 Sau 2016, 20:09 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Paulius rašė:
KTM'ai grįžta. Vakar pirmas keturias užėmė KTM'ai, stumia Hondą žemyn po truputį ir iš bendros įskaitos.
Gal čia ne motociklai kalti, tiesiog nėra su Honda važiuojančių asmenybių. Barreda karštakošis ir visiškai pasimetęs navigacijoje. Dabar lyderiaujantis Goncalvesas nėra buvęs aukščiau 10 vietos prieš tai Dakaruose ir ne visada jį lydėjo sėkmė.
Nežinau, nenoriu karksėt, bet KTM'ščikai yra ambicingesni, stipresni, jaunesni ir juos (sakau deja) turbūt lydės šiemet sėkmė.
Svitko gerai varo, stabiliai šiemet.

Honda ir pernai apsimetinėjo kad Bortas pagrindinis. panašiau, kad jo užduotis - klaidinti iš paskos važiuojančius priešininkus apsimetinėjant kad jis siekia pirmos vietos. Panašiai kaip pas Kamaz. vienas provokuoja kitus varyti ant galimybių ribos, o kiti komandos nariai laukia savo eilės.
Goncalves stumiamas į pirmą vietą.
KTM... iš 80 KTM kažkas turi prasimušti :lol:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Sau 2016, 19:37 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Dakaras tuoj pasibaigs, liko paskutinis etapas o mane motociklistai, kaip tai neuzkabino. Pasidalinsiu savo asmenyne nuomone. Nebuvo man siemet idomu ziureti Dakara, kaip tai blanksta viskas. Nebuvo man zinomu pavardziu, gal del to ir neidomiai ziurejosi motociklistai. Vienintelis kiek tai svarbus dalykas man buvo tai, kad sirgau uz Honda. Net Markas Coma perejo i organizatoriu gretas. Vis dazniau pradedu prisipazinti sau, kad Africos Dakaras yra tikresnis ir idomesnis.
Savo laiku laukdavau formules -1 transliaciju, dabar tai pasidare visai neidomu, viskas vyksta labai monotoniskai.
Mano motociklizmo poziuris susiformavo nuo pirmuju Dakaro lenktyniu. I tu metu Dakaro motociklininko fotografija ziurejau tarsi i kosmonauta ir net pasvajoti negalejau, kad as kada nors galesiu vaziuoti tokiu motociklu. Siandien apzergiu zenkliai pranasesni moca, nei ta, su kuriais lenktiniavo 80 tuju metu Dakaro lektinininkai.
Laikas nestovi vietoje ir mes tobulejam, belieka dziaugtis tuom, kad mes turime galimybe vaziuoti motociklu daug ir toli.
Sezonas ne uz kalnu ir as isitikines, kad mes sezona praleisime turiningai.
Stai tokie mano pamastymai.
Rushanas Enduro
Gyvenimas grazus...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 17 Sau 2016, 13:33 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Rushanas rašė:
Dakaras tuoj pasibaigs, liko paskutinis etapas o mane motociklistai, kaip tai neuzkabino. Pasidalinsiu savo asmenyne nuomone. Nebuvo man siemet idomu ziureti Dakara, kaip tai blanksta viskas. Nebuvo man zinomu pavardziu, gal del to ir neidomiai ziurejosi motociklistai. Vienintelis kiek tai svarbus dalykas man buvo tai, kad sirgau uz Honda. Net Markas Coma perejo i organizatoriu gretas. Vis dazniau pradedu prisipazinti sau, kad Africos Dakaras yra tikresnis ir idomesnis.
Savo laiku laukdavau formules -1 transliaciju, dabar tai pasidare visai neidomu, viskas vyksta labai monotoniskai.
Mano motociklizmo poziuris susiformavo nuo pirmuju Dakaro lenktyniu. I tu metu Dakaro motociklininko fotografija ziurejau tarsi i kosmonauta ir net pasvajoti negalejau, kad as kada nors galesiu vaziuoti tokiu motociklu. Siandien apzergiu zenkliai pranasesni moca, nei ta, su kuriais lenktiniavo 80 tuju metu Dakaro lektinininkai.
Laikas nestovi vietoje ir mes tobulejam, belieka dziaugtis tuom, kad mes turime galimybe vaziuoti motociklu daug ir toli.
Sezonas ne uz kalnu ir as isitikines, kad mes sezona praleisime turiningai.
Stai tokie mano pamastymai.
Rushanas Enduro
Gyvenimas grazus...

Tikrasis Dakaras ir toliau vyksta.. taip, pagrindinės žvaigždės ten kur pinigai, bet pats renginys nemiršta. pasikeitė pavadinimas...
Director - Jean Louis Schlesser ;)
http://www.africarace.com/en/

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 18 Sau 2016, 14:03 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Siu metu Dakaras visai ne toks, kokiam ruosiasi dauguma komandu. Tik viena diena su tikrom bekelem. Dauguma trasu - tarsi klasikinio ralio trasos. Finise buvo labai daug nepatenkintu lenktyninku del trasu konfiguraciju ir vis atsaukiamu greicio ruozu. Dauguma ziurovu ir dalyviu nori atgal i Afrika, bet biznis diktuoja savo taisykles...

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume