Ramūnas rašė:
Sveiki braliukai,vakar susirinko autoritetingi africonai,pagal minciu destyma supratau,kad pavasarinis samitas turetu įvykti.Barada brolijai ir visam itaikingam autoritetui parode garbinga gesta.Šiemetiniai vėdliai,kaip suprantu bus Dunse ir Unfis, nors visi vieningu balsu nutarinejo Hansso kandidatura. Lietuvos autoritetas Rushanas man pasirode kazkoks bespalvis gal pas ji kas nors...
taciau šitas vaikis buvo labai jau susižavėjes mano šukuosena,pastebejau jog del to net ašarą ispaudė.Rushanai stiprybės tau iri tavo kiema pavasaris ateis!! Stai tokia trumpa apzvalga
Jooo, susibegimas gavosi gana gausus, malonu man buvo pamatyti gerai pazistamus braliukus, kartais man atrode, kad salia stovi mocai ir metu laikas yra siltas. Nors ir buvo isgerta daug alaus ir net buvo paliktos masinos nakciai, bet susibegimo reikejo. Smagiai pasijuokem ir padurniavom. Joo, Slava ir Barada paplonino savo pinigines, bet del to zmones netapo daugiau gerbiami, Slavikas yra gerbiamas ir be to. Barada, sanuolis, kad atejai ir pamatei, kad mes visiskai normalus diedai ir ko gero tu supratai, kad mes pripazinome ir tave. Aj dar keista, kad Ramuniu pasirodziau, nei sioks nei toks. buvau apskritai be masinos ir net alucio isgeriau. O siaip Ramunai tu nuvaziuok su manim nors karta ir tu pamatysi, kad gyvenimas yra grazus.
Rushanas Africa...