Drakas rašė:
Taigi žiūrĖm, ką tŪrĖm.
Pasiryžę važiuoti ir jau užsireginę pas rusus yra:
Rushanas+1
Kos+1
Argi+1
Artūras
Edgaras V.
Drakas
Lauruha.
Taigi jau septyni mocai. Kolkas dar svarsto Barada ir Audriuso. Nors laiko dar žiauriai daug, bet jis (laikas) turi tendenciją labai greitai lėkti.
Turiu keltą praktinių klausimų Rushanui dėl nakvynės ir ekskursijos.
Kiek yra ten namelių ir kada reikėtų juos rezervuoti (mokėti)?
Ar verta užsirašinėti (mokėti) į ekskursiją autobusas/plaukiojanti gelda, ar tiesiog tūsintis su vietiniais afrikancais?
Visi kiti klausimai (kada, keliese kolonoje, kur nakvojam/nenakvojam ir pan.) iškils artėjant samitui.
Atsakau.Septyni mocai, gera shaika susidaro. Visiems mocams vaziavimas kolona mano ghalva yra pernelyg varginantis. Tai yra vidutinis greitis yra gana nedidelis, toliau pasimetimo ir atsilikimo galimybe yra gana didele, juo labiau, kai nera tarpusavio rysio ir kolegos dar nebus susivaziave. Mano galva protingiau butu vaziuoti trym keturem mocais, tuomet ir vaziavimo malonumo butu daugiau. Nors as asmeniskai galiu vaziuoti ir su 100 mocu kolonoje, bet tai tiesiog mano pastebejimas- bilitristika. Tarkim vaziuoti dienos metu galima keliais mocais o susibegti i viena vieta nakvynei, taip susitarus galima vienu metu ivaziuoti i tuso vieta.
Jei kalbeti apie si konkretu rengini, tai as isvaziuociau jau antradieni noredamas pasimiegauti kelione. Jei kas nors nores prie mannes prisijungti antradieni- prasau. Pakeliausit karu su manim- liudna nebus.
Del namuku: sakyciau namuku yra ten pakankamai ir jie gana komfortiski ziurint musu akimis, moketi isanksto nereikejo, bet rezervuotis isanksto butina, susimoketi atvaziavus i vieta. Susimoketi buvo galima kortele, bet tai reiketu patikslinti del siu metu. Del namuku isankstines rezervacijos, negaletu buti snipstas, atsisakius sudarytumete daug nepatogumu organizatoriams i tai kategoriskai rekomenduoju ziureti atsakingai.
Ar verta vaziuoti i ekskursija su autobusu? Vaziuoti autobusu ir plaukti laiveliu tiesiog butina, tai ir yra tas reiskinys del kurio i Piteri suvaziuoja is visos Rusijos ir uzsenieciai. Juo labiau musu pinigais, tai sudaro nedidele suma. Likti buchalinti nerekomenduoju, vaizdas stovykloje tuo kartu buna kaip visur kitur. Patikekit vien del sito vaziuoti tikrai neverta o pasilabinti su kolegomis, parodyti save ir kitus pamatyti galimybe bus ir be nusigerimo stovykloje.
Tiesa kai buvau praeita karta, tuomet vietiniai Afrikieciai mus lydejo savo mocais po milionini miesta ir nei vieno svecio nepamete- man tai sukele daug zavesio. Turint omenyje vairavimo kultura Rusijoje.
Tiesa apie nakvyne palapinese, palapines buvo statomos tiesiog miske ir didzioji dauguma sveciu pasirinko toki nakvynes buda, bet tai skonio reikalas.
Na mazdaug taip.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...