gvidasba rašė:
Drakas rašė:
Šįkart tik tiek. Bet Polis kažką daugiau įmes. Įsitikinęs tuo
https://photos.app.goo.gl/uEYYb64uEUQnCIAO2Matosi, kad sitas subuntujus turi savo dvasia
Turiu kelis klausimus:
Kaip Rushanas ivertino nauja SWM?
Ar Antanas jau parduos KTM ir pirks ATV?
Ar Hans jau perkskaite dovana?
Naujas SWM mocas?
Nauja SWM moca galejau ivertinti tik pasedejas ant jo arba tiksliau pasedejes net kartu su Jolanta.
Ivertinti galejau tik ergonomika, isvaizda ir stovincio motociklo variklio darba.
Produkto isvaizda patiko, ergonomika taip pat aukstame ligyje, su keleive sedisi gana patogiai, mat sedyne yra dvieju lygiu.
Variklio darbas savo vibracijomis ir garsu nenustebino savo vieno cilindro garsu- dirba jis pakankamai tyliai.
Ipurskimo sistema, galinio rato atjungiama ABS sistema, tai butini siolaikinio motociklo ipatumai.
Aisku smalsu butu prasivaziuoti vienam bekele ir su keleive isibegeti ant gero asfalto. Esu tikras, kad su tokiu mocu galima susidraugauti. Iki sio momento jis man nesukele jokios bjaurasties- greiciau atvirksciai- suintrigavo.
Tikiuosi, kad dar turesiu galimybe apzergti si naujaji produkta, kai bus palankios salygos tam o siandien tenkinsiuos tik paciupinejas ir pasedejas ant SWM.
Apie zibureli- galiu tik padekoti organizatoriams.
Zaviuosi Rutos istverme ir kantrybe, esu dekingas Unfiui ir kitiems prisidejusiems prie sventes. Quadai buvo labai i tema, maistas- nu ka as cia? Jus ir taip patys zinote, kad linksmintis mes mokame.
Man buvo malonu visus jus matyti. Sekanti karta susitiksime budami ant motociklu. Svajokime ir igyvendinkime savo svajones drauge.
Rushanas Enduro
Gyvenimas Grazus...