Rushanas rašė:
Rusu atsiliepimai...
Taip, man yra ne tas pats, su kokia nuomone apie mano sali, isvaziuos sveciai namo. Taip, man yra svarbu, palikti gera ispudi apie save (turiu omenyje mus vietinius).
Man asmeniskai tai buvo susibegimas kuriame buvau, kaip eilinis svecias ir tiesiog turejau gera laika, dariau tai ka norejau ir nesitikejau, kad man siulys kokias tai pramogas. As sugebu prisitaikyti prie bet kokios terpes ir patureti maloniu akimirku. Taip, maisto gerimo buvo per akis, ir salygos buvo sakyciau gana geros. Man buvo visai neblogai.
Sveciai gi norejo veiksmo ir programos. Pas mus visa organizacija baigiasi nuo atvaziavimo i sodyba.
Mano galva, kai susikvieti 100 zmoniu reikia organizuoti ju laika, turi vykti veiksmas kuriame gali dalyvauti visi norintys o nenorinntis gali nedalyvauti, bet svarbiausia yra tai, kad butu pasirinkimo galimybe o is organizatoriu butu pareigos jausmas.
Dar mano galva privalu, kad organizatorius turetu sekti procesa viso renginio metu ir itakoti situacija. Kitais zodziais tariant, tokio didelio renginio organizavimas yra didelis, atsakingas dalykas. Sakyciau, visa tai zmogus turetu daryti uz atlygi.
Padurninot mane , kai pasiuliau puciamuju orkestra pasitinkant svecius, nenorejote pusnogiu merginu naktineje programoje. Naturoje gi, sestadienio ryta isvaziavone nezinia kur. Keista, kad tokioje aplinkoje pas mus dar vyko apdovanojimai ir vaziavimo konkursai o keli lietuviai vis tik sugebejo isvaziuoti prasivaziuoti ekstremaliai, zvyrais gi vaziavome tik trym mocais. Gerai, kad bent tai pavyko padaryti.
Prisipazinkime, kad geriausiai pas mus buvo vartojamas alkoholis.
Nezinau ar kita karta nores pas mus vaziuoti rusai? Tie kas nores tik pavartoti šnapsa atvaziuos- kas nores veiksmo pramogu ir turiningo poilsio- neesu tikras.
O siaip sezonas isibegejo ir as zinau, kad su Africa reikia vaziuoti ir as tikrai zinau, kad:
Gyvenimas grazus
Rushanas Africa.
Is slioto St Peterburge gausit pilna OTCHIOTA su fotkem. Vaziuojam ash su Ruta, Antanas, Gucul.
Labai teisingas Rushano ivertinimas. Sutinku, kad Vilnieciams pagerti kitoje aplinkoje yra gerai, bet kai pramini 1000km...
Imkimes kita sliota atsakomybe kas ka gali geriausiai, ne vieno zmogaus jegoms toks renginys