darkart dėkui Giedriui už puikiai praleistą savaitgalį su kavageriu ir vaišėmis. Aukštaitija man yra neatrastas kraštas ir jau seniai norėjau pasisukinėti po apylinkes - juolab susiklosčius mano aplinkybėms dabar iki nematytų obejktų jau ranka paduot
nustebau, bet bendrą kalbą radom jau pirmo pokalbiu telefonu metu, nors įsiprašyti į svečius be konkretaus plano ilgai delsiau - Giedrius man atrodė daug rūstesnis ir mažiau sukalbamas... pasirodo atvirkščiai ir man gana lengvai pavyko įkalbėti Giedrių "užsukti" pas latvius apsukti kelių km ratą. mano pažinimo įgeidis buvo pateinkintas - grįžęs namo radau viso labo tik 270km kuriuos prasukom keliais ir šunkeliais, žvyrais ir pievom... iki pilno komplekto trūko tik persinešti savo klynabirbius per LT-LV ribą skiriančius "apkasus", bet ta mintis Giedriui nelabai patiko tai teko apsukti kiek ilgesnį ratuką kas suėjo gana smagiai.
vienas malonumas buvo stebėti kaip gidas mintinai naviguoja vietiniais žvyrais ir keliukais, tereikėjo tik nežiopsoti ir sektį į kokį objektą ar įdomesnę vietą ranka bus numota. o kiek dar liko neaplankyta... rekomenduoju kolegoms, kurie dar vis neprisiruošė aplankyti.
Prikabintas failas:
IMG_1330.JPG