Sveiki, su šventėmis visus!
Šiek tiek atnaujinimų iš mano stovyklos
Šiais metais su africa sukeliavau 17000km. Pradėjau nuo AT susitikimo, po to su draugu turėjom puikias 5 dienas pasiekiant Slovakiją ir atgal į LT. Traktštelėjus keliems kaulams, teko pakoreguoti kitos kelionės planus, bet dar nesibaigus "biuleteniui" iškeliavau iš Norvegijos, aplankyti sesę, gyvenančią Prancūzijoje. Šį kartą važiavau vienas. Šalys visiems puikiai žinomos, tad neišsiplėsiu. Aplankęs sesę, keliavau toliau į pietus. Pirmą kartą aplankiau Šveicariją, Italiją, Austriją. Labai patiko kalnų perėjos ir puikūs vaizdai, tikriausiai tai didžiausią priklausomybę sukeliantis narkotikas... Italijoj pirmą kartą pamačiau F1 gyvai. Ten kepino 33 laipsnių karštis. O paskutinę dieną Austrijoj neįleido manęs į Grossglockner kelią, nes.. snigo.. Tad šiek tiek nusivylęs, kad kalnams jau pabaiga, pasukau link lietuvos. Nusprendžiau važiuoti kiek bus jėgų, pasirodo jų užteko pasiekti namus Lietuvoj. Ir tik grįžęs supratau, kad galiu užsidėti dar vieną pliusą, įvažiavau Iron Butt. 19val 45 min - 1612km. Pailsėjęs Lietuvoj kelias dienas, iškeliavau atgal į Norge, tik šiek tiek per aplinkui, kad mažiau neaplankytų šalių būtų likę
Tad teko pamatyti ir Suomijos ilgus tiesius kelius, kartais pavirstančius aerodromais.
Kelios foto:
Prikabintas failas:
20.jpg
Prikabintas failas:
19.jpg
Prikabintas failas:
18.jpg
Prikabintas failas:
17.jpg
Prikabintas failas:
16.jpg
Prikabintas failas:
15.jpg
Prikabintas failas:
14.jpg
Prikabintas failas:
13.jpg
Prikabintas failas:
12.jpg
Prikabintas failas:
11.jpg
Prikabintas failas:
10.jpg
Prikabintas failas:
09.jpg
Prikabintas failas:
08.jpg
Prikabintas failas:
07.jpg
Prikabintas failas:
06.jpg
Prikabintas failas:
05.jpg
Na o su šalčiais ateina nemažiau įdomi motociklizmo dalis - remontai, perdarymai, projektai ir ateities planavimai
Du dalykai man užkliuvo mano afrikoj - duslintuvas, deginantis batą ir indikaciniai lempukai (ne originalūs) akinantys naktį. Apsaugą duslintuvui sukonstravau (naujos arba brangios (yamaha), arba atrodė nekokybiškos (China)), o lempukus teks perdaryti šiek tiek vėliau, kad nereikėtų jų naktimis lipinti lipnia juosta. Visa kita tvarkoj, motociklas nublizgintas ir laukia pavasario.
Prikabintas failas:
04.jpg
Prikabintas failas:
03.jpg
Prikabintas failas:
02.jpg
Prikabintas failas:
01.jpg