Vasaris rašė:
Rushanai, o kas negerai su mocu?
Jeigu idomu, galiu pavardinti niuansus, pries tai pridursiu, kad su pardaveju teko kelis kartus pabendrauti telefonu. Pokalbio metu pasijutau perdaug ikirus klausinedamas apie moco technini stovi, pardavejas Martynas sake, kad mocas yra visskai idealios bukles, kai pamatysiu ji gyvai isitikinsiu. Mano klausimai buvo tarsi netaktiski. Istiesu, kai pamaciau moca gyvai isitikinau, kad bukle yra gera, juo labiau apziuros metu buvo prietema o pardavejas paminejo tik viena niuansa, kad nuo priekines plastmases nuo plovimo po spaudimu, atsilupo lipduko gabaliukas. Zinojau, kad nuo plovimo aparato originaliam isdazymui taip nutikti negali, bet tiesiog i tai nekreipiau demesio. Pamaniau, kad geras daiktas turi kainuoti brangiai, tad ir nesiderejau daug.
Nemalonus niuansai kurie buvo pastebeti mano naujame motocikle:
Sildoma rankena silde tik viena
Garsinis signalas skambejo tarsi uzkimes
Prietaisu apsvetimas dege ne visas
Optika vienos puses buvo su skilute
Vairas tarsi firminis RENTHAL naturoje kinietiskas neaiskios kilmes
Isorines plastmases nuo skirtingu mocu visos is vydaus skirtingu spalvu, viena plastmase klijuota
Degimo spineleje nebuvo vairo uzrakinimo funkcijos
Priekiniai stabdziu suportai uzstrige taip, kad profilaktinis ardymas mazai padejo
Veidrodziai buvo neoriginalus
Bjarus dalykas pasirode isluzes desinio veidrodzio laikiklio kronsteinas kuris buvo isluzes prie stabdziu cilindriuko
Pasirodo priekiniu sakiu plunksnos sudetos nuo senesnio modelio o bjaurastis buvo tame, kad sparno tvirtinimo varzto skilute buvo pragrezta kiaurai ir išsukus varzta pradejo teketi tepalas.
Prie viso to isaiskejo, kad ir kuro bakas buvo perdazytas.
Aciu Dunsei, kad atstate viska kas buvo blogai, pasakysiu dar daugiau, kad po kiek laiko skambinau pardavejui ir pasisakiau, pasiuliau kad uz moralinius ir materialinius nuostolius atiduotu man navigacija kuri pries parduodant buvo nuimta nuo moco, kaip mes ir buvome sutare. I ka gavau neeigiama atsakyma. Tikiuosi, kad kai pradesiu vaziuoti su mocu jis manes daugiau nenuvils. Kai atsiemiau moca is Dunses, jo verdiktas buvo teigiamas.
Tai tiek statistikos apie mano naujaji moca.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...