Sveiki, Afrikiečiai!Esu Audrius ,gyvenu prie Vilniaus Galgiuose.Senokai laikas nuo laiko skaitineju si forumą,bet pagaliau nutariau parasyti keletą žodziu apie save ir savo techniką.
Vaikysteje ir jaunysteje net nesvajojau apie motociklus.Domejausi elektronika,aviamodelizmu,automobiliais.Tik paauginus vaikus ir siek tiek susitvarkius buiti (kai prie namo atsirado garazas) nusipirkau motorolerį.Kadangi gyvenu netoli miško, nuvaziuodavau ten pasivazinėti ir tekdavo isskestom kojom birbinti per smėlynus iki kol nugriudavau.Nepatiko man ta technika.Kaimynas is Italijos vezdavo enduro motociklus,taigi isigijau Tenere xtz660 1994m.Kai nuvaziavau i miska ir pervaziavau per pirma gilia bala Va tada tai supratau kam skirtas Enduro motociklas!
Vazinejau daug ir po poros metu nutariau atsinaujinti.Pakeiciau tenere i naujesne XT660Z.
Kodel vel Tenere?Todel ,kad mano manymu ,kaip ir dauguma softų, tai universalus motociklas su kuriuo galima ir i miska drasiai nuvaziuoti ir i tolima kelione islekti.Vazinejau ir Vilenskose pakatuskese ,aisku hardus pasivyti sunku,bet liuks chebra susirenka nepakartojama!Pastaruoju metu nemazai keliauju.Su motociklu prasukau NordCapp,Krymą,Rumuniją ir zinoma visas pakeliui esancias valstybes.
Tai tiek trumpai ,ai, dar nepaminėjau man 49-eri,esu autoelektrikas,galiu padet pasikrapstyt su motociklu elektra.