AfricaTwin.LT

Motociklų Honda XRV AfricaTwin (ir panašių) savininkų klubo forumas.
Dabar yra 21 Gru 2024, 22:21

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Valerijus KTM950
StandartinėParašytas: 24 Vas 2015, 22:26 
Atsijungęs

Sveiki Afrikieciai ir visi kiti "sunkiuju" mot.turetojai!!!Jauciu symet pavasaris (mot.sezonas) ateis daug nesiprasydamas,tai privalau pries isvaziuojant i "viesa erdve ;) " sukaupti visus savo mandagumo likucius ir truputi prisistatyti."Truputi" rasau ne is kuklumo-paprasciausia aprasyti beveik 50 metu mot.karjera net ir nesismulkinant gan sudetinga.Bet cia diedai daugumoj patyre-suprasit ir tarp eiluciu... ;)Taigi man "dar tik" 64,-gimimo datoj vienetuku pilna-1951 01 01,taigi nuo pat gimimo buvau "pasmerktas :lol: "lyderiauti,arba bent stengtis lyderiu buti,ko pasekoje neisvengta visokiu guzu,issuktu kulnu,skendimu (gim.Vilkijoj),atlepusiu ausu (mokytojos darbas :x ) ir t.t.Cia as kam neaisku apie charakterio formavimasi.Tai kai tevas atvilko is giminaicio toki "yrengini" vadinama K-175(KOVROVEC),beja isskyrus gazo rankena daugiau jokiu valdymo priemoniu jame nebuvo,mano pasaukimas buvo issprestas.Dar vienas pliusas link motociklizmo kad gyvenau 1km.atstumu nuo moto klubo (Kaunas,Linksmadvaris),tai pavepsot ir pavydet buvo ka.Beja as ir dabar ten gyvenu-uz griovio kur leidziasi enduro trasa (Dar.ir Gir.aerodr.) ir ta didiji nusileidima zemyn kas iskirto krumuose...? ;) ;) Atspekit :lol: ,-gal ir nekuklu,bet kas suniui uodega pake... :lol: .Senais laikais mes su krosiniais ten gaudyniu zaizdavom.Na as cia jau isivariau i smulkmenas.Normalus mot.prasidejo po Tar.Arm.,zinoma jawos-nuo seniausios laidos ir t.t.Kelione pav.i Ryga jau buvo rimtas issukis... ;) ,dabar juoks ima,ar ne... :lol:
I motosporta atejau po TA ir ten kankinau save ir seima iki 39m.,-sustabde auksarankiai chirurgai;-kelio raisciu plysimas,menisko trukimas :( ,viska padare "per blata",tik po to dar tris metus zaizdos puliavo ir kas met vis ka nors is ten istraukdavo ;).Na cia as apie "tarybinius" laikus baigsiu,paskaudo pirsta badyt po klaviatura ;) ...iki pavasario dar yr laiko,pabaigt prisistatyma spesiu ;) ,kaip ten"SHvarcas" sako.../COM BEEK!!!

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Valerijus KTM950
StandartinėParašytas: 24 Vas 2015, 22:53 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

stipriai čia :-D
Sveikas prisijungęs

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 24 Vas 2015, 23:00 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Drakas rašė:
stipriai čia :-D
Sveikas prisijungęs

Ne tas žodis Stipriai. Lenkiu galvą. Sveikinu prisijungus.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 25 Vas 2015, 00:04 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

:lol: Opa, liuks prisistatymas....." i motosporta atejau po TA ir"...Pagalvojau"transalp", bet ne- "Tarybine Armija"vienok...Semsimes patirties, bet naudosim ir kitus valdymo prietaisus-pvz stabdzius

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 25 Vas 2015, 01:03 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kaip malonu, kai nauji nezinomi talentai prisistato. Dabar beliko pamatyti gyvai- isgerti alaus, kurio Kuxta mane pavaisins ir sekmingai aktyviai reikstis toliau. A gyvenimas grazus.
Rushanas Africa...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 25 Vas 2015, 01:06 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Nu fain... :) Bus idomu pabendrauti ir pasiklausyti gyvenimiskos patirties. Sveikinimai prisijungus :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 25 Vas 2015, 01:23 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Rushanas rašė:
Kaip malonu, kai nauji nezinomi talentai prisistato. Dabar beliko pamatyti gyvai- isgerti alaus, kurio Kuxta mane pavaisins ir sekmingai aktyviai reikstis toliau. A gyvenimas grazus.
Rushanas Africa...

tai jau tikrai. dar įdomiau bus per sliotą pamatyti kaip Rushanas autoritetui savo žadėtu flomasteriu padaro tatuiruotę

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 25 Vas 2015, 01:39 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Daranius rašė:
Rushanas rašė:
Rushanas Africa...

tai jau tikrai. dar įdomiau bus per sliotą pamatyti kaip Rushanas autoritetui savo žadėtu flomasteriu padaro tatuiruotę

Aaa, braliukas tai cia tu- kuriam ''tatuirofkes'' reikia. He he, tuomet kategoriskai registruotis i sliota, bus pas mus ka veikti ir su patirtim. Alus lieka galiuoti, ''tatuirofke'' is manes skaityk, kad turi, flamasteris visuomet su manim.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 25 Vas 2015, 03:25 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Rushanai, tiek alaus, kiek jau tau prizadeta - neisgersi:) Tikiuos pasidalinsi:)

kuxta didziausia pagarba ir welcome! Tikrai stipriai:) O kur fotke KTM`o?:)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 25 Vas 2015, 16:27 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Tituluotas, Tamsta.. sveikinimai
Nelabai esu linkęs sveikinti prisistačiusius, bet čia išimtis......
Šiaip ar taip išmetei mane iš vyriausio amžiumi forumo dalyvio vietos :ugeek:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 25 Vas 2015, 16:29 
Atsijungęs

Aciu braliukai uz pasilabinimus,nors tiesa sakant buvo nedrasu-sirdyje vistiek lieku sarmatlyvas vaikas ;).Taigi atejus naujiems laikams ir pasirodzius rinkoje uzsienietiskai technikai vel pradejo varveti seiles ir aisku atsirado naujos svajones,bet tu "lietuvisku" buvo mazai.Tik kaskur apie pati tukstantmecio gala atsirado proga igyvendinti savo sportines svajones-HONDA CR-250(cempioniskas su visais pribambasais).Tada akivaizdziai supratau kad mano CZ-tini ir IZ-ini patyrima reik ismest i siukslyna :lol: .Teko mokytis is naujo;-nemetyt be reikalo begiu,nekreipt demesio i metro aukscio kupstus ;) ir t.t.Kai motociklas iskeliavo pas Danieliu (end.) jau turejau nauja vizija-harda.Hardas (Huskis-450) atsirado paciu motomados piko metu,kai daresi naujos kroso trasos,pilnu pajegumu buvo draskomi miskai ir t.t. ;) .Palakstes po miskus ir po kroso trasas pripazinau sena tiesa kad viena sikna dvieju kedziu neapsesi ;) .Beto su mano maksimalizmu miskuose nesaugu,o ir medziu gaila :lol: tai buvo pasirinktas krosinis aktyvaus poilsio :lol: :lol: varijantas.3,5,10,10 minuciu tokio "poilsio" pilnai uztenka kad puse savaites atkises sikna vaiksciotum :lol: .Taigi i arena "isejo" jamaka YZF-450 ir prasidejo visokiu "stalu","bangu" ir t.t.sturmavimas.Bet deja viskas turi pradzia ir gala,-pries gamtos desnius nepaeisi;-is pradziu kairio peties raisciai (operacija),paskui des.kojos blauzdikaulis (gipsas),desinio peties raisciai (operacija) ir dar kai tau virs 60-sutikite ar ne perdaug :?: ;) .Teko pradet galvot kaip atsikratyt to"uzkrato"-"aktyvaus poilsio" :lol: ir cia i "arena" iseina Kateems ;) .Kodel butent sis varijantas manau komentaru nereik,o ir man prie ugio (175) ir prie smugio :lol: labai tinka.Aparatuks "lietuviskas" gal daugumai ir matytas,garsus "gamina" tvarkingus,gal tik aliumas "neprieinamose" vietose apskretes ;) .Artimiausiu metu dideliu isvyku neplanuoju,tik savaitgalines ir zinoma kuo sudetingesnes;-gryno esfalto bijau,galiu uzmiges kokia fura nuskint :lol: .Kas liecia samita,tai dabar trauktis jau man nera kur,o ir asmenine pagarba isreikst organizatoriams butina...,bet kaip su tuo maksimalizmu reiks kovot...-gryzt namo juk vistiek kazkaip reikes :lol: .Nuotraukoj du varijantai:inteligentinis ir mozachistinis :lol: :lol:

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 25 Vas 2015, 16:37 
Atsijungęs

Artūras rašė:
Tituluotas, Tamsta.. sveikinimai
Nelabai esu linkęs sveikinti prisistačiusius, bet čia išimtis......
Šiaip ar taip išmetei mane iš vyriausio amžiumi forumo dalyvio vietos :ugeek:

zinai Arturai mielai palikciau tau ta "garbinga" ;) titula,bet kaip toj dainoj;-zizn nevozmozno poviernut nazat i vremia ne na mig nieastanovis... ;) ,spaudziu desine :!:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 26 Vas 2015, 20:26 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

kuxta rašė:
Aciu braliukai uz pasilabinimus,nors tiesa sakant buvo nedrasu-sirdyje vistiek lieku sarmatlyvas vaikas ;).Taigi atejus naujiems laikams ir pasirodzius rinkoje uzsienietiskai technikai vel pradejo varveti seiles ir aisku atsirado naujos svajones,bet tu "lietuvisku" buvo mazai.Tik kaskur apie pati tukstantmecio gala atsirado proga igyvendinti savo sportines svajones-HONDA CR-250(cempioniskas su visais pribambasais).Tada akivaizdziai supratau kad mano CZ-tini ir IZ-ini patyrima reik ismest i siukslyna :lol: .Teko mokytis is naujo;-nemetyt be reikalo begiu,nekreipt demesio i metro aukscio kupstus ;) ir t.t.Kai motociklas iskeliavo pas Danieliu (end.) jau turejau nauja vizija-harda.Hardas (Huskis-450) atsirado paciu motomados piko metu,kai daresi naujos kroso trasos,pilnu pajegumu buvo draskomi miskai ir t.t. ;) .Palakstes po miskus ir po kroso trasas pripazinau sena tiesa kad viena sikna dvieju kedziu neapsesi ;) .Beto su mano maksimalizmu miskuose nesaugu,o ir medziu gaila :lol: tai buvo pasirinktas krosinis aktyvaus poilsio :lol: :lol: varijantas.3,5,10,10 minuciu tokio "poilsio" pilnai uztenka kad puse savaites atkises sikna vaiksciotum :lol: .Taigi i arena "isejo" jamaka YZF-450 ir prasidejo visokiu "stalu","bangu" ir t.t.sturmavimas.Bet deja viskas turi pradzia ir gala,-pries gamtos desnius nepaeisi;-is pradziu kairio peties raisciai (operacija),paskui des.kojos blauzdikaulis (gipsas),desinio peties raisciai (operacija) ir dar kai tau virs 60-sutikite ar ne perdaug :?: ;) .Teko pradet galvot kaip atsikratyt to"uzkrato"-"aktyvaus poilsio" :lol: ir cia i "arena" iseina Kateems ;) .Kodel butent sis varijantas manau komentaru nereik,o ir man prie ugio (175) ir prie smugio :lol: labai tinka.Aparatuks "lietuviskas" gal daugumai ir matytas,garsus "gamina" tvarkingus,gal tik aliumas "neprieinamose" vietose apskretes ;) .Artimiausiu metu dideliu isvyku neplanuoju,tik savaitgalines ir zinoma kuo sudetingesnes;-gryno esfalto bijau,galiu uzmiges kokia fura nuskint :lol: .Kas liecia samita,tai dabar trauktis jau man nera kur,o ir asmenine pagarba isreikst organizatoriams butina...,bet kaip su tuo maksimalizmu reiks kovot...-gryzt namo juk vistiek kazkaip reikes :lol: .Nuotraukoj du varijantai:inteligentinis ir mozachistinis :lol: :lol:

Sveikas isiliejes i Šeima!
Is viso pasakymo matosi konkretus zmogus ir gana smarkiai valdomas adrenalino. Nieko, yra ir pas mus tokiu. Cia as ne apie save. Galiu tusui liulka paskolinti, kad ramiau ant asfalto jaustumeis :)
Iki susitikimo!

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 26 Vas 2015, 20:49 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Tai tuse bus ne tik asfalto:)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal