Aciu braliukai uz pasilabinimus,nors tiesa sakant buvo nedrasu-sirdyje vistiek lieku sarmatlyvas vaikas
.Taigi atejus naujiems laikams ir pasirodzius rinkoje uzsienietiskai technikai vel pradejo varveti seiles ir aisku atsirado naujos svajones,bet tu "lietuvisku" buvo mazai.Tik kaskur apie pati tukstantmecio gala atsirado proga igyvendinti savo sportines svajones-HONDA CR-250(cempioniskas su visais pribambasais).Tada akivaizdziai supratau kad mano CZ-tini ir IZ-ini patyrima reik ismest i siukslyna
.Teko mokytis is naujo;-nemetyt be reikalo begiu,nekreipt demesio i metro aukscio kupstus
ir t.t.Kai motociklas iskeliavo pas Danieliu (end.) jau turejau nauja vizija-harda.Hardas (Huskis-450) atsirado paciu motomados piko metu,kai daresi naujos kroso trasos,pilnu pajegumu buvo draskomi miskai ir t.t.
.Palakstes po miskus ir po kroso trasas pripazinau sena tiesa kad viena sikna dvieju kedziu neapsesi
.Beto su mano maksimalizmu miskuose nesaugu,o ir medziu gaila
tai buvo pasirinktas krosinis aktyvaus poilsio
varijantas.3,5,10,10 minuciu tokio "poilsio" pilnai uztenka kad puse savaites atkises sikna vaiksciotum
.Taigi i arena "isejo" jamaka YZF-450 ir prasidejo visokiu "stalu","bangu" ir t.t.sturmavimas.Bet deja viskas turi pradzia ir gala,-pries gamtos desnius nepaeisi;-is pradziu kairio peties raisciai (operacija),paskui des.kojos blauzdikaulis (gipsas),desinio peties raisciai (operacija) ir dar kai tau virs 60-sutikite ar ne perdaug
.Teko pradet galvot kaip atsikratyt to"uzkrato"-"aktyvaus poilsio"
ir cia i "arena" iseina Kateems
.Kodel butent sis varijantas manau komentaru nereik,o ir man prie ugio (175) ir prie smugio
labai tinka.Aparatuks "lietuviskas" gal daugumai ir matytas,garsus "gamina" tvarkingus,gal tik aliumas "neprieinamose" vietose apskretes
.Artimiausiu metu dideliu isvyku neplanuoju,tik savaitgalines ir zinoma kuo sudetingesnes;-gryno esfalto bijau,galiu uzmiges kokia fura nuskint
.Kas liecia samita,tai dabar trauktis jau man nera kur,o ir asmenine pagarba isreikst organizatoriams butina...,bet kaip su tuo maksimalizmu reiks kovot...-gryzt namo juk vistiek kazkaip reikes
.Nuotraukoj du varijantai:inteligentinis ir mozachistinis