AfricaTwin.LT

Motociklų Honda XRV AfricaTwin (ir panašių) savininkų klubo forumas.
Dabar yra 21 Gru 2024, 22:22

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Blonde "Afrikiete"
StandartinėParašytas: 14 Rgp 2012, 00:42 
Atsijungęs

Sveiki Afrikieciai,

jau seniai su malonumu seku Jusu susirasinejimus siame puslapyje, radau tikrai daug naudingos informacijos ir patarimu. Manau atejo laikas "islysti is pogrindzio" ir prisistatyti.
As Marius is Vilniaus, man 36 metai, Afrika turiu 6 metai, tai yra antras mano motociklas (pries tai 2 metus vazinejau Honda GL400, kol pramokau vaziuoti ir isigijau A kategorija..)
Tai gal pradziai ir pristatysiu savo "Blonde" . Kai atvaziavau pirkti, motociklas buvo isrinktas perdazymui ir man pazadejo, kad busima mano Afrika bus violetine su melynu "kaip originalas".. Paieskojas internete radau kelias violetines Afrikas ir man visai patiko tos spalvos. Beda, kad atvaziavus pasiimti vaizdas buvo... kaip cia svelniau pasakius..
Draugas paguode, "kad vis tiek griusi ne karta ir bus proga perdazyti pagal save".. Rida buvo 38000 km, motociklas is Sveicarijos, bicas pirko ja griuvusia, parveze i LT, pardave savo dirikui, tas uzsiaugino pilva ir todel pardavinejo. Tokia istorija man papasakojo, o man beliko tiketi. Jei tuo metu butu buves AfrikaTwin.lt puslapis ir buciau pasiskaites Jusu patarimus i ka kreipti demesi perkant Afrika.. Tai greiciausiai nebuciau pirkes, nes originaliu varztu nedaug, plastikai visi perklijuoti stiklo audiniu (ziauriai megejiskai) ir t.t. Bet matyt to moco likimas buvo daznai griuti, but klijuojamam ir vel griuti. Bet cia kosmetika.., nes techninis stovis buvo ir tikiuosi yra labai geras. Kelis metus nieko remontuoti neteko. Perdaziau baltai, nes taip norejau, pagaminom su draugu lankus ir bagaziniu laikiklius, kad nebutu skaudus kiekvienas batonas. Pernai buvo pirmi metai kai nulipau nuo asfalto. Visko buvo, bet su smeliu taip ir nesusidraugavau.
Labiausiai man situo motociklu vis del to patinka keliauti. Pries du metus nulekem iki Grosglocknerio, siemet pasiekem Nordkapa, bet cia gal pasidalinsiu ispudziais kelioniu skiltyje.
Siaip savo Afrika esu patenkintas uz jos kantrybe, isvaizda ir patiriamas emocijas ja vaziuojant. Ir kas galejo pagalvoti, kad vaikysteje "Komjaunimo tiesoje" matytas "Afrikos dvynys" kada nors stoves pas mane garaze.. Tada apie tai net nedrysau pasvajoti, bet pasirodo viskas gyvenime imanoma. Tad toks nelabai jau ir trumpas mano prisistatymas.

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Blonde "Afrikiete"
StandartinėParašytas: 14 Rgp 2012, 09:33 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

sveikas Mariau,

saunus prisistatymas! Dabar prie progos prasilenkiant, zinosiu kam mojuoju ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 15 Rgp 2012, 02:37 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Saunu, kad musu forumas skaitomas ir vis prisijungia nauji nariai- afrikieciu daugeja... ;)
Mariau, gaila, kad neparasei is kur esi. Jei is Vilniaus, galetume pasiulyti bendrus pasivazinejimus- gal taip lengviau butu "susidraugauti" su smeliu. Asmeniskai tikrai nesu labai patyres, taciau vaziavimas smeliu jau teikia malonuma... Taigi, koki karta galima butu nulekti i Rudininku paligona ;)
P.S. O pasakojimu apie jau buvusias keliones tai laukiame ;)

IBA #53028

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 15 Rgp 2012, 11:29 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Marius.K rašė:
Sveiki Afrikieciai,
As Marius is Vilniaus, man 36 metai....

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 15 Rgp 2012, 23:35 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Faina Africa svekas atvykes.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2012, 01:05 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

tomasn rašė:
Marius.K rašė:
Sveiki Afrikieciai,
As Marius is Vilniaus, man 36 metai....

Aciu Tomai uz pastaba... ;) Nevisi velai vakare gerai mato... :-)

IBA #53028

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 30 Rgp 2012, 00:13 
Atsijungęs

Tomas rašė:
Saunu, kad musu forumas skaitomas ir vis prisijungia nauji nariai- afrikieciu daugeja... ;)
Mariau, gaila, kad neparasei is kur esi. Jei is Vilniaus, galetume pasiulyti bendrus pasivazinejimus- gal taip lengviau butu "susidraugauti" su smeliu. Asmeniskai tikrai nesu labai patyres, taciau vaziavimas smeliu jau teikia malonuma... Taigi, koki karta galima butu nulekti i Rudininku paligona ;)
P.S. O pasakojimu apie jau buvusias keliones tai laukiame ;)

Aciu Tomai uz kvietima :) Rudininku poligone buvom pernai .. labai daug smelio.. :) Daug "batonu", daug nauju pojuciu :) Gerai, kad minksta :) Dabar po keliones i Nordkapa dar su "slikais", bet rugseji reiks "persiauti" :) O tada bus matyt ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 30 Rgp 2012, 01:01 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Labas Mariau,

ar nebusi tas pats Marius, kuri as su Gintaru pries keleta savaiciu Nordkape sustikom?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Rgp 2012, 00:57 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

O dar man atrodo, kad taimano pirma pamatyta Afrika. Mazdaug 2009 nuejau i sezono uzdaryma prie Siemens arenos su tikslu paziureti koki moca pirkti. Pamacius dvi Afrikas iskart apsisprendziau. Viena is ju buvo balta ir su baltu stiklu. Buvai ten?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 09 Rgs 2012, 13:07 
Atsijungęs

Eimantas rašė:
Labas Mariau,

ar nebusi tas pats Marius, kuri as su Gintaru pries keleta savaiciu Nordkape sustikom?

Taip Eimantai, tas pats :) Malonu buvo pasaulio pakrastyje sutikti lietuvius su Afrikom :)
Pamenu dar kazkuris is Jusu nufotkinot mus, tai butu malonu pamatyt-turet nuotrauka :) O musu keliones aprasyma neuzilgo patalpinsiu :)
Marius

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 09 Rgs 2012, 13:15 
Atsijungęs

Konstantinas rašė:
O dar man atrodo, kad taimano pirma pamatyta Afrika. Mazdaug 2009 nuejau i sezono uzdaryma prie Siemens arenos su tikslu paziureti koki moca pirkti. Pamacius dvi Afrikas iskart apsisprendziau. Viena is ju buvo balta ir su baltu stiklu. Buvai ten?

Sveikas Konstantinai,

kaip tik ziema buvau perdazes moca, bet nespejas "susiorganizuot" lipduku, tai kuri laika vazinejau be ju. Siunciu viena nuotrauka is to atidarymo, gal tikrai tem buvo musu "afrikytes" :)
P.S. Gal vel reiks i atidarymus-uzdarymus pradet vazineti, jei tokia vaizdine priemone padeda zmonems apsispresti pirkti normalius mocus... :)
Marius

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 22 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume