Sveiki Afrikieciai,
jau seniai su malonumu seku Jusu susirasinejimus siame puslapyje, radau tikrai daug naudingos informacijos ir patarimu. Manau atejo laikas "islysti is pogrindzio" ir prisistatyti. As Marius is Vilniaus, man 36 metai, Afrika turiu 6 metai, tai yra antras mano motociklas (pries tai 2 metus vazinejau Honda GL400, kol pramokau vaziuoti ir isigijau A kategorija..) Tai gal pradziai ir pristatysiu savo "Blonde" . Kai atvaziavau pirkti, motociklas buvo isrinktas perdazymui ir man pazadejo, kad busima mano Afrika bus violetine su melynu "kaip originalas".. Paieskojas internete radau kelias violetines Afrikas ir man visai patiko tos spalvos. Beda, kad atvaziavus pasiimti vaizdas buvo... kaip cia svelniau pasakius.. Draugas paguode, "kad vis tiek griusi ne karta ir bus proga perdazyti pagal save".. Rida buvo 38000 km, motociklas is Sveicarijos, bicas pirko ja griuvusia, parveze i LT, pardave savo dirikui, tas uzsiaugino pilva ir todel pardavinejo. Tokia istorija man papasakojo, o man beliko tiketi. Jei tuo metu butu buves AfrikaTwin.lt puslapis ir buciau pasiskaites Jusu patarimus i ka kreipti demesi perkant Afrika.. Tai greiciausiai nebuciau pirkes, nes originaliu varztu nedaug, plastikai visi perklijuoti stiklo audiniu (ziauriai megejiskai) ir t.t. Bet matyt to moco likimas buvo daznai griuti, but klijuojamam ir vel griuti. Bet cia kosmetika.., nes techninis stovis buvo ir tikiuosi yra labai geras. Kelis metus nieko remontuoti neteko. Perdaziau baltai, nes taip norejau, pagaminom su draugu lankus ir bagaziniu laikiklius, kad nebutu skaudus kiekvienas batonas. Pernai buvo pirmi metai kai nulipau nuo asfalto. Visko buvo, bet su smeliu taip ir nesusidraugavau. Labiausiai man situo motociklu vis del to patinka keliauti. Pries du metus nulekem iki Grosglocknerio, siemet pasiekem Nordkapa, bet cia gal pasidalinsiu ispudziais kelioniu skiltyje. Siaip savo Afrika esu patenkintas uz jos kantrybe, isvaizda ir patiriamas emocijas ja vaziuojant. Ir kas galejo pagalvoti, kad vaikysteje "Komjaunimo tiesoje" matytas "Afrikos dvynys" kada nors stoves pas mane garaze.. Tada apie tai net nedrysau pasvajoti, bet pasirodo viskas gyvenime imanoma. Tad toks nelabai jau ir trumpas mano prisistatymas.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
|