Sveiki, pavėluotai, bet prisistatysiu ir aš
Esu Irmantas, šis motociklas jau sykį pristatytas, pirmą kartą tai darė Tomcius, dabar aš. Taigi istorija tokia, kad vieną spalio šeštadienį nulėkiau į Ukmergę su Suzuki gsxr 1000, o namo, išmaišant visą Aukštaitiją grįžau su Tomciaus Africa. O Tomcius į Vilnių lėkė su mano suskiu. Tą dieną prasukta apie 600km, ir su kiekvienu kilometru vis labiau man africa patiko. Radau krūvą argumentų, kodėl ji geriau už suskį, ir tik vieną minusą (netraukia)
Kadangi sezonas ėjo į pabaigą, nuspręsta pralesti kuo daugiau laiko ant africos, kad butų galima susidėlioti darbų planą žiemai. Ilgai laukti nereikėjo. Patekus į pirmą lietų ėmė nebedirbti vienas cilindras, pastovėjus 2min viskas vėl tvarkoje, kelyje vėl neveikia. Prieita išvada kad problemos su aukšta įtampa. Taip pat praskrodus plasmases pastebėta kreivų rankų darbo požymių elektros dalyje. Variklio apsaugos varžtai tiek sukti kad nesuprasi kuo jie ten ir atsisuka. Dar vienas mazgas neramina - tai varančioji ašis. Viliosiu nerasiu užvirintos žvaigždės
Nesusikaupiu jos apžiūrai
kai atsiras laisvo laiko reiks pasiimti raminančiųjų ir eiti žvilgtelti kas ten darosi
Taip pat įtartina priekinė pakaba. Ne per daug susėdus? Ir važiuojant piktesniame asfalto posūkyje, ar ant žvyrkelio įdomiai man ji dirba. Arba reikia priprasti, arba reikia piktesnių spyruoklių. Taigi žiemai planas yra
Tikiuosi Jūsų pagalbos
Pora foto: