Konstantinas rašė:
Idomu pasidare, kokie jusu norai ateinantiems 2015?
Dalinkimes idomiais marsrutais arba renginiais uzsieni.
Kostia, norai norams nelygūs
Arba человек предпологает, а Бог распологает...
Nors iki vasaros dar labai toli, tačiau aš irgi pradėjau svarstyti kur nulėkus porai savaičių.
Laiko prasme man lyg viskas ir aišku: birželio pabaiga-liepos pirma savaitė. Tuo metu gamykla stoja planiniam remontui ir visi einam atostogauti. Gaila, kad tuo metu vyks APL'as
, bet turEm ką turEm. Nebenoriu antrą kartą lipti ant to pačio grėblio, nes, po kelionės į Balkanus šią gegužę, akcininkai davė suprasti, kas yr šeiminykas
Taigi kol kas rimčiausiai svarstau galimybę sudalyvauti Piteryje afrikancų sliote, o po jo nusibelsti iki Rybačyj Koloje. Pakeliui galvojau porą dienų praleisti motokempinge prie Suojarvi (buvai permetęs temą iš rusų forumo).
Track'ą kaip ir susidėliojau. Pradžioje dar svarsčiau galimybę grįžti per Norgę, užgriebiant NordCapą, tačiau ir laiko ir finansine išraiška "nebetilpčiau" į rėmus. Vis labiau linkstu link šito maršruto dar ir dėl to, nes savaitgalį gavau informacijos, kad rusai planuoja grąžinti kariškius į pusiasalį. O tai reiškia, kad Rybačyj užsidarytų visam laikui. Stebint geopolitinę padėtį nenustebčiau, kad tai gali įvykti jau ir kitais metais. Tačiau seksiu informaciją ir galutinai apsispręsiu apie gegužę.
Taip pat su 5/9 šaika (Slava, Mardosas, Marius, Minius) aptarinėjom Škotiją ir Islandiją. Tačiau sala dėl keltų kainos darosi labai, nu labai ne biudžetinė, o Škotija-labai civilizuotai aKsPaltinė... Smalsumo vedamas dar susimečiau maršrutėlį aplink Baltiją. Gavosi įdomiai, tačiau su keletu bet. Reikia bent trijų savaičių ir dvikartinės Rusijos vizos. Na ir biudžetas būtų ne pats draugiškiausias
Taigi tiek trumpai apie pasvajojimus. Neatmetu galimybės, kad su kelione gausis ir šnipštas, nes planuojamos mažos statybėlės gali "suryti" visą laiką ir biudžetą
.
Nu va, kažkaip tEip. Tu paklausei-aš atsakiau.