AfricaTwin.LT

Motociklų Honda XRV AfricaTwin (ir panašių) savininkų klubo forumas.
Dabar yra 22 Gru 2024, 09:33

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1 pranešimas ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Graikija 2015. Rushanas...
StandartinėParašytas: 16 Spa 2015, 01:10 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kaip visada, sia vasara pavaziavau truputi ilgiau. Savo kelione smulkiai aprasiau stai cia: http://www.enduroclub.lt/forum/viewtopic.php?f=3&t=8466 , jei idomu paskaitykit.
Cia gi apie techninius dalykus pasidalinsiu su jumis.
I sia kelione vaziavau dar su labiau greiciui skirta zvaigzduciu kombinacija, neprisimenu tiksliai dantuku skaiciaus, (cia galetu Dunse pasakyti), bet si karta jausmas buvo toks tarsi mano Afrikai atsiradusi sesta pavara. Kreiserini greiti galejau palakyti pasakiskai dideli africai. Nesunkiai galejau komfortiskai ilgai vaziuoti net 140 km/h, jei to man reikejo, tiesa vaziuojant tokiu greiciu naturaliai augo kuro sanaudos.
Tiesa su kuro sanaudom turejau problemu, mat savo motocikle niekada nebuvau keites zvakiu ir tai atsiliepe i motociklo apetita.
Blogesni variklio darba pajutau Albanijoje, tuo kartu viska verciau benzino kokybei, ivaziavus i ES, variklio darbas tarsi pagerejo.
Gryzes i LT pravaziavau viso labo 50 km ir mano Afrikos vienas cilindras atsisake dirbti.
Daktaras Dunse greitai nustate gedimo priezasti- susidevejusios zvakes, tiesa viena zvake nedirbo jau senokai. Aisku, tai yra mano apsileidimas ir si karta Dunse man dvejeto nerase, prizadejau jam daugiau taip nedaryti ir vikdyti visus meistro nurodymus. Bet visa sita situacija pasako dar ir apie tai, kokia gi Africa yra nepriekaistinga ir kantri, tiesa siandien ji vel puikiai zvimbia savo patikimu motoru ir kuro sanaudos gryzo i norma.
Dar del zvaigzduciu...Ko gero jei toliau buciau vaziaves su Africa, kelionems rinkciausi tik tokia kombinacija, vaziuojant vienam, tai yra apskritai tolimu kelioniu Afrikos etalonas. I diskomforta pajudant is vietos galima nekreipti demesio, prie sito reiskinio prisitaikiau gana greitai, maza to prisitaukiau vaziuoti su keleive ir bagazu, gana sudetingomis salygomis.
Nepamainomas dalykas yra aukstas stiklas. Labai nustebino Africos ergonomika per lietu, ko gero lietus vaziuojant greitai ir ilgai yra lengviau pernesamas nei zabaliuojant lietai.
O dar mane eilini karta nustebino Afrikos patikimumas ivariausiomis salygomis, zinau, kad su ja galima vaziuoti, kai bake verda benzinas, tiesa siais metais tokio reiskinio nebuvo, bet taip ilgai vaziuoti per stipriausia liuti man dar neteko. Afikos garbej jukiu priekaisu neturejau, nors tomis dienomis neturejau nei vieno sauso daikto, pradreko mano fotoaparatas ir telefonas, nustojo veikti pasikalbejimo iranga o ji (Africa) vargsele kantriai mane veze be jokiu gedimu.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1 pranešimas ] 

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume