AfricaTwin.LT

Motociklų Honda XRV AfricaTwin (ir panašių) savininkų klubo forumas.
Dabar yra 23 Gru 2024, 01:39

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Po Rumunija ir Bulgarija su Africa. Rugpjutis 2011
StandartinėParašytas: 19 Rgs 2011, 23:51 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

2011 metais velai pradejau moto sezona, bet ant Africos buvau vos ne kiekviena savaitgali. Keturis kartus keiciausi variklio alyva si sezona o pazvelges i moco odometra pamaciau, kad 100 000 km mano kantrioji Africa jau pravaziavo. Tad nieko nuostabaus pagalvojau as salta rugsejo savaitgali.
Gi rugpjucio menesi as buvau Rumunijoje ir Bulgarijoje. Stai mano ispudziai: http://www.enduroclub.lt/forum/viewtopic.php?f=3&t=4524
Afrikieciams manau bus idomu tai, kad si karta vaziavau su asfaltinem padangos Mitas E-08 priekyje ir gale. Bet gale buvo sumontuota platesne uz standartine padanga kurios plotis buvo 150 vietoje standartinio 140.
Dar pridursiu, kad pries kelione buvo pakeista grandine su zvaigzdutem. Vietoje standartines priekines buvo uzdeta priekine vienu dantuku didesne, (t. yra greitesne). Sitoje kelioneje savo moco nepazinau. Vidutini greiti laikiau zymiai didesni, nors vaziavau su keleive. Su Africa ilgoje kelioneje tapo vaziuoti zymiai komfortiskiau. Nuo tyliu padangu, blogumo nuo variklio darbo pasaliniu garsu nesigirdejo. Man Africos motoro garsas yra grazus ir pasaliniu garsu jis neskleidzia, be to niekada neprievartauju jos. Jauciu kada ji gali vaziuoti greitai ir jauciu kada jai yra sunku.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Paskutinį kartą redagavo Rushanas 14 Gru 2011, 11:03. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Po Rumunija ir Bulgarija su Africa. Rugpjutis 2011
StandartinėParašytas: 20 Rgs 2011, 00:21 
Atsijungęs
Moderator
Vartotojo avataras

O pas mane spidometro parodymai tik 2-4 km/h (priklausomai nuo greicio) didesni nei rodo TRIPas, o TRIPas rodo taip pat kaip ir GPS

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Rgs 2011, 23:19 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kaip visada grazi ir turininga kelione...saunuolis ;)
Si karta vaziuodamas is chernovcu i lucka tikrai turejai pravaziuoti ternopoli.. :mrgreen:

beje zumo550 teisingai rodo,jeigu vaziuotum apie 100km/h butu skirtumas apie 7-8 km/h

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 26 Rgs 2011, 12:49 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Hanss rašė:
O pas mane spidometro parodymai tik 2-4 km/h (priklausomai nuo greicio) didesni nei rodo TRIPas, o TRIPas rodo taip pat kaip ir GPS

Jo, pas mane padaryta, kad tripas rodtu greiti, ir jo pradymai lygiai tokie pat kaip GPS.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 26 Rgs 2011, 13:07 
Atsijungęs

ytarakan rašė:
Hanss rašė:

Jo, pas mane padaryta, kad tripas rodtu greiti, ir jo pradymai lygiai tokie pat kaip GPS.

as bandziau padaryti bet nesigavo :(

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 26 Rgs 2011, 13:23 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

africana rašė:
ytarakan rašė:
Hanss rašė:

as bandziau padaryti bet nesigavo :(

i spda net nebeziuriu, tik karts nuo karto i tripa uzmetu aki, paziuriu momentini greiti - man labai patogus dalykas

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 03 Bir 2012, 20:47 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Rushanas rašė:
2011 metais velai pradejau moto sezona, bet ant Africos buvau vos ne kiekviena savaitgali. Keturis kartus keiciausi variklio alyva si sezona o pazvelges i moco odometra pamaciau, kad 100 000 km mano kantrioji Africa jau pravaziavo. Tad nieko nuostabaus pagalvojau as salta rugsejo savaitgali.
Gi rugpjucio menesi as buvau Rumunijoje ir Bulgarijoje. Stai mano ispudziai: http://www.enduroclub.lt/forum/viewtopic.php?f=3&t=4524
Afrikieciams manau bus idomu tai, kad si karta vaziavau su asfaltinem padangos Mitas E-08 priekyje ir gale. Bet gale buvo sumontuota platesne uz standartine padanga kurios plotis buvo 150 vietoje standartinio 140.
Dar pridursiu, kad pries kelione buvo pakeista grandine su zvaigzdutem. Vietoje standartines priekines buvo uzdeta priekine vienu dantuku didesne, (t. yra greitesne). Sitoje kelioneje savo moco nepazinau. Vidutini greiti laikiau zymiai didesni, nors vaziavau su keleive. Su Africa ilgoje kelioneje tapo vaziuoti zymiai komfortiskiau. Nuo tyliu padangu, blogumo nuo variklio darbo pasaliniu garsu nesigirdejo. Man Africos motoro garsas yra grazus ir pasaliniu garsu jis neskleidzia, be to niekada neprievartauju jos. Jauciu kada ji gali vaziuoti greitai ir jauciu kada jai yra sunku.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...

Svarbiausia, kad Rushanas pastebejo jog saule i jura leidziasi Lietuvoje, o teka is juros Bulgarijoje, jei kas noresite - kreipkites i mane, pamatytsite tekancia saule is juros :)
Everdinas

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume