2011 metais velai pradejau moto sezona, bet ant Africos buvau vos ne kiekviena savaitgali. Keturis kartus keiciausi variklio alyva si sezona o pazvelges i moco odometra pamaciau, kad 100 000 km mano kantrioji Africa jau pravaziavo. Tad nieko nuostabaus pagalvojau as salta rugsejo savaitgali.
Gi rugpjucio menesi as buvau Rumunijoje ir Bulgarijoje. Stai mano ispudziai:
http://www.enduroclub.lt/forum/viewtopic.php?f=3&t=4524Afrikieciams manau bus idomu tai, kad si karta vaziavau su asfaltinem padangos Mitas E-08 priekyje ir gale. Bet gale buvo sumontuota platesne uz standartine padanga kurios plotis buvo 150 vietoje standartinio 140.
Dar pridursiu, kad pries kelione buvo pakeista grandine su zvaigzdutem. Vietoje standartines priekines buvo uzdeta priekine vienu dantuku didesne, (t. yra greitesne). Sitoje kelioneje savo moco nepazinau. Vidutini greiti laikiau zymiai didesni, nors vaziavau su keleive. Su Africa ilgoje kelioneje tapo vaziuoti zymiai komfortiskiau. Nuo tyliu padangu, blogumo nuo variklio darbo pasaliniu garsu nesigirdejo. Man Africos motoro garsas yra grazus ir pasaliniu garsu jis neskleidzia, be to niekada neprievartauju jos. Jauciu kada ji gali vaziuoti greitai ir jauciu kada jai yra sunku.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...