Rokas_SR rašė:
Hanss rašė:
Vakar nusipirkau Vernet firmos termostata TG3328.82J ir pasikeiciau. Tai va, dabar mano moco radiatoriai pradeda kaisti kai daviklio strelele pakyla iki 1/3 didziosios padalos. Ilgiau pamalus ant laisvu apsuku, temperatura uzkyla iki 2/3 didziosios padalos ir tada isijungia ventiliatorius, temperatura kiek nukrenta, po to vel uzkyla..... Kiek teko vakar pasivazinet po daugiaauksti garaza ir prie jo, temperatura laikesi apie puse skales.
Termostata pirkau InterCars'e. Su servisine nuolaida kainavo 6,70 euro
Skamba visai neblogai. Ačiū už info. kai prireiks - pasinaudosiu. kol kas originalas laiko.
Pastebejimas. Originalas laike ir mano dviejose Afrikuose. Laike- tai reiskia nesiskverbe ausinimo skystis, bet temperaturos parametru nepalaike nei vienas termostatas mano turetose Afrikuose.
Mano galva tai yra labai idomi ir svarbi tema braliukams afrikieciams- deja jau ne be aktuali man.
Turiu teise pranesti, kad Africa Twin apskritai yra labai kantrus mocas. Liginau kelionese savo Africa su kitomis markemis ir galiu drasiai teigti, kad Africa niekada nepavede. As cia apie ekstrimalias salygas, kai tempertatura siekia +45 auksciau nulio arba aukštis kalnuose siekia 2800 metru auksciau juros lygio.
Nepaisant to mano abeju Afriku termostatai veike neteisiklingai- tiksliau neveike visai.
Rushanas Enduro
Gyvenimas grazus...