AfricaTwin.LT

Motociklų Honda XRV AfricaTwin (ir panašių) savininkų klubo forumas.
Dabar yra 22 Gru 2024, 07:14

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Revit apranga
StandartinėParašytas: 19 Sau 2015, 14:51 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Sveiki ,

Uzvedziau nauja tema tik tam, kad sulaukciau konkreciau apie revit apranga nuomoniu .

Kaip ir privalesiu ja pirkti butent sios firmos , tad noriu paklausti: gal kas nesiojat , devit?
Kaip ji ? i ka ziuret perkant ? kurie modeliai geresni ?
ir kiek zinau , butent revit siulo ale kondicionieriu ( liemenes kazkokias spec) , gal kas naudojat? verta ? neverta ? kodel ?

ar aplamai - kitos pasiieskot ?

P.S: Reiklainga nuomone( es) , nes reikia rubu kelionems , kaina nera svarbiausias faktorius , bet ne paskutinis . Norisi rimto , gero daikto .

aciu !

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Revit apranga
StandartinėParašytas: 19 Sau 2015, 15:37 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Nu Ztarakan- tiesiai i desimtuka, net garsiai nusijuokiau. Praeitus metus atvarinejau butent su Revit apranga o sezona pradejau sausio pirma diena o pabaigiau su pirmuoju sniegu.
Taip, kad braliukai jei idomu galesiu pavaryti atsakanciai ir apie apranga ir apie termo saldancia lemene. Dar butinai turiu pabriezti, kad varysiu tik savo pastebejimus, nes jums svarbu tik faktai o ne reklama.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 19 Sau 2015, 16:23 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Keista nuotrauka... Net nesitiki, kad Rushanas be šypsenos. Akys keistai didelės. Gal į wc nori?
O kas dėl rev'it, tai aš praeitą sezoną irgi su ja važinėjausi. Iki to turėjau tik rev'it striukytę, šiek tiek pigesnę, nei dabartinis "prikidas". Ajšku pas Rushaną rev'it flagmanas, maniškis vienu lygiu žemesnis, bet tikrai džiaugiuosi.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 19 Sau 2015, 18:15 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Aciu, kad Drakas paantrino man, maza to yra daugiau braliuku vazinejanciu su Revit apranga o reportaza smulkesni pavarysiu veliau. Bus idomu.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 19 Sau 2015, 19:30 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

nu laukiu nesulaukiu ..... reklamos kaip sakot tikrai nereikia.
Kitaip nebuciau cia rases, nes zinojau , kad judu turit tokia paranga , daug keliavot per sezona .
Man svarbu zinoti i koki lygi riekia taikyt . ar tiesa kad neperlyja ji turedama kruva visokiausiu sluoksniu , ar garina kaip teigia gamintojai?

Kaina ne paskutinis reikalas , bet norisi optimalaus varianto !

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 19 Sau 2015, 20:39 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

ztarakan rašė:
Man svarbu zinoti i koki lygi riekia taikyt . ar tiesa kad neperlyja ji turedama kruva visokiausiu sluoksniu , ar garina kaip teigia gamintojai?

Ziurint kaip ir kiek lyja :-) .Geras lietus neperlyja pirmas pora valandu, jei ka. Po to manau viskas perlyjama. Pernai Balkanuose lijo visa savaite, bet turejau dar ir rev'it lietaus kombeza. Tad tikrai jauciausi gan komfortiskai. Dideliu karsciu neteko bandyti, cia gales Rushanas pasireiksti, nes Turkijoje tikrai zvarbu nebuvo :-). Man labai patiko ir ju pirstines. Pasiemiau ir lengvas (Sand Pro), puikiai tinkancias endurinimui, ir siltas kelionines (Bastion GTX). Per savaite lietaus pirstines buvo slapios, taciau rankoms buvo tikrai pakenciama (sildomu rankenu neturiu). Verta demesio ir vasariniai rev'it termorubai...
Striuke ir kelnes pas mane (ir kolega) Defender GTX. Tuo paciu dar nusipirkau ir dirza, kojines, kaklo apsauga nuo vejo ir nugaros apsauga i striuke. Kelionems su sita apranga jokiu papildomu apsaugu nebenaudoju. Tiek trumpai.
Tikrai ne reklama, paklausei, o as tiesiog dziaugiuosi turimu produktu ;-)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Sau 2015, 01:34 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kai pradejau daug vaziuoti su mocu, supratau, kad pigiau yra pirkti ir naudotis geriausia preke. Daug metu naudojau BUSE produkta, bent trys rubu komplektus suvazinejau. Vazinejau per karscius ir minusineje temperaturoje. Kai atejo metas keisti motoapranga buvo isrinktas naujas Revit gamintojas. Si karta pasirinkau pati brangiausia topini Revit Poseidon varianta.
Turbut pastebejote, kad siais metais buvau kitoks?
Dabar apie Pacia apranga.
Visu pirma ji yra sviesios spalvos, tai yra neatsitiktinai, del to, kad vazuojant siltouse krastouse maziau kaitina saule o pagrindine priezastis yra tokia, kad pagaliau norejosi istrukti is tamsios spalvos, juo labiau, matydamas rimtus keliautojus pastebejau, kad jie dazniau buna sviesus ir purvini o ne svarus ir juodi.
Dar labai svarbi savybe mano aprangos, tai yra Gore-Tex technoligija- tai mano pirmas Gore-Tex‘as. Iki siol girdejau tik kolegu atsiliepimus apie Goretex‘a ir atsiliepimai buvo ne siaip sau o kai mes su draugais vaziuodavome sunkiomis slygomis istisai lyjant lietui. As vilkedamas lietaus kostiuma ir sushutes teiravausi kolegos kaip jis jauciasi vilkedamas Goretexs‘a. Mano nuostabai Goretexsininkas visada budavo sausas.
Dar mano kostiumas turi isegamus pasiltinimus i striuke ir kelnes. Vaziuodamas metu pradzioje sausio menesi is apatiniu drabuziu turejau tik merino maike ir plonyti dzemperi, tiesa vaziuojant esant minusui uzsidedu gera keturatininko posalmi, kuris uzdengia puse mano krutines. Taip apsirenges puikiai tverdavau net minusa ir asfaltu vaziuodavau gana greitai- Gore-Tex atlaike puikiai.
Ventiliacines angos. Tai ko gero mano Revit‘o didziausia iskirtine savybe. Prasegtos angos yra kelnese ir striukeje, jos yra gana dideles ir puikiai prapuciamos. Dar svarbus dalykas, kad angos lengvai sagstomos viena ranka net vaziuojant- tai yra patogu, kai vaziuoji kalnuose na tarkim Rumunijoje, kai pakilus i kalna buna salta o nusileidus karsta.
Funkcionalumas. Gaminys yra geros kokybes is labai storos medziagos. Pasiutas kokybiskai, yra daug kiseniu, kurios visos uzsisega ir nepraleidzia vandens. Apskritai apie vaziavima per lietu galiu sakyti, kad per visa sezona nepasigedau lietaus kostiumo, nes jo tiesiog nereikia o vaziuoti man teko net per didziausias liutis. Revit Poseidon vandens nepraleidzia. Taip jis suslampa per lietu, bet iki mano kuno dregme nei sykio nedaejo, juo labiau vaziuojant po lietaus mano rubai greitai isdziudavo nuo vejo. Kaip ir visi moto kombinezonai Revit turi visas budingas apsaugas, kelnes susegamos su striuke, nors yra dvieju rusiu uztrautukai vasarinis trumpesnis ir zieminis – per visa liemeni. Sutraukiami liemens ir rankoviu dirzai leidzia prisiderinti pagal tos dienos vaziavimo buda. Prie mano kombinezono pirkau dar ryskia lengvai prisisegancia lemene, kuria reikalui esant galiu nusisegti, tarkim vaziuojant su keleiviu, galiu lemene uzdeti jam. Na ir Topinis mano revit ‚zababonas‘- termo saldanti lemene. Isbandziau sita dalyka su kaupu Turkijoje. Turkijoje be lemenes privaleciau nusiimti motostriuke aukodamas sauguma.
Lemenes veikimo principas yra paprastas, lemene tiesiog sudrekiname saltame vandenyje ir isegama i striuke, dregme laikosi lemeneje ir tokiu budu palaiko salta temperatura, jausmas visai nebjaurus ir dregmes jausmo visai nera. Kai lauke temperatura buvo +44 laipsniau as budavau su striuke. Tiesa kelnes tokiame karstyje turejau pakeisti dzinsais, mat termo kalsonu Revit‘as neturi ir vaziuojant per toki karsti jokios prasegtos angos nepravesina kuno.
Produktas yra lengvai skalbiamas ir po skalbimo atrodo, kaip naujas, plauti man teko kokius 5 kartus ir iki siuol mano omunicija atrodo labai gerai.
Sakysit o kur gi minusai? Minusu yra, tai yra gana auksta kaina, man asmeniskai truksta kiseniu ant krutines ir dar noretusi sutraukiamu dirzu kelnese.
Na mazdaug taip. O ba, kiek privariau.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Paskutinį kartą redagavo Rushanas 20 Sau 2015, 02:12. Iš viso redaguota 2 kartus.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Sau 2015, 01:54 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Nu ką. Ačiū! Važiuosiu matuotis.
Panašu, kad tas goretex variantas būtų geriausias pasirinkimas.
Įspūdį papasakosiu pačiupinėti. Tikiuosi kokybė atitiks kaina.
Dar kartą ačiū!

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Sau 2015, 10:56 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Sugundei :roll: :)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ]