Kai pradejau daug vaziuoti su mocu, supratau, kad pigiau yra pirkti ir naudotis geriausia preke. Daug metu naudojau BUSE produkta, bent trys rubu komplektus suvazinejau. Vazinejau per karscius ir minusineje temperaturoje. Kai atejo metas keisti motoapranga buvo isrinktas naujas Revit gamintojas. Si karta pasirinkau pati brangiausia topini Revit Poseidon varianta. Turbut pastebejote, kad siais metais buvau kitoks? Dabar apie Pacia apranga. Visu pirma ji yra sviesios spalvos, tai yra neatsitiktinai, del to, kad vazuojant siltouse krastouse maziau kaitina saule o pagrindine priezastis yra tokia, kad pagaliau norejosi istrukti is tamsios spalvos, juo labiau, matydamas rimtus keliautojus pastebejau, kad jie dazniau buna sviesus ir purvini o ne svarus ir juodi. Dar labai svarbi savybe mano aprangos, tai yra Gore-Tex technoligija- tai mano pirmas Gore-Tex‘as. Iki siol girdejau tik kolegu atsiliepimus apie Goretex‘a ir atsiliepimai buvo ne siaip sau o kai mes su draugais vaziuodavome sunkiomis slygomis istisai lyjant lietui. As vilkedamas lietaus kostiuma ir sushutes teiravausi kolegos kaip jis jauciasi vilkedamas Goretexs‘a. Mano nuostabai Goretexsininkas visada budavo sausas. Dar mano kostiumas turi isegamus pasiltinimus i striuke ir kelnes. Vaziuodamas metu pradzioje sausio menesi is apatiniu drabuziu turejau tik merino maike ir plonyti dzemperi, tiesa vaziuojant esant minusui uzsidedu gera keturatininko posalmi, kuris uzdengia puse mano krutines. Taip apsirenges puikiai tverdavau net minusa ir asfaltu vaziuodavau gana greitai- Gore-Tex atlaike puikiai. Ventiliacines angos. Tai ko gero mano Revit‘o didziausia iskirtine savybe. Prasegtos angos yra kelnese ir striukeje, jos yra gana dideles ir puikiai prapuciamos. Dar svarbus dalykas, kad angos lengvai sagstomos viena ranka net vaziuojant- tai yra patogu, kai vaziuoji kalnuose na tarkim Rumunijoje, kai pakilus i kalna buna salta o nusileidus karsta. Funkcionalumas. Gaminys yra geros kokybes is labai storos medziagos. Pasiutas kokybiskai, yra daug kiseniu, kurios visos uzsisega ir nepraleidzia vandens. Apskritai apie vaziavima per lietu galiu sakyti, kad per visa sezona nepasigedau lietaus kostiumo, nes jo tiesiog nereikia o vaziuoti man teko net per didziausias liutis. Revit Poseidon vandens nepraleidzia. Taip jis suslampa per lietu, bet iki mano kuno dregme nei sykio nedaejo, juo labiau vaziuojant po lietaus mano rubai greitai isdziudavo nuo vejo. Kaip ir visi moto kombinezonai Revit turi visas budingas apsaugas, kelnes susegamos su striuke, nors yra dvieju rusiu uztrautukai vasarinis trumpesnis ir zieminis – per visa liemeni. Sutraukiami liemens ir rankoviu dirzai leidzia prisiderinti pagal tos dienos vaziavimo buda. Prie mano kombinezono pirkau dar ryskia lengvai prisisegancia lemene, kuria reikalui esant galiu nusisegti, tarkim vaziuojant su keleiviu, galiu lemene uzdeti jam. Na ir Topinis mano revit ‚zababonas‘- termo saldanti lemene. Isbandziau sita dalyka su kaupu Turkijoje. Turkijoje be lemenes privaleciau nusiimti motostriuke aukodamas sauguma. Lemenes veikimo principas yra paprastas, lemene tiesiog sudrekiname saltame vandenyje ir isegama i striuke, dregme laikosi lemeneje ir tokiu budu palaiko salta temperatura, jausmas visai nebjaurus ir dregmes jausmo visai nera. Kai lauke temperatura buvo +44 laipsniau as budavau su striuke. Tiesa kelnes tokiame karstyje turejau pakeisti dzinsais, mat termo kalsonu Revit‘as neturi ir vaziuojant per toki karsti jokios prasegtos angos nepravesina kuno. Produktas yra lengvai skalbiamas ir po skalbimo atrodo, kaip naujas, plauti man teko kokius 5 kartus ir iki siuol mano omunicija atrodo labai gerai. Sakysit o kur gi minusai? Minusu yra, tai yra gana auksta kaina, man asmeniskai truksta kiseniu ant krutines ir dar noretusi sutraukiamu dirzu kelnese. Na mazdaug taip. O ba, kiek privariau. Rushanas Africa Gyvenimas grazus...
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Rushanas 20 Sau 2015, 02:12. Iš viso redaguota 2 kartus.
|