budras rašė:
Gal kas yra pirkęs savo antrajai pusei apsaugas? Ypač domina alkūnių apsaugos. Tos striukėse bei kelnėse įsiūtos apsaugos man kažkaip nerimtai atrodo, norėčiau labiau apsaugot sau brangų žmogų.
Budras idomia tema paletei- del antrosios puses ant motociklo apie apsaugas jai.
Keleive ant motociklo uz nugaros apskritai yra jautri tema ir variantu sprendimo yra labai daug. Visu pirma yra svarbu zinoti kaip stipriai su tavim pasiners tavo mergina (zmona) i tavo chobi. Ar vaziavimas tau su ja bus epizodiskas ar dubasinsi tu su ja visur bilen kur, vaziuosi i menesio trukmes kelione.
Tam, kad galeciau tau atsakyti i uzduota klausima tureciau suzinoti tavo biografija, draugystes istorija ir galu gale paziureti fotografijas. As cia visiskai rimtai.
Keliaujant teko man ir mano kolegoms matyti daug uzketejusiu keleiviu, kurios mielai vaziuoja dviseda daug tukstanciu kilometru ir jos tiesiog neisivaizduoja kitokio poilsio. Teko matyti, kaip po pirmojo vaziavimo moteriskem neprilimpa motociklas. Taip, kad sitoje vietoje reikia zinoti, koks gi bus noras vaziuoti. Sakyciau tik po to galima spresti, kokius pinigus reiketu investuoti i sauguma.
Dar niuansas, nesuprantamas mums vyrams, apsaugos ir apskritai drabuziai turi patikti jai ir joms svarbiausias rodiklis yra grozis. Tarkim man nepavyksta ikalbeti detis keliu apsaugas, mat jos neva storina kojas.
Na mazdaug taip. Daug visokois fignios galima prirasyti apie moteriska poziuri ir logika, bet dabar mes laukiam Budraso biografijos...
Rushanas Enduro
Gyvenimas grazus...