Kaimietis rašė:
Na va. Sugrižau i foruma jau kaipo teisėtas afrikietis:). Ranka vis mankstinama, bet mocui jau tinka. Aisku, rekordų nei greičio nei ištvermės nepadarysiu, bet vis tik...
Gal kas galetų pakomentuoti situacija?
Prieš keleta metu vienas senas bičiulis davė pralėkti savo Africa miško keliuku. Pavažiavau apie 1km, apsisukau ir atgal. Aišku, ne be streso, bet viskas praėjo be incidentų ir ganėtinai sklandžiai. Šiaip ar taip motociklistas ne naujokas. Nuo tos minutės žinojau- mano mocas bus Africa. Gi dabar, kai nusipirkau savo, sėdau Vilniuje, kad parlėkt į Kauną namo. Ir ką gi- tik pajudėjęs pradėjau griūti. Taip ir būčiau batoną pagavęs 1-mą sekundę, jei ne ankstesnis savininkas- jis tiesiog mane prilaikė... Po to labai maloniai davė papildomą instruktažą, ir aš pajudėjau. Bet kaip pajudėjau- atrodė vairuoju pirmą kartą gyvenime- gazas neklauso, sankaba neklauso, mocas svirduliuoja- krivuliuoja.... 1-mą kilometrą išprakaitavau apie litrą, bet kuo toliau, tuo paprasčiau ir prie namų jau visai pakenčiamai jaučiaus. Seni įgūdžiai grįžo. Na dabar atidirbinėsim naujus... Bet tokio važiavimo, kokį apturėjau pradžioje- net košmariškiausiame sapne neįsivaizdavau..
Jo, idomi istorija... Realiai, net sunku ka ir pakomentuoti... Gal taip yra del rankos? Juk yra sakoma, kad "masterstvo neprapjos"... Tai kaip dviraciu- ismokai karta vaziuoti ir vaziuosi. Man asmeniskai buvo visiskai priesingai. Neturejau pries Africa jokios moto patirties. Issilaikiau teises ir kita diena nulekiau is Klaipedos i Siaulius pasiimti savo Afrikutes. Atsisedau, pralekiau ir ji man "prilipo". Nors dar vieni "konsultantai" siule nepirkti, as ju jau neklausiau, nes pirmas ispudis buvo puikus. Po visu pirkimo proceduru islekiau i Klaipeda ir tai buvo viena ispudingiausiu man kelioniu (nors truputi buvo salta...
).
Tikekimes, Kaimieti, kad viskas bus gerai- dar pajusi sio motociklo privalumus