Kaimietis rašė:
Ztarakan, gaila, per susitikimą Karklėje man labiau alus rūpėjo, nei techniniai klausimai:) Dabar gi lieka išsiaiškint va taip, ką ir darome. Pradedu galvot, kad tai ir yra rimta alternatyva Skala rider'iui, bent pagal kainą. Bet jei tokie patyrę vilkai sako rimtas daiktas, tai pradedu domėtis, kas tie Šiaulių pardavėjai.
Vertinu Rushano nuomonę. Gal dėdė Rushanas ras laiko Ztarakan'o įrenginio komentarui??
O ba atleiskit, kad paveluotai, bet atsakau. Karkleje ciupinejau Ztarakano pasikalbejimo pribora. Stai jums komentaras is manes. Paciupinejau ir isklausinejau apie naudojimo patoguma ir nuodugniai isklausinejau, kokie yra ispudziai. Galiu pasakyti, kad ir pats tokio noreciai. Ztarakanas labai konkreciai ir tiksliai papasakojo ir tai patvirtino mano nuomone, kad irengimas yra pilnai tinkamas kaip grupiniam naudojimui, taip ir vaziavimui su keleiviu. Kad braliukai neturetumet iliuziju, pranesiu, kad pasikalbejimo priboras apskritai nera visiskai universalus. Naudojan toki prietaisa ir prietaisa, kuris yra zymiai brangesnis ir pranasesnis, kalbetis tarpusavyje rysliai galima vaziuojant iki 90km/h, vaziuojant greiciau suprasti pasnekovo tiesiog neimanoma. Matyt F-1 pilotai naudoja geresnes aerodinamikos ir garso izoliuotus salmus. Musu gi naudojami salmai vaziuojant didesniu greiciu, susisneketi neleidzia. Bet prie to prisitaikyti visiskai imanoma. Net naudojan Ztarakano iranga kelionese, gali jaustis zymiai pranasiau ir koreguotis visus savo veiksus, vaziuojant nepazistamuose miestuose, miske arba tiesiog uzbeges i parduotuve greitai pasikoreguoti su kolega del maisto pirkimo.
Man asmeniskai, vaziuojant aplink Juodaja jura teko naudoti labai brangias racijas, kuriu rysio atstumas buvo apie 4 km, bet turint Ztarakano siulytas racijas galima kelioneje jaustis labai komfortiskai.
Mano verdiktas: uz tokius pinigus toki pasikalbejimo pribora mielai nusipirkciau ir chebrai parekomenduosiu, jei turite laisvu pinigeliu- palepinkyte save. Aj dar, vaziuojant su mocu muzikos niekada nesiklausau.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...