Paulius rašė:
Aš irgi pateršiu temą, tik bijau būt nepopuliarus. Nes manau, kad taisyklės ir yra tam, kad jų laikytis. Afrika ne hardas, kad kilnojant ir kišant purvan trukdytų didelis numeris. Beje, jis ne didelis, o NORMALUS. Kodėl visada kyla lietuviškas noras eiti prieš plauką, o per kyšius, susitarimus ir gudrybes gavus mažą numerį, rodyt tai kaip gerą pavyzdį. Hmz, prisikniedijai ir važinėji. Policija mato numerį, viskas tvarkinga. O kai užverčia ant britvų į dangų, ant krosinių vos įžiūrimi numeriai - man tai nenormalu ir netvarkinga. Sorry dar kart už įrašą, gal galima kelt į kitą temą. Gero ir tvarkingo artėjančio sezono

Sutinku su Pauliaus kiekvienu zodziu. Kai registravau savo pirmaja Africa gavau maza numeriuka be jokio vargo. Patiko man jis. Dabar gi registruodamas savo antraja Africa mazo numerio negavau, del to, kaip sake regitros pareigunas- nelogiska montuoti ant tokio didelio moco maza numeri o gi jis buvo teisus. Visiskai nesiginciuodamas sutikau.
Del numeriu dizio truputi savo komentara pametesiu. Mazus motociklu numeriukus galima pamatyti ne tik pas Lietuvius. Atkreipiu demesi i tokius dalykus. Bijau pasakyti del ne ES saliies kur tai maciau, bet garantuoti galiu del Slovaku. Juos galima matyti su dideliais ir mazais valstybiniais nr. Tarkim pas Rusus yra didziausi numeriai. Nors rytu salyse jie sekmingai vazineja apskritai be numeriu.
Del numeriu dydzio turejau kurjoziska situacija UA. Karta su keliais kolegomis enduristais buvome sulaikyti UA ir H (Vengrijos) pasenio poste. Sulaikimas tesesi kelias valandas del kokio tai rezimo pazeidimo ir galiausiai kai mes buvome isrikiuoti prie slagbaumo, UA karininkas pasenietis rasesi musu valstybinius nr i savo bloknota. As stovejau paskutinis ir mano vienintelio numeriukas buvo mazas. O ba - nustebo karininkas! O kodel ju visu numeriai dideli o tavo maziukas, paklause jis? O todel, kad jie visi greitai laksto ir ju numerius reikia matyti is tolo! O tu??? O as nelakstau ir nepazeidineju taisykliu, del to ir numeriukas mano yra maziukas! Vat cia tai bent Europieciai sugalvojot- saunuoliai, del to ir gyvenat jus geriau uz mus, kad tolerantiskai ziurit i zmogu.
Atleiskit man uz temos tersima, kelkit adminai musu ''tema'' ne ''itema''.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...