Rushanas rašė:
O ba na. Pasijutau, kad i mane eilini karta valdzia pasiziurejo, kaip i debila.
Viska suvokiau ramiai. Visu pirma pagalvojau del ko tai daroma mano atzvilgiu. Gal del to, kad pasiaiskinti ar as istiesu sugebu valdyti galinga motocikla? Bet tai irodo mano stazas. Gal del to, kad mano teises neatitinka ES reikalavimu? Tai kodel tokiu atveju kalbama tik apie motociklistus o ne apskritai apie seno pavizdzio teises, kurios mano ziniomis dar galiuoja.
Turiu keleta transporto kategoriju zinau, kad savo vairuotojo pazimejima turesiu keisti, kai seno pavisždžio pazimejimas nustos galioti. Kam reikejo daryti atskirus apribojimus tik A kategorijai ? Atsakymo taip ir neturiu. Gal as esu toks kvailas, kad nesuprantu? Kaip mano naujai pakeistos teises pagerins mano motociklo vairavimo savybes Lietuvos visuomenes atzvilgiu- nesuprantu.
Dar... Esu ilgametis oficialaus Lietuvos Enduro klubo narys, propaguoju motociklo saugu vairavima. Deje is klubo negavau jokios informacijos ir isitikines, kad tai yra ne klubo kalte.
Dabar mano nuotaika yra tokia: Jauciuosi tiesiog pazemintas.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus.
Rushanai, sakiau nebesikišiu į forumą, ale neišeina...
Visų pirma: prisimenu tavo paties pamoką- niekad nepanikuoti... Pasitikrink pažymėjimo galiojimą pačioje pirmoje Konstantino nuorodoje. Aš taip ir padariau. Visk's ok. Na, pas mane tik kategorijų mažiau, bet stažas nuo 1974m .... O pažymėjimus mums derėtų vis tik pasikeisti- baigia susidevėti