Daugiausiai Africiečių bendruomenės narių dėka, 09-06 d. mano mocas prisikėlė antram gyvenimui
Taigi, apie viską truputi smulkiau... Kaip buvau minėjęs forume, 08-16/17 d.d. dalyvavau moto klubo "IronX" organizuotame "Iron Butt" pravažiavime, apie kurį galima pasižiūrėti trumpą
VIDEO. Viskas sekėsi puikiai: važiavosi labai gerai, miegas neėmė, oras buvo palankus, pati renginio atmosfera taip pat gera. Tačiau likus iki finišo- degalinės Kupiškyje- 14 km. mano mocas, kaip paaiškėjo vėliau, "numirė"
. Dėl ko taip atsitiko dabar labai sunku pasakyti, tik gal tai galėjo būti susiję su variklio remontu atliktu prieš šio sesono pradžią
Vienu žodžiu, "finišavau" ant oganizatorių suorganizuotos priekabos
. Vėliau į pagalbą įsijungė Afrikiečiai. Tą pačią dieną (nors ir buvo šeštadienis) Donatas (Duncė) partransportavo mane į Vilnių, o jau sekmadienį tas pats Duncė su Gintaru atvėrė motociklo "širdį", kur vaizdelis buvo nekoks, todėl buvo nuspręsta ieškoti kito variklio. Kai sužinojau, kad forumiečio Remigijaus (Gucul) ankstesniosios Afrikytės variklis guli be darbo
(tiesa, pas Dimą Baltarusijoje), neapleido mintis, kad jis turi atsidurti pas mane (žinant, kaip Gucul prižiūri savo Afrikas). 09-04 d. jau variklis buvo Lietuvoje ir vėl ne be Afrikiečių pagalbos- jį atvežė Dima (Baltarus), o nuo sienos paėmė Gintaras (Hanssas). Taigi, kaip jau minėjau pradžioje, penktadienį mano Africa buvo prikelta antram gyvenimui.
Kuo galiu pasidžiaugti iš visos šios istorijos
Tuo, kad visai neseniai patekau į motociklizmo pasaulį ir matau, jog čia žmonės yra nerealūs- visi stengiasi padėti, pagelbėti, patarti. Noriu padėkoti ne tik jau paminėtiems forumiečiams, tačiau visiems (o jų yra daug), kurie buvo įtraukti į mano moco "gelbėjimo operaciją"
Ačiū, susitiksime kelyje