Jau praejo para laiko, kaip esu gryzes is musu renginio. Mintis susideliojo ir dabar galiu trumpai apibendrinti ir ideti keleta nuotrauku. Jau nuo metu pradzios nusprendeme, kad rengini reikia daryti. Pabandeme padaryti viska truputi kitaip. As asmeniskai buvau atsakingas uz pramogine varzytuviu programa. Zinojau, kaip vyksta pasiruosimo reikalai apskritai ir kuo arciau buvo renginio pradzia, tuo daugiau as pergyvenau. Lengvai atsikvepiau tik tada, kai isvaziuodamas i kofra idejau megafona. Prisipazinsiu, stengiausi, kaip tik sugebejau. Aisku be bendraminciu ir draugu pagalbos nieko nebutu. Galeciau sakyti, kad apskritai be entuziazmo nieko nebutu iseje. Pripazinkit, kad saslas, shmalcas ir apskritai maistas, jo pateikimas ir kiekis buvo idealus, gyvenimo salygos, kiekvienam pagal poreiki. Dekingas esu Alvidui uz pazintini vaziavima. Braliukas mielai sutiko patalkininkauti ir puikiai su tuo susitvarke. Galvojate tai lengva- toli grazu ne. Dekingas Baradai, kad ekspromtu sutiko saugiai atvesti kolona is Vilniaus. O apie Dunse apskritai net neverta sakyt- zostki pakatuškininkai tai patis pamate, kad Donatas sugeba vaziuoti greitai, techniskai ir tolerantiskai. Manau, kad svarbiausias dalykas yra tai, kad mes afrikieciai vel turejome galimybe susimatyti o tie kas atvaziavo pirma karta, isitikino, kad esame visiskai nepasipute. Ipatingai dziugino atvykusiu geografija. Dar nustebino siu metu Super Teneriu desantas, ju buvo apie 10. Manau, kad daug rasyti nera prasmes, bet pamineti prisidejusius prie musu sventes privalau del to, kad tai padaryti tiesiog padoru. Zmones be jokio atlygio mus parupino varzytuviu priemonemis, tai yra Ukmerges versmes gen. direktorius Gintaras Gladkauskas, Motoshopas skyre kruva prizu, enduro klubas skyre daug prizu ir inventoriaus ir visa tai be joki isipareigojimu. Esu dekingas uz supratima ir pagalba. Isitikines, kad kiekvienas dalyvaves renginyje man pritars, kad gyvenimas grazus. Rushanas Africa...
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Rushanas 15 Geg 2014, 13:09. Iš viso redaguota 5 kartus.
|