Nezinau, dristu nesutikt:) Airoh vandens neleido, nors ir rasojo (nera antifog), gal pas tave issidevejo guma aplink stikla? Airoh neturi antifogo, todel esant lietui reikia siek tiek atidaryti stikliuka, kad butu didele ventiliacija, gal taip vanduo ir pateko? As purskiau antifoga ir vaziavau su sausu snukiu, o kad lasai nubegtu greiciau - yra kitas purskalas, purskiamas ant stiklo isores.
Unfi, o palyginus su kokiu salmu Airoh buvo triuksmingas? Man jis pasirode pats tyliausias is tu, kuriuos turejau:
HJC IS-16 Touring (jis man buvo viena ismiera didesnis, gal del to triuksmingu pasirode). Turi antifogini padengima, taciau vistiek rasoja, nes bloga ventiliacija vaziuojant su Afrikos aukstu stiklu ir del to antifogas nelabai veike. Antifoga sunku valyti, limpo dulkes, galu gale ta padengima pratryniau ir sugadinau stikliuka:)
http://www.infinitymotorcycles.com/images/products/medium/HJC_Helmet_IS-16_MC5.jpgHJC CS-12 su atsidaromu snukiu ir su nuleidziamu stiklu nuo saules - isvis tragedija del triuksmo, teko net grazint i parduotuve po savaites. Galbut naujesni moduliarai tylesni.
Senas BELL salmas, britvinis - pats tyliausias is visu turetu. Na taip ir turetu buti:)
Fotkes nera.
Airoh S4 tylesnis uz visus turetus, apart BELL. Puikaus skaidrumo tvirtas stiklas. Minusai - nera antifogo, uztat valosi lengvai. Patogus "greitas" uzsegimas su dantukais. Galbut toks uzsegimas ne toks patvarus kaip paprastas su dviem ziedais, kaip pas Arai Tour X, bet man patiko - uzsisegti galima net ir vaziuojant su kaire ranka. Kozirka nuo saules nedidele, taciau aerodinamiska, ant greicio pasisukus i sona galvos nenurauna, su Arai Tour X ta padaryti sunkiau. Sunkumu su stiklo nuemimu nepastebejau - uztenka monetos ir 3 minuciu.
Arai Tour X turi puikia ventiliacija, labai maloniai sedi ant galvos, grazus:), triuksmas nedidelis, taciau yra turbulencija (turbut del dideles kozirkos, kuri ne tik nuo saules, bet ir nuo purvo, jeigu naudoti motokrose). Minksto plastiko stiklas, naudojant islieka ne toks skaidrus. Pats salmas kiek storesnis, negu Airoh, manau del to ir saugesnis.
Krosini Lazer MX7 aprasineti neverta manau:)
Manau Airoh S4 geriausias salmas su tokia kaina. Neima pinigu uz brenda:) Kokybe gera, todel yra itarimu, kad ir su saugumu viskas normoje.
Rezultatai gali skirtis, nes pas mane RD07, o pas Unfi RD03 - stiklai skirtingi, todel ir vejo maziau pas mane, ir lietaus lasu.