Saulius_S rašė:
Tai taip, bet jie matai kaip suprantu važiuos patys be papildomos naštos iš galo, o aš kažkaip norėčiau važiuot su kažkuo kartu, ta prasme, kad jei kas atsitiktų, kad būtų galima bent morališkai sulaukt palaikymo iš šale esančio ir nelikt vienam vidurį Lenkijos. Iki vietos vis gi 800 km ir nežinau ar labai racionalu būtų važiuot per vieną dieną, man atrodo priimtiniau važiuot su nakvyne. Poli, tu sutiktum važiuot kartu?
Isiterpsiu. Manau turiu teise pakomentuoti. Susivaziavimas kelioneje yra itin svarbus dalykas. Niekada nesiryzciau vaziuoti toli su zmogum, kuri matau pirma karta, su kurio nebuvau vaziaves bent truputi. Savo laiku, pries menesio kelione aplink Juodaja jura dareme bandomaji keliu paru vaziavima neisvaziave is Lietuvos, nepaisant to, kad visi mes tarpusavyje buvome gerai pazistami. Tuo kartu tokia pilna komanda isvaziavome pirma karta ir butent bandomasis vaziavimas galutinai sustate visus taskus. Padareme siokias tokias korekcijas ir visa menesi vaziavome be jokiu trinciu.
Kartais tenka man paorganizuoti motociklistus mergvakariu pasivezinimams, patikekit padaryti tai skalandziai yra reikalu, vardan saugumo tenka pabuti net grubiam ir kategoriskam.
Visiskai nesutirstinu cia spalvu, noriu tik pasakyti, kad ir tokiai kelionei kaip per visa Lenkija reikia bent minimaliai pasiruosti, susivaziavimo prasme, turiu omenyje tuos kurie nekeliave motociklais grupeje. Esu tikras, kad Saulius ir Polis iki Lenkijos renginio kur nors dar prasivaziuos kartu, kad ir i koki Lietuvos renginuka. Iskarto suprasite, koks jums abiems tempas yra priimtinas, kam geriau seksis vaziuoti pirmam ir kokia keliavimo taktika jums bus priimtinesne, greita su minimum sustoimu ar lieta su kavos pertraukelem ir sociomis pietumis o gal ir prigulimais ant zoles.
Is principo, gerai nusiteikus kelionei 800 km per diena dviseda galima iveikti gana nesunkiai. Jei vaziuoti kolona, tuomet sitas atstumas iveikiamas sunkiau.
Sakyciau, motociklas tuo ir zavi, kad leidzia pasirinkti bilen koki keliavimo buda. Paskutinis Lietuviu desantas i Sankt Peterburga yra puikus to pavizdys. Startave is skirtingu vietu ir skirtingom dienom, braliukai vienu metu susivaziavo i viena vieta. Tiesa ir atgal keliones visu buvo labai skirtingos. Vienijo juos visus tik gerai praleistas laikas.
Tiesa i Lenkija planuoju vaziuoti ir as.
Vat kiek privariau. Tiesiog noriu pavasario, noriu vaziuoti.
Rushanas Enduro
Gyvenimas grazus...