Jooo, reikia pripazint, kad organizuojant "figurini" vaziavima pasireiske organizatoriu patirties tame trukumas
Figurinis gavosi kiek perdaug greituminis ir ekstrimalus. Bet.. manau svarbiausia, kad viskas laimingai pasibaige, o vaizdu ir azarto tikrai buvo ne is nieko
Visai kas kita "AfricaZona". Rengiant ja antra karta viskas praejo tikrai sklandziai, be nesusipratimu.. ir tiems kas teisingai pasirinko marsruta nereikejo nei triju val, kad ja iveikti. Su "gyvatuku" manau, kad irgi buvo viskas gerai.
Problema (gal greiciau problemele) mano akimis buvo tik viena - vodka, alus, wisky...
Penktadienio vakaras (kai nekuriems ir visa naktis
) pas mus gaunasi didziosios linksmybes, o sestadienio rytas buna ne koks
Ir vietoj to, kad linksmaji vakara padaryt sestadieni, o sekmadieni voliotis lovoje iki atsigavimo, sestadienio vakaras buna niurus, visi issislapste kas kur, o sekmadieni is pat ryto daugumai kazkodel reikia lekt namo (cia nekalbu apie svecius is toli). Visa tai aisku kiekvieno asmeninis reikalas ir vargu ar tai imanoma pakoreguoti, bet noretusi, kad butu kiek kitaip. Kaip pasielgciau as pats jei ikalciau, manau daugumas zino
O siaip, kaip jau paminejo Tomas, manau sy kart kartele uzsikele tikrai aukstai ir ka, kur, kaip.. reikes prigalvot sekanciais metais, kad nereiketu po sekancio renginio (jei ji organizuosiu as) girdet, jog praitas buvo geresnis
mano fantazija siai dienai tyli. Na bet pries aky visi metai, tikesimes atskris kokia "muza" su gerom idejom.
Siais metais i musu rengini buvo ilgesniam, ar trumpesniam laikui atvaziave 120 motociklu ir dalyvavo iki 150 zmoniu. Tai yra savotiskas musu rekordas!
Aciu man padejusiems organizuoti rengini ir visiems jame dalyvavusiems!