AfricaTwin.LT

Motociklų Honda XRV AfricaTwin (ir panašių) savininkų klubo forumas.
Dabar yra 23 Gru 2024, 11:37

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 801 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Lekiam kavos
StandartinėParašytas: 03 Bir 2016, 01:40 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Tai dabar kol kas nelabai aišku bus kas nors ir kada ar ne... :?
Aš asmeniškai sekmadienį labai stengčiausi atlėkti (jei kalbam apie 06.05), tačiau šeštadienį niekaip... :(

IBA #53028

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 03 Bir 2016, 10:42 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Pacesas rašė:
Pakeleivis rašė:
Pacesas rašė:
Užvirė šūdas... Jau beveik ruošiuosi atlėkt :) Tik nuo Mžk iki Rkš bišk atstumas yra. Anksti reiktų išlkėt.

Pernakvotum, pas mane vietos yra, daugiau pamatytum ir nereikėtų lėkt, kaip akis išdegus. :)

Susidūriau su netikėtu šeimos pasipriešinimu :) Užvažiavo, kad neva tėvo diena sekmadienį ir jie man paruošę su vaikais ale staigmeną. Neturiu kozerių ir kaip įtikint šeimą-žmoną, kad sekmadienį išlėkt kavos. Gal kas kokių minčių? :D

Ačiū už kvietimą Giedriau. Labai noriu atvykti. Pasistengsiu...

Ko gero mano pastangos buvo per menkos :( Šį savaitgalį atsiduodu su šeima. Sekantis mano laisvas savaitgalis 18-19 dienos.

3. XRV750 99'- from 2015-10-02
2. (XL600V 92'- crashed 2013.10.06)
1. SLR650 99'(changed in XL600V)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 03 Bir 2016, 19:29 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kadangi esu šviežias pensininkas ir iki rudens planuoju būti laisvo oro direktoriumi, kaip sako Hanss, visus norinčius aplankyti Rokiškį ar jo apylinkes išgeriant kavos, kaip kas norės,pageidaus, pavieniui ar grupėje, susiderinus tikrai pasitiksiu ir aprodysiu. Mano tel. nr. 8685413šešidu.
Jūs tik planuokit ir atvykit. :)
Jei bus kitų iniciatyvų taip pat pasistengsiu prisijungti.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 03 Bir 2016, 19:51 
Atsijungęs

Puikus pasiūlymas - Rokiškis ir dar su GIDU:)

Pradedu planuoti laiką - laikas parodys ar pavyks:)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 03 Bir 2016, 22:18 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

sauliuss rašė:
Puikus pasiūlymas - Rokiškis ir dar su GIDU:)

Pradedu planuoti laiką - laikas parodys ar pavyks:)

ir dar nemokamai :twisted:

savo ruožtu aš kelių savaičių bėgyję vistiek planavau prašytis pas Giedrių ekskursijos, pasirodo neprireikė - žmogus supratingas ir pats apsiskelbė.

#smagu

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 04 Bir 2016, 02:29 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kaip bebūtų gaila, tačiau aišku, kad vienu metu visi vistiek negalės, todėl gal bandom užtvirtinti laiką. Pasiūlymas būtų toks- kitą šeštadienį (06.11) kas gali važiuojam į Mototurizmo ralį Kaune, o jau sekmadienį (06.12 13 val.) lekiam kavos į Rokiškį. Visas savaitgalis būtų skirtas motociklams. Bijau prisikalbėti, tačiau jei nebus kažkokio "karo", aš važiuoju, kad ir vienas... ;) Reikia dar tik konkrečios susitikimo vietos- Giedriau, gal gali pasiūlyti? Taigi, taip, manau, konkrečiau... ;)

IBA #53028

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 04 Bir 2016, 18:55 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Tomas rašė:
Kaip bebūtų gaila, tačiau aišku, kad vienu metu visi vistiek negalės, todėl gal bandom užtvirtinti laiką. Pasiūlymas būtų toks- kitą šeštadienį (06.11) kas gali važiuojam į Mototurizmo ralį Kaune, o jau sekmadienį (06.12 13 val.) lekiam kavos į Rokiškį. Visas savaitgalis būtų skirtas motociklams. Bijau prisikalbėti, tačiau jei nebus kažkokio "karo", aš važiuoju, kad ir vienas... ;) Reikia dar tik konkrečios susitikimo vietos- Giedriau, gal gali pasiūlyti? Taigi, taip, manau, konkrečiau... ;)

Galiu pasitikti ties Rokiškio rajono riba. 55°44'32.6"N 25°26'39.7"E. Tada, atsižvelgiant į laiką ir norus ir nuspręsti kur važiuoti.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 05 Bir 2016, 02:04 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

O tai gal būtų geriau kokia stovėjimo/poilsio aikštelė, kad galima būtų išsivirti kavos ir pailsėti, o tada ir nuspręstume kur ir ar dar papildomai važiuojam ;)

IBA #53028

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 05 Bir 2016, 14:23 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Tomas rašė:
O tai gal būtų geriau kokia stovėjimo/poilsio aikštelė, kad galima būtų išsivirti kavos ir pailsėti, o tada ir nuspręstume kur ir ar dar papildomai važiuojam ;)

Ten yra tvarkinga sustojimo aikštelė su informacine vietovės lenta. Už 200 m, Matosi dažnai lankomas nors ir nepakankamai tvarkomas, Juodonių piliakalnis ant kurio yra privažiavimas. Tiesa apačioje piliakalnio yra mažos kapinaitės. Kažkodėl man toje vietoje labai gera aura. Kažkur netoliese, pagal rajono informacinį žemėlapį, taip pat yra apaugę šaltinis ir akmuo, kurių man rasti taip ir nepavyko. Ne visa vietovė iššienauta. Iš ten gera strateginė vieta nuspręsti ar vykti tiesiai į Rokiškį, po to Vyžuonų ir Miliūnų ežerus ir link Valstybės sienos ar sukti į dešinę pro Južintus, sutvarkytą Gačionių dvarvietę, Kriaunų poilsaivietę prie sartų ežero, apžvalgos bokštą, ar sukti į kairę pro Salų dvarą ir tada į Rokiškį ir toliau.
Ten galima tik trumpam stabtelti, o toliau reikia vykti būtinai :!:
Kavą virti norėčiau prie Miliūnų ežero. Tačiau tai gali būti ir ne pirmas kavos virimas.
O jeigu pačiame Rokiškyje, tai kavos virimas dvaro aplinkoje prie Lažininkų trobų būtų ideali vieta.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 06 Bir 2016, 01:08 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Matai, Giedriau, praktika rodo, kad paprastai būna vėluojančių, todėl kol verdi kava ar ką nors apžiūrinėji- susirenka ir vėluojantys... ;) Realiai, tai jokio skirtumo kur rinktis, tik prašau įmesti vietovės konkrečias koordinates, kad visiems būtų aišku. Jei, kaip minėjai, prie Rokiškio ribos yra aišktelė, tai įmesk jos koordinates- taip patvirtinsime susitikimo vietą.
P.S. šiandien ratuką apsukome, tai palietėme ir Rokiškį... ;) (gavosi 500+ km.) :twisted:

IBA #53028

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 06 Bir 2016, 02:10 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Tomas rašė:
Matai, Giedriau, praktika rodo, kad paprastai būna vėluojančių, todėl kol verdi kava ar ką nors apžiūrinėji- susirenka ir vėluojantys... ;) Realiai, tai jokio skirtumo kur rinktis, tik prašau įmesti vietovės konkrečias koordinates, kad visiems būtų aišku. Jei, kaip minėjai, prie Rokiškio ribos yra aišktelė, tai įmesk jos koordinates- taip patvirtinsime susitikimo vietą.
P.S. šiandien ratuką apsukome, tai palietėme ir Rokiškį... ;) (gavosi 500+ km.) :twisted:

Šiaip koordinatės ir mano tel. nr. jau buvo nurodyti. ;) Kadangi vietoje buvot, tai galėjote ir paskambinti, kaip tik rajono ribose šiandien ratais maliausi. Prie Rokiškio ribos žadėjau pasitikti iš mandagumo, o šiaip tai tiek daug apie Rokiškį nuostabių vietų, kad net nebežinau ką ir besiūlyti :). Šiandien buvau užlipęs ant Rokiškio kalno prie Rokiškio ežero, Rokiškyje, kurį matau dažnai, bet ant jo nebuvau gal jau 15 metų. Ten šiaip, apšienauta ir tiek. Taip pat buvau Moškėnų piliakalnyje. 9 km. nuo Rokiškio. Asfaltu 10 min., o žvyru 20 min kelio nuo Rokiškio. Ant jo nebuvau gal 30 metų :) . Dabar, pasirodo, sutvarkyta lankoma vieta. Šlaitai 20-30 metrų aukščio. Suskaičiavau 154 laiptelius, jei neapsirikau. Viršuje nušienauta, įrengti suoliukai, aukuras aukojimams. Vaizdas liuks. Gal kavą ten, jei nebus per toli? 55°58'01.4"N 25°26'28.4"E

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 06 Bir 2016, 13:30 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Pakeleivis rašė:
visus norinčius aplankyti Rokiškį ar jo apylinkes išgeriant kavos, kaip kas norės,pageidaus, pavieniui ar grupėje, susiderinus tikrai pasitiksiu ir aprodysiu. Mano tel. nr. 8685413šešidu. Jūs tik planuokit ir atvykit. :)

OFF TOPIC:
O! Jau kelinti metai liepos 15-16 dienomis svečiuojuosi Anyksčiuose (http://www.devilstone.net) ir tomis dienomis žvalgau šiaurės LT apylinkes. AudriusO vis palieka man šį malonumą vienam: tai ranka, tai koja, tai verslo pietūs :))). Praėjusiais metais beendurindamas Samanių kaimo link net aptikau Rainbow suvažiavimą netoli Aleksandravėlės... (http://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktualij ... rgijas.htm)

Įsivedžiau Tavo numerį - tomis dienomis rezervuok laiką :)

Paskutinį kartą redagavo lui 07 Bir 2016, 02:40. Iš viso redaguota 2 kartus.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 06 Bir 2016, 15:32 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

lui rašė:
Pakeleivis rašė:
visus norinčius aplankyti Rokiškį ar jo apylinkes išgeriant kavos, kaip kas norės,pageidaus, pavieniui ar grupėje, susiderinus tikrai pasitiksiu ir aprodysiu. Mano tel. nr. 8685413šešidu. Jūs tik planuokit ir atvykit. :)

OFF TOPIC:
O! Jau kelinti metai liepos 15-16 dienomis svečiuojuosi Anyksčiuose (http://www.devilstone.net) ir tomis dienomis žvalgau šiaurės LT apylinkes. AndriusO vis palieka man šį malonumą vienam: tai ranka, tai koja, tai verslo pietūs :))). Praėjusiais metais beendurindamas Samanių kaimo net aptikau Rainbow suvažiavimą netoli Aleksandravėlės... (http://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktualij ... rgijas.htm)

Įsivedžiau Tavo numerį - tomis dienomis rezervuok laiką :)

Turėčiau būti laisvas. 17-19 dienomis būsiu užimtas, nes žadame su šeima šiek tiek pakeliauti.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 07 Bir 2016, 02:34 
Atsijungęs

lui rašė:
AndriusO vis palieka man šį malonumą vienam: tai ranka, tai koja, tai verslo pietūs :)

Lauri. Aš pažadu kaip nors pasitaisyti. Jeigu šiais metais niekas nedriokstels, galėsime prasukti ratuką.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 07 Bir 2016, 03:31 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Taigi, fiksuojame laiką ir vietą kavos pagėrimui: sekmadienį 06.12 d. 13 val. (kadangi vakarai dabar ilgi, tai truputi vėliau), šioje vietoje- 55°58'01.4"N 25°26'28.4"E Moškėnų piliakalnis. Kviečiami visi :!: Kas dar nebuvo prisijungęs ir tingi skaityti visą temą primenu, kad tai nieko neįpareigojantis formatas- numatytą dieną susirenkame numatytoje vietoje, išsiverdam kavos ar arbatos, paskanaujame atsivežtų gėrybių, paplepame ir toliau kas kaip nori- kas namo, kas aplankyti tos vietovės grožybių... ;) Vien žo, kuo daugiau chebros, tuo fainiau, todėl nebūkit abejingi bendraminčių susibirbimui ;) :)

P.S. Giedriau, kadangi sekmadienį planuoju atlėkti, tai nesinorėjo per dažnai trukdyti, o ir laiko neturėjome per daugiausia- tiesiog darėme ratuką su trumpu tiksliniu sustojimu Panevėžyje... ;) Iki greito.

IBA #53028

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 07 Bir 2016, 03:57 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

praeitą savaitgalį kavos (ir ne tik) pagėrimas susivartė Jonavoje.
https://goo.gl/photos/94VJqDuFxK5sY32h9
6 afrikos ir 4 bemewe. Vienas ne labai endurinis ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 07 Bir 2016, 11:02 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Buvo tikrai labai smagus savaitgalis ir neeilinė patirtis :) Nors ir biški buvo neramu, ypač mieste nes juk buvom atsakingi už dviratininkų saugumą. O pėsčiųjų pasitaikė visokių, net ir tokių kurie bandė perbėgti per perėję likus vos keliolikai metrų iki dviratininko... Na bet smagu, kad viskas praėjo sėkmingai, o ir dviratininkai kaip supratau liko labai patenkinti. Smagu kai gali pagelbėt, o ta pagalba dar ir pačiam džiaugsmą teikia.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 07 Bir 2016, 12:18 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Puikiam renginyje sudalyvavot. Net pavydu :roll: Čia taip ekspromtu viskas gavosi ? Netikėtas kavos pagėrimas Jonavoje su dviratininkais :) Kiek pamenu niekur forume lyg ir nebuvo info apie tokį renginį.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 07 Bir 2016, 12:22 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Drakas rašė:
praeitą savaitgalį kavos (ir ne tik) pagėrimas susivartė Jonavoje.
https://goo.gl/photos/94VJqDuFxK5sY32h9
6 afrikos ir 4 bemewe. Vienas ne labai endurinis ;)

Liuks nuotraukos :) Visi laimingi ir patenkinti :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 07 Bir 2016, 12:50 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Jo, smagu buvo foto vartyti. Būčiau ir aš atlėkęs. Kai pagalvoju apie Jonavą visada prisimenu Ruklą. Ten viena iš mano tarnybos vietų privalomoje kariuomenėje.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 801 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  Kitas

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į: