Sveiki,
esu Juozas. Ant dviračių motorizuotų transporto priemonių sėdau ketvirtoj klasėj (tuomet taip savo amžių skaičiuodavau), o dabar, sulaukęs trisdešimties, galvoju, kad dar greitai nuo jų tikrai nenulipsiu. Turėjau jų visokių, bet paskutiniaisiais metais vairuoju enduro ir krosinius motociklus.
Panorau savo keliones praplėsti nuo kelių šimtų km iki 1000 ar daugiau, tad reikėjo tinkamo motociklo. Daug svarstyti nereikėjo, nusprendžiau išbandyti visų patikrintą africą. Tiesa, nors ją jau ir turiu pora mėn, išbandyti jos dar taip ir neteko (neskaitant daug metų atgal nuvažiuotus porą šimtų metrų kliento africa). Motociklą pirkau žiemą ir atsivežiau jį į dar gilesnę žiemą. Gyvenu geografiniame Norvegijos centre (pasak iškabos prieš miestą, bet ne google). Keliai dar čia padengti sniegu. Tad be ratuko servise įveikto pirma pavara, daugiau ir neteko pavažiuoti. Na bet manau ji manęs nenustebins, daugiau mažiau įsivaizduoju jos pliusus ir minus.
Šis motociklas manau daugeliui žinomas, pirkau jį iš Everdino. Pardavėjas pasitaikė sąžiningas
) Motociklo būklė išties gera. Bet prie ko reikia padirbėti radau, kaip kad būtų ir su kiekvienu ne nauju (arba ir nauju) motociklu. Be visų sezono pasiruošimo darbų, kurie jau beveik visi yra atlikti, planuose yra pakeisti pakojus, panardinti vožtuvus į priekines šakes, apsispręsti dėl vairo įvorių. Pirmas nepatikęs dalykas tik užlipus ant motociklo buvo pakojai, kai esi kelis metus pratęs stovėti ant plačių pakojų, siauros gumos gero įspūdžio nepalieka. Vožtuvai - nes USD šakės šiems metams per daug. O dėl vairo įvorių turiu blogų atsiminimų, kai pabandžiau draugo tenere, tas guminis vairas miško keliukuose ir žvirkelyje visai nepatiko ir pasitikėjimo savimi motociklo valdyme tikrai nepridėjo. Bet africos vairo įvorės neatrodo tokios minkštos, tad palauksiu pirmų įspūdžių iš bandymų kelyje.
Iš motociklio tikiuosi daug puikių akimirkų kelionėse. Dabar tiek noriu visko pamatyti, kad atrodo tam nepakaks atostogų ir savaitgalių
Su draugu šiems metams jau turime šiek tiek planų, bet pirmas jų, susipažinti su jumis AfricaTwin.lt susitikime
Keletas nuotraukų:
Prikabintas failas:
IMG_3489.JPG
Prikabintas failas:
IMG_3490.JPG
Prikabintas failas:
IMG_3492.JPG
A čia kitas mano žaislas, kuris mainais už suteiktą šypseną reikalauja labai ir labai daug jėgų ir prakaito. Verta
Prikabintas failas:
WP_20150903_18_01_59_Pro.jpg
Nuobodžiaujantiems ir turintiems noro galiu pasiūlyti mano youtube kanalą. Ten galite pažiūrėti kelis Populiaresnius video su mano anksčiau turėtais motociklais.
https://www.youtube.com/user/Dediss86/videosŠiam kartui tiek,
ačiū už dėmesį
Juozas