Mano pastebėjimas ir reakcija dėl pastarosiomis dienomis dirbtinai sukeltos problemos. Viena mergina palietė jos manymu aktualią temą - priekabiavimas prie moterų moto renginiuose. Neva tai yra labai paplitusi praktika ir, kad moterys, kaip taisyklė, ten yra žeminamos įvairiausiais būdais. Dar pridursiu, kad visa tai ji išdėstė savo fb paskyroje, kur ji aprašo savo keliones motociklu. Gilindamasi į situaciją ji mini jai pažįstamus žmones, kurie elgiasi negarbingai, jai yra prisipažinę daug moterų, kurios ne va patyrė pažeminimą moto renginiuose. Padėtis yra ne va katastrofiškai bloga ir su visu tuo reikia ką nors daryti. Žmonės praryja šią piliulę ir diskusija įgauna pagreitį, bet komentarai pilasi toli gražu ne tokie, kaip tikisi autorė, tuomet ji ištrina jai nepageidaujamus komentarus ir užblokuoja jų autorius, galiausiai gaunasi pakoreguotai teisingas kūrinys. Kaip visa tai atrodo man? Galiu tik spėti, kodėl ir kam tai buvo rašyta. Patikslinsiu, kad tai yra mano asmeninė nuomonė. Kadangi esu matęs autorę dalyvaujant viename moto renginyje, kur moterų buvo visiškai nedaug, tačiau nei viena mergina nepatyrė jokios prievartos, atvirkščiai atsiliepimai buvo tik teigiami ir, drįstu teigti, kad ir autorė negalėjo girdėti net blogo žodžio savo adresu, priėmė ją garbingai, maža to, ji dalyvavo orientaciniame moto renginyje su geranoriškai skolintu motociklu. Tiesa, nemačiau susirūpinusios autorės šokių sūkuryje, bet tai ne esmė. Esmė yra tame, kad kalbėti blogai apie Afrika Twin renginį ji tiesiog neturi pagrindo - įsitikinęs, kad kolegos afrikiečiai man pritars. Tuomet kam visa tai buvo rašyta ir paliesta dirbtinai sukelta probleminė tema? Kai situacija pateikta kreivai ir iškreiptai - tai aš vadinu tiesiog susireikšminimu, ne kitaip. Niekieno neprašytas, prie viso to prisidėjo AfricaTwin.lt adminas, jis atsiprašė už du bendrijos narius, kurie minėtai autorei yra antipatiški. Keistokai visa tai atrodo. Rushanas Enduro Gyvenimas Gražus...
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Rushanas 13 Lap 2017, 17:01. Iš viso redaguota 1 kartą.
|