Sveiki visi, kadangi šiais metais man išpuolė garbė organizuoti šitą didelę šventę tai kyla šiek tiek organizacinių klausimų. Vienas jų dėl sodybos ir maitinimo. Klausimas toks jei sodyboje nebus gaslimybės pirktis taip kaip Stakliškėse ar būtų jums priimtinesnis variantas :
A) Užsisakyti maistą registruojantis į renginį ir iškarto susimokėt už penktadienio vakarienę, šeštadienio pusryčius, pietus ir vakarienę bei sekmadienio pusryčius.
B) Pirktis maistą atskirai iš žmonių kurie atvažiuotų į sodybą ir gamintų maistą vietoje.
C) Nereikia maisto, atsivešiu ir valgysiu buterbrodus.
Trumpai papasakosiu pirmų dviejų variantų skirtumus.
Kol kas yra vienas variantas kuris man patinka (yra aišku ir daugiau). Yra tokie veikėjai "Tado virtuvė" kurie tikrai gerai gamina (žinau iš žmonių kurie bandė) ir jie siūlo variantą "A" nes taip pigiau ir mums ir patogiau jiems. Viskas būtų maždaug taip:
Atvažiuoja jie pas mus penktadienį ir gamina vakarienę, gaminimas vyksta lauke, visi kas užsiregistruoja prie varianto su maitinimu gauna maisto korteles. Yra skiriamos kelios valandos vakarienei ir visi per tą laiką pavalgo, nebus taip, kad visi eina prie stalo ir visiems vienu metu valgyt. Valgo tada kada patogu kiekvienam. Tas pats ir su likusiais valgymais. Yra kelių valandų tarpas per kurį reiktų pavalgyt. Aišku pietūs šeštadienio bus paderinti prie orentacinių.
Šeštadienio vakare taip pat nemokamas alaus stalas.
Šitas malonums kainuoja 33 eur žmogui. Meniu su kainom ir kiekiais antrame poste. Porcijos nevaikiškos.
Antras variantas "B" jie atvažiuoja ir gamina taip pat ir tą patį tik už brangiau ir viską perkamies vietoje kas ką nori (Prie visko maždaug +1,5 eur). Šiuo atveju nebus alaus stalo.kur parašyta 20 val.
Apie buterbrodus nereikia nuomonės. Čia aišku dar ne galutinis variantas ir tik kaip pamastymui. Aš asmeniškai būčiau už "A" variantą, bet noriu pasiklaust kolegų nuomonės.
P.S. nuomones prašau išreikšt iki 2017.02.24