Na ka Sveiki visi... prisistatau ir as su savo Afrika. Esu Andrius man 30metu is Akmenes dirbantis ir gyvenantis Lietuvoje. Motociklais,technika,bagiais uzsiimineju daugiau ar maziau nuo vaikystes. Pirmasis mano buvo savadarbis tevo padarytas krosiniukas su ''motorynkos'' varikliu po to seke Enduro serija Hercules 80kub.cm po to Yamaha 80kub.cm po to Suzuki DR650RSE po to jau nutariau isbandyti ''streeta'' Suzuki GSF600 Bandit,viskas gerai su juo,bet po metu supratau kad ne man...kaip antras moto butu gerai bet negaliu sau leist tokios prabangos du turet tai.. Tai va sekantis mano moto sendien parkeliavo is Vokietijos ir tai yra Honda XRV750 Africa Twin RD04 1990metu. Pirmas ispudis nebuvo toks kokio tikejaus bet kuo toliau tuo viskas geriau atrodo
Rinkausi tarp Transalp,DR800BIG o Africa Twin per brangi buvo tai nesitikejau paimt... Bet ,pasitaike
Pirkau is skelbimo kadangi kalba sunkiai moku nedrysau skambinti tai teko rasyti,nesitikau bet po dienos atrase ir taip pradejom bendraut,nusiderejau ir rezervavau... Vokietis 2017m buvo pakeites zvaigzdes grandine,tepalus filtra,vairo guolius,amortizatoriaus tepala,kaladeles,restauraves benzino siurbliuka,uzdejes sildomas rankenas,persiuves ir paaukstines sedyne,pakeites padangas Bridgestone ir dar smulkmenu visokiu. Uzdejes Leo Vince X3 duslintuva,pridejo dar du lagaminus,daliu visokiu,raktu,uzpyles pilna baka benzo. Ir aisku kiekvieno smulkiausio remonto aprasymai,saskaitos,net nuotraukos remontu kas daryta,kiekviena technikine nuo 97metu,visi popieriai visa istorija... Zodziu tikras Vokietis,pataikiau pasiseke. Kosmetiskai aisku nera idealus gal net tikejaus idealesnio,laikui begant grazinsiu,bekeles jis pas mane nematys,technika megstu priziureti,cackinti..