Tiesiog negaliu nepasidalinti šituo šedevru kurį sukūrė chopperpilot.lt komanda.
Neperseniausiai po ilgų visokiausių motociklų bandymų pradedant nuo lengvesnių viencilindrių baigiant naujausiais BMW ir KTM modeliais, nusprendžiau įsigyti Honda Africa Twin 750. Kodėl taip pasirinkau parašysiu atskirai. Jau pirkdamas žinojau, kad pirmiausiai reikės modifikuoti sėdynę, nes orginali Afrikos sėdynė (lai neįsižeidžia klasikos gerbėjai) yra tragedijų tragedija. Baisiau nebūna. Kieta ir nepatogi. Mano ūgis 190 cm, todėl man ji dar ir per žema.
chopperpilot.lt žinau gana seniai, o jie nesiskelbia labai stipriai, kad daro sėdynes, tačiau kai ten užeidavau matydavau, kad jie ten praktiškai gamina motociklus iš bet ko, pagal bet kokius keisčiausius ir įnoringiausius moto pilotų pageidavimuis. Vienas iš tokių dažnai pasitaikančių pageidavimų matyt yra pritaikyti sėdynę unikaliai užpakalio žandų formai.... Jei kas yra kada sėdėjęs ant "custom made" čioperinės sėdynės, niekam turbūt nekils abejonių, kad tokiose sėdynėse gali sėdėti ilgiau nei naminiame fotelyje.
Nusprendžiau, kad reikia jiems duoti pabandyti padaryti sėdynę pagal mano žandų formą mano Afrikėlei. Rezultatas - sunku žodžiais nusakyti! Dėl to ir rašau šitą postą. Manau, kad tokie meistrai neturi likti nepagarsintais! Visiems kas nori savo Afrikos sėdynę transformuoti į kažką nelabai protu suvokiamo, kas jums leistų važiuoti po 1500 km į dieną, labai rekomenduoju!
Sėdynę padarė taip, kad ji yra be galo patogi, įdėjo kažkokį minkštesnį poraloną, taip pat ji suformuota taip, kad nevaržo judesių. T.y. nėra jausmo, kad esi įkritęs į sėdynę. Lieka pilna motociklo kontrolė, lengva judėti ir pan...
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
|