qetas rašė:
sveiki,
esu visiškai žalias motocikluose, bet kai aptikau Afrikos ir kelionių po ją temą, tai mintys apie tai sukasi jau gana seniai. Pradėjau nuo to, jog išsilaikiau motociklo teises
. Ratų pirkti neskubu, nes man tai nemaža investicija. Gal kas turite kokių minčių kur būtų galima išbandyti offroad važinėjimą Lietuvoje neperkant motociklo? Tarkim kažkokios trasos gal yra kur gali išsinuomoti išbandyti tą važiavimą, jo pojūtį? (kokie nors karjerai gal ?:D)
Mano reakcija...
Mano galva siandien tai yra teisingiausias poziuris. Puikiai pazistu asmeniskai Pauliu is
http://www.endurolithuanija.lt ir zinau, kaip ten vyksta enduro gyvenimas ir konkreciai kas vyksta su pradedanciaisiais ir su naujokais. Turi jis paruoses programa, turi siolaikine technika su salmais batais ir visom reikalingom apsaugom, be to visas vazinejimo procesas vyksta stebint pritirusiu instruktoriu, kurie visada padarys pastaba ir pamokys reikiama linkme.
Pasidaryti sau tokia pramoga visada apsimoka visomis prasmemis.
Visu pirma nereikalauja dideliu investiciju i technika ir amunicija
Tai yra vienkartinis ir teisingas pasinerimas i motociklizma gana aukstame lygyje.
Butent po tokio pasivazinejimo, gali sau atsakyti ar reiklingas tau motociklizmas ar tiesiog apsisuki ant vienos kojos ir eini jeskotis sau kitu pramogu.
Jeigu neprilipo, tiesiog pamirsti o jei uzkabino, tuomet tau prasides naujas gyvenimo etapas ir tai jau kita ilga ir idomi istorija.
Pazistu nemazai kolegu, kurie po Pauliaus pamoku uzsikabino ir siandien puikiai vaziuoja su rimtais mocais.
Rushanas Enduro
Gyvenimas Grazus ...