docalex rašė:
Aš sakau tiesiai šviesiai, be apylankų. Nepatinka mano nuomonė, apeikit:
Na ir kas, jog aš pasirodžiau tik pernai forume? Kaip naujokė, bendruomenėje pamačiau ohoho kiek negražių dalykų. Ir tai viskas per metus. Manot, nemačiau, kaip karališkojo Hanss šikną, dėl jo šventojo gėralo problemų, traukė kiti draugai? Draugai, kurie labiau traukė ne tik jo šikną, o mūsų visų tuo metu dalyvavusių suvažiavime? Jiems didelis ačiū. Ir jiems spaudžiau ir spausiu ranką už preeitą sliotą. Kas buvo dar prieš tai - džiugu ir malonu, jog Hanss tiek metų rengė suvažiavimus, tokius grandioziškus renginius ir t.t.. Nieks nieko nesako, jog jie blogi ar panašiai. Tiesiog aš asmeniškai neteisinu žmonių, kurie vietoj atsakomybės paskutinę minutę pasirenka alkoholį. O mes gyvename ne praeitimi, o dabartimi. O kaip šįmet viskas vyksta, žino tik keletas, tarp jų ir aš. Tad kai pasakau, jog Hanss truputį su rudokais triusikais vaikšto, tai taip ir yra dėl paskutinio pusmečio peripetijų. Žmogus, kuriam reikia, jog visi jį gerbtų, lankstytusį prieš jį, mylėtų ir panašiai. Manęs po mano pareiškimų turbūt jau puse forumo nekenčia, bet man ne garbės reikia. Aš nešnekėsiu gražių žodžiu čia, o už akių nestumsiu. Neturi bendruomenė suktis apie vieną žmogų. Bendruomenę turi sieti vienas bendras tikslas. Mūsų atveju - Africa Twin ir enduro. Tad, gerbiamieji, baikit skirstytis į "balsuoju už Hanss" ir "visi kiti kuriems dzin" fronto linijas. Dalyvaukite, kur norite. Svarbu, palaikyti ir skatinti mūsų visų, kaip bendruomenės, tikslą. Kaip pas Rušaną ant marškinėlių parašyta - "take it eazy"
))
Gal "garžuolė" paminėtu tas pusmečio peripetijas, kurių kaltininlas Hanss'as? Gal čia tai, kad kai tu man rašinėjai, jog apsiimčiau šio slioto organizavimu, o tu busi mano padėjėja ir gautą iš viso to "navarą" pasidalinsim, aš pasakiau, kad ne tik neorganizuosiu, bet ir nedalyvausiu jame? O gal tai, kad kai patapai ale saskrydžio organizatore, bandžiau labai žmoniškai patarti ir padėti apsisaugoti nuo nuostolių? Tai ne, tu gi viską moki ir žinai. Ką čia man senų pažiūrų seniui! Tavo žodžiais čia buvo mano renginys, bet mano laikai praėjo.., dabar organizuosi tu, pati protingiausia ir viską žinanti. Ar ne tavo žodžiai - pas tokius kaip tu ir Rushanas pasenusios pažiūros... (gal ir yra tame teisybės, po savaitės pamatysim ką sugeba dabartinis progress jaunimas). O gal tai, kad prigalvojau susitikimą-pikniką pajūry į kurį pagrindinai renkasi tie, kam grand organizuoti sąskrydžiai su visokiausiom zonom jau gerklėje sėdi? Ar yra nors vienas kury atkalbinėjau dalyvauti gegužės 17-19 renginy (AT.LT sąskrydžiu jau nebegalima to pavadinti) ir vietoj to kviečiau atvažiuoti gegužės 10d. į Palangą?
Tai va didžioji organizatore. Pirma nors kažką gero čia padaryk, nors vieną žmogų pritrauk, o po to kalbesim. Nors atvirai pasakius man žema su tokia kaip tu (šitoje vietoje nutylėsiu) kažką diskutuoti.
Taip, užgėriau pernai, buvo priežaščių, bet per kury galą tave tai pisa?! Viskas buvo iki to suorganizuota. Buvo likę tik AtZona susirašyti, ką padaryti pasisiūlė Drakas. Taip, ačiu Drakui, Kos'ui, Rushanui.., pavadavo, pravedė renginį.. Tu, ar kas nors kitas dėl to nukentėjo? Ne? Tai ko tu čia bangas keli, putas leidi..? Manai kitą apšikinėdama pati iškylsi? Bandyk.., nors jau baigi iškylt ir plaukt greit pradėsi.
Dabar tau lengviau pasidarė? Ką dar gali paviešinti?
Tai va AT.LT "Karaliene", gal kol kas mokink savo tėvą vaikus daryti, o aš jau kaip nors pats, be tavo nesveikų pamokymų apsieisiu.
P.S. Per tokį trumpą laiką tu ne mane vieną čia jau spėjai užknisti. Todėl
įspėju tave, jei ir ateity drumsi forume vandenį, trikdysi ramų forumo gyvenimą, inicijuosi intrigas.., niekas neatsižvelgs į tai, kad šiuo metu bandai kažką ten organizuoti.. Gali tapti pirmas užbanintas šio, net labai taikaus, forumo dalyvis.
Nebenoriu daugiau su tavimi net raštu bendrauti. Nekalbant jau apie realybę.
P.SS. Aš taves neliečiau. Pati prisiprašei. Ech, mozochistė turbūt
Aš stengiausi kiek įmanoma švelniau...