AfricaTwin.LT

Motociklų Honda XRV AfricaTwin (ir panašių) savininkų klubo forumas.
Dabar yra 22 Gru 2024, 14:03

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Mano istorija
StandartinėParašytas: 13 Geg 2011, 20:09 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Susidomejau motociklizmu kaip reiskiniu pries kelis metus.pradzioj tai buvo nekaltas susidomejimas.Tiesiog stebedavau pravaziuojancius motociklus kazkaip ipatingai,bet tai buvo ne visi motociklai,tai buvo apkrauti daiktais motociklai.Tada as net nezinojau kaip jie vadinasi.Su masina ir zmona apkeliave nemazai,ir vis smesteldavo tie apkrauti motociklai.Atsimenu Norvegijoj-serpantinai ,lyja,rukas ir motociklas,vienas...man kaip vienisiui tas vaizdelis paliko dideli ispudi.Dabar as suprantu,kad pasamonej as norejau su juo.
Apsisprendziau.Uzsirasiau i kursus uzpernai,galvojau issilaikysiu teises,oten matysiu,gal praeis.Per paskutine pamoka,nukirto masina(patirtis butu to neleidusi),Galvojau issigandau praeis.Pagijau,issilaikiau A kat.-nepraejo.Nusipirkau Transalpa,po to Africa(labai jau ji man paciko) Transalpa pardaviau.
Ir stai as Motociklistas.Dar zalias nors man 48,bet manau dar pasivazinesiu.Man tiesiog patinka vazinetis.Gyvenu uzmiesty,todel vazineju beveik kasdien.Galvojau praeis,bet tai nepraeina.
Stai tokia sutrumpinta mano istorija.Pagalvojau gal kas ir savo papasakos.
Pradzioj kam pasakydavau,kad vazineju,ziuredavo kaip i beproti.Daba niekam i nepasakoju,kad esu motociklistas.Mes tiesiog tokie esam.
P.S.neturejau Niko,dabar turesiu,nes jis pats atsirado.Tiesiog pradzioj nemaniau,kad jis reikalingas.Busiu Loner.
Duok svajonei kelia!
Neatsiprasau uz sentimentus :D :D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Mano istorija
StandartinėParašytas: 13 Geg 2011, 20:36 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Nesugebu pakeist niko :oops:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Geg 2011, 20:39 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Grazi istorija... ;) O nika manau nepakeisi... nebent pamirstum sita ir prisijungtum nauju vardu- niku.... sekmes vazinejant...

3. XRV750 99'- from 2015-10-02
2. (XL600V 92'- crashed 2013.10.06)
1. SLR650 99'(changed in XL600V)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Geg 2011, 22:13 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Pacesas rašė:
Grazi istorija... ;) O nika manau nepakeisi... nebent pamirstum sita ir prisijungtum nauju vardu- niku.... sekmes vazinejant...

Konstantinai ,ar Pacesas teisus?Jei taip tai bala nemate to niko :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Geg 2011, 22:16 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Nu LONER, supratau, kad esi jau susiformaves vyras ir as puikiai suprantu tave, mat as pats esu panasaus amziaus. Kai as po ilgos pertraukos atsisedau vel ant motociklo- artimieji to nesuprato, zmona su manim vaziuoti nebenorejo o vienas kolega frajeris isvis pasake, kad tokiame amziuje vel atsisesti ant moco gali tik impotentas, del to, kad kitaip nera galimybes realizuoti saves. Idomus poziuris is sono? Man tai sukelia sipsena. O dar idomiau buvo po keliu metu- tam paciam kolegai frajeriui papasakojau kokia sugebejau pamatyti Turkija vaziuodamas su mocu. Mano pasnekovas Turkijoje lankosi reguliariai atostogaudamas. Galiausiai jis man atsake, kad Turkijos pasirodo visai nezino. Juokinga man visa tai. Tokiu pavizdziu turiu labai daug. Manau kolegos sutiks, kad mes motociklistai turime ir privalumu pries autokeliautojus.
Aisku savo kelione galima organizuotis kaip tik nori, bet man asmeniskai, kiekviena kelione yra ivykis, net jei tai yra trumpalaikis isvaziavimas.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Geg 2011, 23:29 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Pas mane Rushanai su zmona kebloka situacija,mat ji nori vaziuot su manim su bet kuo nors ir ant sluotos.Ji dar labiau megsta keliaut,o as dar neuztikrintas draiveris.Labai atsakingai i tai ziuriu.Sakau dar palauk po lietuva pasisukiosim a tam vidna budet.Todel sia vasara vaziuojam po skotija pasivezint su mashina,klimakso kontrole,muzikele ,silumele i procyj glamur...

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume