Rushanas rašė:
Grazus savaitgaliai tesiasi. Mano seima isvaziavo automobiliu, visam savaitgaliui i sodyba Traku rajone o as savaime aisku sedau ant Africos.
Kur vaziuoti dar nebuvau nusprendes, bet zinojau, kad vaziuosiu daug. Sestadieni nuvaziavau i Kacergine pasiziureti enduro kroso pirmojo etapo, pasiziurejau kaip ardosi enduristai- patiko. Pagalvojau, kad ir pats mielai pavaziuociau, bet pasiziuredamas i savo Africa nusprendziau, kad as turiu daugiau privalimu pries sportininkus o gi del to, kad mano mocas yra universalus ir is jo galiu gauti daugiau nei sportininkai is savo hardu. Aisku negaliu konkuruoti su jais savo pravazumu, bet emociju sugebu patirti ne ka maziau. Su nuostata, kad kiek vienam savo as isvaziavau miskais atgal i sodyba.
Geras jausmas yra sestadieni vakare, kai zinai, kad dar yra visa laisva diena. Nuo ryto palaisciau gelytes ir nuo tos akimirkos buvau laisvas ir nepriklausomas. Valioo... Pilnas bakas benzino ir geras oras. Varau i Lenkija, pasakiau as sau. Gps‘e nustaciau trumpiausia kelia ir be jokio bagazo nurukai miskais zvirais ir asfaltais i kaiminyne Sali.
Patinka man Lenkija o be to ir kalba truputi suprantu ir pasakyti si ta sugebu. Dabar grizes, jauciuosi tarsi pabuvojau uzsenyje.
Siena kirtau kalvariju poste be jokiu problemu, aisku issikeiciau truputeli pinigeliu, kad galeciau papietauti ‘‘polskos zupkos‘‘.
Pazabaliojau miskais, davaziavau iki Suvalku. Apvaziavau visa sekmadienini miesta. Krito i akis, kad Lenkai visiskai gerai tvarkosi, galiu drasiai tegti, kad ju kaimas gyvena daug turtingiau, girtu zmoniu visai nemaciau. Mieste atkreipiau demesi i zmones: graziai apsirenge, nesusirauke, gatves svarios, niekas neskuba, transportas vaziuoja tvarkingai. Pakalbinau lenku policininkus Suwalkuose, sake, kad Lietuviu turistu labai sumazejo, sake, kad nebevaziuoja apsipirkineti pas juos, kaip tai buvo anksciau.
O siaip savo iseiginem dienom esu labai patenkintas. Daug pradubasinau po Lietuva ir pabuvojau Lenkijoje. Bandziau surasti vieta kur pries pora metu buvau uzstryges su Africa laukuose ir vos nepalikau jos nakciai, bet tos vietos neatpazinau, nors manau, kad pravaziavau.
Kai staciau moca i garaza, iseiginiu odometras rode 701 km. Jauciu dabar rankas, kojas ir nugara o galva mano dabar visiskai sviesi.
Del to verta gyventi.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...
Ka galima pakomentuoti...
Tiesiog, jega