Hanss rašė:
O kur rushana padejot? Kazko nesimato jo
Viskas man yra gerai. Nerasau del to, kad nemoku naujovishkai ikelti nuotrauku o as priprates foto paduoti su komentarais. Foto turiu daug, bet si karta pavarysiu tik komentarus.
Tai gi ishdubasinau jau penktadieni 16 val. 22,30 jau buvome vietoje. Pasirinkau trumpiausia kelia ir net paragavau Latvisku zvyru. Po dvieju nakviniu nuvaziavau pazabaluoti i Ryga ir sekmadienio vielai vakare buvau namie. Per isegines pravaziavau 1100 km. Vaziavau su keleive.
O apie pati renginuka pasakyti galiu labai daug o svarbiausias dalykas, kad esu labai patenkintas.
Per trys dienas turejau daug veiklos o laikas prabego labai greitai.
Pamaciau kaip tusinasi baikeriai, pamaciau kokia saugi atmosfera renginyje. Labai patiko renginio atmosfera, kai suage zmones linksminasi be jokiu kompleksu. Mustiniu nebuvo o isgerusiu buvo daug. Patiko, kad uz renginio vartu stovejo policija su alkotesteriais ir nei vienas isgeres baikeris neisvaziavo uz vartu su kvapu.
Negalejau priprasti prie sunkiojo roko iki 7 ryto, man patinka kitas muzonas, bet itampos del to neturejau. Keistai man atrode nuogaliu ant mocu paradas, bet buvo idomu ir linksma.
Patiko vaziuoti kolona kartu su visais. Vaziuojant per miesta eismas buvo visiskai stabdomas i abi puses, vazioti galejo tik mocai.
Dar apziurejau Venspili, paplaukiojau laiveliu po uosto ekvatorija.
Prisipazinsiu, kad juroje nesimaudziau, bet programa turejau labai turininga ir laiko buvo permazai. Susipazinau su ZirY tarakanais, paspaudziau ranka Guoliui76, daug geriau ir sokau. Suzinojau, ka reiskia Latviskai ''Meitene".
Jau pirmadieni man knietejo vaziuoti vel, tik dar toliau.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...