AfricaTwin.LT

Motociklų Honda XRV AfricaTwin (ir panašių) savininkų klubo forumas.
Dabar yra 22 Gru 2024, 13:43

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: apatiniai drabuziai (arba triusikai)
StandartinėParašytas: 30 Geg 2011, 09:34 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

mano uzpakalis prase paklaust enduro broliu ka jam rengtis ilgesniem pasivazinejimam ;)
o jei rimtai tai kokius triusikus naudoja dalnaboiscikai kad nenutrintu uzpakalio triusiku siules ar susibruke kalashos seimyniniu ties slaunies ir subines sudurimu. prisiziurejau visokiu oxford abtiaskiu moto parduotuvej tipo is visokiu kosminiu medziagu gal man ju reikia? :?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: apatiniai drabuziai (arba triusikai)
StandartinėParašytas: 30 Geg 2011, 10:04 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

algir2kas rašė:
mano uzpakalis prase paklaust enduro broliu ka jam rengtis ilgesniem pasivazinejimam ;)
o jei rimtai tai kokius triusikus naudoja dalnaboiscikai kad nenutrintu uzpakalio triusiku siules ar susibruke kalashos seimyniniu ties slaunies ir subines sudurimu. prisiziurejau visokiu oxford abtiaskiu moto parduotuvej tipo is visokiu kosminiu medziagu gal man ju reikia? :?

Jau Guolis rase, kad be talko pudros neapseisi :) pacios aprangos nebandziau, tai patarti negaliu, nors teoriskai atrodo kad kazkas panasaus i elastinius dviratininko shortus turetu pagerinti situacija :roll:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 30 Geg 2011, 15:44 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Man idomu kaip sarvus naudojat? Tiesiai ant nuogo kuno dedat ar kokias spec maikutes naudojat?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Geg 2011, 00:03 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Melomas rašė:
Man idomu kaip sarvus naudojat? Tiesiai ant nuogo kuno dedat ar kokias spec maikutes naudojat?

As asmeniskai, kai labai karsta dedu tiesiai ant kuno, o kai yra pakenciama, deduosi taip vadinama termo maikute ir ant jos apsaugas. Koju apsaugas visada ant ilgu kojiniu ;)

IBA #53028

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Geg 2011, 00:55 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

algir2kas rašė:
o jei rimtai tai kokius triusikus naudoja dalnaboiscikai kad nenutrintu uzpakaliui triusiku siules ar susibruke kalashos seimyniniu ties slaunies ir subines sudurimu. prisiziurejau visokiu oxford abtiaskiu moto parduotuvej tipo is visokiu kosminiu medziagu gal man ju reikia? :?

Mano galva pikantishka tema palietei algir2kas.... Del kelnaiciu ir uzpakalio. Isitikines, kad kiekvienam kuris praleidzia daug laiko sededamas prie vairo sita tema yra aktuali. Nepaslaptis, kad vairuotojai ''dalnaboishcikai'' turi tokia beda kaip hemarojus. Vaziuojant daug su mocu apkrovos uzpakaliuo buna ne ka mazesnes. Tai gi sita problema sprendziu labai neiprastai, bet labai paprastai.
Visu pirma del talko, kaip sako guolis76- man jo nereikia net vaziuojant ilgai be patogumu. As puikiai palaikau svara su dregnom servetelem.
Del kelnaiciu vaziuojant su mocu... Sprendimas atejo atsitiktinai. Karta del juoko man zmona nupirko vyriskus stringus. Taip stringus. Jei kas nezino vyriski stringai skyriasi nuo moterisku labai stipriai. priekyje yra gana didelis kausialis. Uzsidejus stringus genetalijos uzfiksuojamos standziai ir atleiskyte man nemaskatuoja.
Esu normalios orientacijos, bet dabar kiekviena karta vaziuodamas su mocu uzsidedu stringus, net po ilgu kelioniu neturiu problemu su hemorojumi ir kiausiniu niekada neprispaudziu.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Geg 2011, 01:16 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Rushanas rašė:
algir2kas rašė:
o jei rimtai tai kokius triusikus naudoja dalnaboiscikai kad nenutrintu uzpakaliui triusiku siules ar susibruke kalashos seimyniniu ties slaunies ir subines sudurimu. prisiziurejau visokiu oxford abtiaskiu moto parduotuvej tipo is visokiu kosminiu medziagu gal man ju reikia? :?

Mano galva pikantishka tema palietei algir2kas.... Del kelnaiciu ir uzpakalio. Isitikines, kad kiekvienam kuris praleidzia daug laiko sededamas prie vairo sita tema yra aktuali. Nepaslaptis, kad vairuotojai ''dalnaboishcikai'' turi tokia beda kaip hemarojus. Vaziuojant daug su mocu apkrovos uzpakaliuo buna ne ka mazesnes. Tai gi sita problema sprendziu labai neiprastai, bet labai paprastai.
Visu pirma del talko, kaip sako guolis76- man jo nereikia net vaziuojant ilgai be patogumu. As puikiai palaikau svara su dregnom servetelem.
Del kelnaiciu vaziuojant su mocu... Sprendimas atejo atsitiktinai. Karta del juoko man zmona nupirko vyriskus stringus. Taip stringus. Jei kas nezino vyriski stringai skyriasi nuo moterisku labai stipriai. priekyje yra gana didelis kausialis. Uzsidejus stringus genetalijos uzfiksuojamos standziai ir atleiskyte man nemaskatuoja.
Esu normalios orientacijos, bet dabar kiekviena karta vaziuodamas su mocu uzsidedu stringus, net po ilgu kelioniu neturiu problemu su hemorojumi ir kiausiniu niekada neprispaudziu.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...

Kaip visada labai idomus Algio aprasymas. Niekad kazkaip apie tai nesusimasciau, nes paprasciausiai anksciau nesusiduriau su problema del trynimo, nors... Kai pries pora savaiciu vaziavau visa savaitgali ir gavau lietaus, pradejo jaustis nepadogumas sedint. Jei butu reikeje vaziuoti dar ilgiau, neaisku kaip butu pasibaige... Idomu tai, kad praejusiais metais tiek savaite vaziuojant APL, tiek dvi Norvegijoje, specialiai niekaip nesiruosiau ir jokiu problemu neturejau. Gal tai priklauso ir nuo sedynes, kuri praejusiais metais buvo gerokai patrinta, o siemet pervilkta :?:

IBA #53028

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Geg 2011, 01:54 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

tikriausiai kaip ir man visiem rupi ,o kokios gi spalvos tie Rushano stringai :lol:

siaip galvoju apie kokius tai dviratininko sortukus ar kazka panasaus
kad susile slaunys neliptu prie enduro kelniu pamusalo.
arba beliks stringai ir daug pudros :roll: varysiu prisipyles miltu i kelnes ir visiem sakysiu kad ai, malune dirbu :lol:
nepykit juokauju :oops:

ruosiuosi kelionei

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Geg 2011, 02:52 
Atsijungęs

as kai su streetu vazinejau pastebejau toki dalyka:
turejau kelnes su tipo oda pasiutu uzpakalium. su jom pradedavo bulkos degti po 150 km. kitos kelnes buvo brangesnes bei be odos ir buvo gerai. taigi pasidariau isvada: reik jog kelnes galetu laisvai slidineti ant sedynes, o ne uzpakalio skura bandytu slidineti ant prie sedynes prilipusiu kelniu. todel ko gero naudojamas talkas, kad palengvintu TA slydima. kadangi nesugalvojau naudoti talko tai nusidraskiau neslidinejanti pasiuvima nuo "bloguju" kelniu ir reikalai visai pasitaise.
dar naudojau patiesala is mediniu rutuliuku, kaip masinose buna, bet anys palieka zymes ant sedynes, taigi reikia naudoti dar kazkoki pamusala.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Geg 2011, 09:40 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

naudokit avies kaili. paciam butu idomu toki reikala kelionej isbandyt. sako, pigiausias budas palengvinti uzpakalio kancias

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Geg 2011, 15:36 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Ale tu matai, kaip istorija apsisuka :) prieš 4 metus ir man šis klausimas buvo iškilęs :D
Geriausias patarimas buvo duotas - atsistoti retkarčiais ir prasivėdinti :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Geg 2011, 15:59 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Tomas rašė:
Melomas rašė:

As asmeniskai, kai labai karsta dedu tiesiai ant kuno, o kai yra pakenciama, deduosi taip vadinama termo maikute ir ant jos apsaugas. Koju apsaugas visada ant ilgu kojiniu ;)

As naudoju brubeck firmos apatinius , jie man pasiteisino 100 procentu
nuo kojiniu iki posalmio
ypac kai karsta ir salta - puikiai nusirengus dziusta , o kai salta , merino vilna sildo
net prie + 5 vaziuoju tik su vienais apatiniais ir striuke be pasiltinimo .
sarvai kazkaip , man asmeniskai, maloniau , kai buna ant termo rubo :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Geg 2011, 18:28 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

As turejau tokias kelnias be rods is moto4u pirktas, tokias visai nekvepuojancias, tai kai uzpernai vaziavau dvi dienas ir viena is ju visa lijo, tai antra diena jau nemalonu buvo. Seip manau nuo virsutiniu rubu dar daug priklauso, man patinka kai gerai vedinasi, o kaip ztarakan minejo brubeck su merino vilna susildo ir viskas gerai tada. :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 01 Bir 2011, 01:07 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

va kazkokia triusiku kontora su panasiais triusikais http://www.brubeck.lt/tomatocart/produc ... 898c553181

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 01 Bir 2011, 10:06 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

algir2kas rašė:
va kazkokia triusiku kontora su panasiais triusikais http://www.brubeck.lt/tomatocart/produc ... 898c553181

mane tik jie stebina dydziu pasirinkimu....
lietuviskame puslapyje bent dydziu lenteleje nurodyti didesni... o siaip nieko neradau tiems kam virs 195.. :x

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 10 Bir 2011, 02:01 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

pajemiau va sitas kalgotkes:
http://www.daynightwear.com/brubeck-spo ... pants.html
artimiausiu metu leksiu isbandyt. siaip gryna sintetika, sunku neisbandzius patiket kad taip jau gerai bus :roll:

:roll: gausis dabar kad vazinesiu kaip ir be triusiku :? :lol:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 15 Bir 2011, 03:15 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Na pravaziavus 170 km sunkeliais. Apatinne kuno dalis su sitom kalgotkem http://www.daynightwear.com/brubeck-spo ... pants.html jautesi neblogai, nesuprakaitavo nei kojos nei sub...pakalis. tik nugara slapia. reiks ko gero ir virsutine dali nusipirkt, tik kaina nevilioja :?
tas cooler efektas tikrai jauciasi, vien apsirengus jau jauciasi kazkokia vesuma ant koju. :roll:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 15 Bir 2011, 17:05 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

o kai turesi posalmi ir kojines ...... ir virsu - suprasi navarota ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 15 Bir 2011, 17:08 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

siauliuose brubeck galiu gaut su 15% nuolaida

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 20 Lie 2011, 20:41 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

pradedu suprast navarota :) jau turiu ir virsu (cooler maike)
gaila posalmiu juodu nebeturejo sita kontorele http://www.daynightwear.com/brubeck-spo ... mo-system/ , bet maaloni moteriske zadejo pranest kai atsives
pirmas ispudis neblogas, greit isbandysiu ilgesnej kelionej , parasysiu reviewsa :)
siaip durnas reikalas, kai be situ rubu vaziuoji visas slapiais kaip ir viskas aisku, kai apsirengi, atrodo kad visas prakaitas iseina per neaprengtas vietas (galva be posalmio) :lol:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 17 Sau 2012, 03:37 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

tomasn rašė:
naudokit avies kaili. paciam butu idomu toki reikala kelionej isbandyt. sako, pigiausias budas palengvinti uzpakalio kancias

Avies kaily isbandziau, man asmeniskai, tai tik mitas ;) tam tikra forma tuningo :lol: Gal ziema ir gerai butu,bet...
Kadangi mano kelnes turi odos gabala is issores ant uzpakalio o tai labai supatogina sedejima, nebera tos trinties. Tad tarpiniu(kailiu) nereikia.
Naudoju EDZ apatinius, kurie nesugeria dregmes o "isstumia". Kuri per ventiliacines kisenes pasisalina.
Ziema dveji apatiniai :lol:

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume