Taip jau nutiko kad paseno ir praplyso mano senutes (1990) afrikytes vieno korbo ta didele droselio diafragma. Prakiuro aisku kaip visada nelaiku, kelioneje i Norvegijos siaure. su kiaura taip ir pabaigiau vaziuot tuos likusius 4000km
nes kuro sanaudos lyg ir pastebimi nepasikeite truko tik traukos staigiau pasukus rankena, bet svelniau isibegejant nesunkiai vaziavio 115km/h pagal GPS
Gryzus pradejau ieskot, truputi isgazdino kainos jei originali su droseliu viena apie 400lt
Bet kazkas enduroclubo puslapy imete va sitos kontoreles nuoroda :
http://www.nrp-carbs.co.uk/motorcycle_c ... hragms.htmparasiau jiems laiska ir... apmokejus atsiusta saskaita (su 15% nuolaida apie kuria veliau) 317lt per paypal po 10d is britu paketelis su naujom diafragmom guli ant mano stalo :
By
algir2kas at 2011-09-18
siaip sita kontora siulo ir diafragmu uzdejimo paslauga, tipo nusiunti ir gauni teisingai uzdetas, bet nusprendziau pabandyt pats, tai gavau ta 15% nuolaida nes pats usidesiu .
teko primityviai, atsargiai atsuktuvu va tep va atvalcuot
By
algir2kas at 2011-09-18
By
algir2kas at 2011-09-18
By
algir2kas at 2011-09-18
na ir va teip primityviai plaktuku, pasidejus ant priekalo(pasitiesus kartono gabaleli uzvalcuot nauja atgal
By
algir2kas at 2011-09-18
By
algir2kas at 2011-09-18
svarbiausia labai tiksliai (is akies
) pataikyt gumos padeti droselio atzvilgiu, geriausia palygint su antro karbo droseliu kuris dar neisvalcuotas, atsargiai paderint kad gumos vidines skyles krastas graziai atsigultu i tu plasmasiniu saibu specialius griovelius, na ir atvalcavimo ir uzvalcavimo proceso neskubint, atlankstyt po biski apeinant atsuktuvu per kelis ratus, kaip ir plaktuku atgal ne iskarto priplot krasteli ta iki galo, palaipsniui einant ratu ,per kelis kartus.
na ir viskas. mano gonda eina kaip isprotejus , tiksliau nesusilaikau nesukt rankenos kaip beprotis is to dziaugsmo
(gal praeis)
sekmes visiems hondabrother'sam kam prireiks sita procedura pereit.
su pagarba
Algir2kas
Anyksciai