Sveiki visi.
Esu vilnietis, be motociklu savo laisvalaikio praktiskai neisivaizduoju.
Siuo metu vazineju su BMW F650 1994 metu. Nusipirkau pries metus. Tai buvo pirmasis mano enduro motociklas. Ir yra
Pavazinejes viena sezona, supratau, ko as labiau noriu, ar vikraus, manevringo motociklo labiau skirto bekeliai ir hardui ar sunkesnio enduro motociklo su kuriuo butu patogiau keliauti. Na man labiau patiko antrasis variantas. Ramus ir komfortiskas vaziavimas, keliones, man suteikia daugiau malonumo nei misko takeliai, pelkes ir staigus posukiai. Taciau maniskis BMW ilgom kelionem nera labai patogus. Mano apstebejimai: Vazuojant dviese sunkiau vysto greiti lenkimo metu, Ilgesnese distancijose taip pat retkarciais truksta greicio automagistralese, nors su juo pakankamai gerai jauciuosi siauresniuose rajoniniuose keliukuose. Kadangi man keliavimas motociklu yra nuostabus dalykas, nusprendziau pasiieskoti kitokio, kuris butu labiau tinkamesnis.
Issirinkau keleta variantu:
Aprilia Caponord nuo 2000 6begiu
Triumph Tiger 885 arba 995 nuo 1997 6begiu
Honda Varadero nuo 2003 m. 6begiu
Honda Africa Twin nuo 1990 m. 5begiu
BMW 850GS arba R1100 GS nuo 1998m 5 begiu opozitas
Keliauti zadu pagrinde Lietuvoje, gal siek tiek i siaure, Estija, Latvija, Suomija. Noreciau Jusu patarimo koki motocikla butu geriausia isigyti komfortiskam ir maloniam vaziavimui esfaltu, bet kartais neatsisakyti ir zvyrkelio. Kelionese vaziuojam dviese, tad reiktu nepamirsti ir keleivio patogumo. Babejo komplektuociau motocikla su kelioniniais krepsiais. Taip pat reiktu nepamirsti ir remonto klausimo, detaliu bragumo ir sudetingumo jas gauti. Nors cia Pagrinde kalbama apie Africa twin motociklus, taciau gal sulauksiu patarimo ir del mano isvardintu, ir Jus man padesit apsispresti renkantis motocikla. Motociklo kaina gali svyruoti iki 3500euru. Beabejo, jei rasciau idealu varianta tikrai primesciau kelis simtus nesukdamas galvos. Tad laukiu pasisakymu.