Gytis rašė:
Nu ka, nors afrikietis be africos kaip by... be kiausiniu,bet papostringausiu keliais sakiniais apie tai kaip mocas gali keisti zmogu.Gal nieko naujo jums nepasakysiu,tiesiog daugiau neturiu kam (kas nevazineja su mocu vistiek nesupranta),Taigi po to kai atvaziavo Dunse su Aidu ir issiveze mano afrika ,garaze atsirado kateris-grazus galingas issvajotas bayliner.Iki siol (apie 15 m)plaukiojau kuklesne technika.Tai va ,kaip viskas ir gerai,bet kaskart kai ieinu i garaza kazko truksta.Suprantu kad esu ikliuves,nors protas,naktim skaudanti sudauzyta koja ir rubai su islindusiom apsaugom sako -ramiai,bet tas jausmas kai guliesi i posuki,ar forsuoji kokia bala,siurpuliukas vaziuojant zvyru... visa tai lenda ir lenda i smegenis.Idomus reiskinys,juk pravaziavau tik du sezonus.Tiesa pasakius ko tik nedariau gyvenime(ir to nedariau ir to
)bet mocas yra kazkas tokio.
Cia taip issprudo,kad nenutolciau nuo forumo . Kas zino
Gyti tu ne vienas cia toks...
skirtumas tik toks jog manoji Afrikute isejusi is rikiuotes del avarijos... Siai dienai taip pat dar vis gydausi avarijos pasekmes,lygiagreciai apmastydamas ka as ne taip padariau tame nelemtame posukyje...dabar jau juokas ima kaip as (neatsakingai pasirinkes greiti) skridau per lietu ukrainos keliais i Mogiliova... kai prisimenu viska tai net juokas ima kai as po skrydzio negaledamas atsikelti svarsciau ko man labiau gaila ar moco ar to kad negalesiu sudalyvauti Afrikieciu suvaziavime..
Bet laikas visagalis ir jis be abejones gydo zaizdas,todel stipriai neliudek nes manau pavasari viskas atsistos i savo vietas...
ir visiskai sutinku su tavo teze jog mocas yra kazkas tokio ko net nevisada imanoma aprasyti...