Kaimietis rašė:
Daranius rašė:
kam sunkiau su anglių kalba, tai sukramtau info, kad yra tokia SHARP šalmų testavimo sistema (vienas iš variantų kaip pvz.). Čia galite apžiūrėti savo gaminių saugumo politiką, pagal šiuos testuotojus:
http://sharp.direct.gov.uk/Negaliu nepaminėti, kad dauguma tokius testus vadina kontraversiškais, na bet kažkokios statistikos liaudžiai visgi reikia...
Pagal šią testavimo metodiką C3 turi 3 žvaigždikes, O mano rudenį isigytas analogiškos paskirties Lazer Paname- net 4. Kolkas neturiu galimybės palyginti komforto- bet galiu subjektyviai įvertinti savo pastebėjimus: puikūs. Ir stiklas su "pin lock" ir saulės skydelis., ir triukšmo jokio (nu beveik jokio). Svoris- kaip čia pasakius- nelengvas- 1800g. Įvertinus akcijinę kainą (250Lt) ir pagrindinį parametrą- saugumą, išeina mano šalmas pranašesnis- (į spalva nekreipkim dėmesio).
Pabaigai- daug gerų žodžių perskaičiau C3 adresu, bet ar ne Lazer išgelbėjo Rushaną avarijos metu. Tai ir norėtųsi išgirst jo nuomonę, juk ans geriausiai gali abiejų šalmų komfortą palygint...
PS Čia tikrai ne matavimasis vyriškais privalumais
Tikrai taip, Lazer Paname, isgelbejo man gyvybe., maza to, nuo tokios sunkios avarijos net dantis mano visi sveiki liko, nors salmas itruko. Jei ne avarija, buciau sekmingai su juo vazinejas. Lazer buvo mano antras integralas, pirmas Probiker kuri naudoja mano keleive. Lazer Paname yra gana tylus, komfortiskas ir svarbiausia nerasuojanciu stikliuku, turi saules akinius. Mechanizmas smakro pakelimo yra gana patikimas ir gerai veikiantis, ji galima net uzverzti esamais varztais. As papurskiau mechanizma silikonu ir po tokiu veiksmu atlenkimo mechanizmas dirbo neprasciau uz Shuberth'o mechanizma. Vienintelis nemalonus sito salmo niuansas buvo vizoriaus plastmasiniai uzraktai, kurie yra plastmasiniai ir nepatvarus.
Shuberth'as C-3 jau yra isbandytas. Jausmas vaziuojant savotiskas. Uzsidejus ji ant galvos ir pradejus vaziuoti su mocu, jausmas toks tarsi as isedau i prabangu komfortiska automobili. Blogo nieko pasakyti negaliu. Atkreipiau demesi, kad stikliukas visiskai nerasuoja, nors to ir tikejausi, dar atkreipiau demesi, kad labai veiksminga ventilecija kuri turi kelias padetis ir visas galvos pavirsius jaucia, kaip apipuciamas sveziu oru, tokio jausmo nejutau nei su vienu salmu. Patiko mikroplišio funkcija, labai praktiskas ir patogus dalykas, na ir smakro pakelimo ir stiklo pakelimo mechanizmo puikus darbas, lengvai uzsideda ir uzsisega, adaptavosi prie galvos. Geras matomumas. Produktas superinis ir ipareigojantis. Svarbiausia, kad Mano salmas atitinka motocikla.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...