AfricaTwin.LT

Motociklų Honda XRV AfricaTwin (ir panašių) savininkų klubo forumas.
Dabar yra 23 Gru 2024, 02:05

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 110 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Schuberth C3 salmas
StandartinėParašytas: 12 Bal 2013, 02:01 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Drakas rašė:
Pritariu Rushanui, kad be kelioninio dar butinas ir endurinis salmas. Turiu bele kokius du. O renkantis salma kelionems nierwai tik sukyla beskaitinejant komentus :(. Svarsciau ka isigyti: C3 ar Neoteka... Dabar Hanss'as isiterpe su savo pasiulymu-finansiskai laaabai humanisku. Vot vyrukai ir pasistojo klausimas kaip tam anekdote apie bezdzione: в какую очередь мне умной и красивой стать???
Help me, Kaliegos!
Hanss'ai, laukiu nesulaukiu atsiliepimu (nors cia jau kaip ir kita tema butu...), a??? Rushano nuomone aiski-geriau C3 nera, nes sitas salmas pas ji ;). O kaip yr su japoskiu Neoteku? A yr naudojanciu ta geri??? Internete vienareiksmio atsakymo nera, gaunasi kaip ir amzinas klausimas kas pirmiau atsirado: vista ar kiausinis.
Tad, Kamradai, padekit apsispresti.

jeigu galima, aš savo kuklią nuomonę:

nors gerai pasikrapštęs pakaušį galiu drąsiai prisipažinti, kad tai Everdino suformuluota nuomonė - C3 Pro yra tiesiog per didelė išlaida mėgėjiškai laisvalaikio praleidimo formai. Tą patį manau ir apie Neotech - abu yra paskutiniai gamintojų egzemplioriai, tuo tarpu C3 yra "tik" prieš tai buvusi versija su savo visais privalumais ir trūkumais.

angoliškai labai plačiai apie C3 yra čia aprašyta:
http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/schuberth-c3/

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Bal 2013, 14:20 
Atsijungęs

Daranius rašė:

kam sunkiau su anglių kalba, tai sukramtau info, kad yra tokia SHARP šalmų testavimo sistema (vienas iš variantų kaip pvz.). Čia galite apžiūrėti savo gaminių saugumo politiką, pagal šiuos testuotojus:

http://sharp.direct.gov.uk/

Negaliu nepaminėti, kad dauguma tokius testus vadina kontraversiškais, na bet kažkokios statistikos liaudžiai visgi reikia... :)

Pagal šią testavimo metodiką C3 turi 3 žvaigždikes, O mano rudenį isigytas analogiškos paskirties Lazer Paname- net 4. Kolkas neturiu galimybės palyginti komforto- bet galiu subjektyviai įvertinti savo pastebėjimus: puikūs. Ir stiklas su "pin lock" ir saulės skydelis., ir triukšmo jokio (nu beveik jokio). Svoris- kaip čia pasakius- nelengvas- 1800g. Įvertinus akcijinę kainą (250Lt) ir pagrindinį parametrą- saugumą, išeina mano šalmas pranašesnis- (į spalva nekreipkim dėmesio).
Pabaigai- daug gerų žodžių perskaičiau C3 adresu, bet ar ne Lazer išgelbėjo Rushaną avarijos metu. Tai ir norėtųsi išgirst jo nuomonę, juk ans geriausiai gali abiejų šalmų komfortą palygint...
PS Čia tikrai ne matavimasis vyriškais privalumais :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 13 Bal 2013, 21:58 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kas galetu paneigti, kad salme uz 1200 litu visada ieskoma daugiau prie ko prisikabinti, negu salme uz 250 litu?
Sakyciau C3 tema ishsemta, kurie norejo - nusipirko ir parasys atsiliepimus po sezono.
Everdinas
P.S. sveriau su instaliuota pasikalbejimo/radijos SRC sistema C3 - 1550g

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 14 Bal 2013, 00:01 
Atsijungęs

Ei, tai jau tikrai ne prisikabinti... Tiesiog aš esu iš tų, kurie "nekenčia reklamos". Neabejoju C3 privalumais, bet, kada jie primenami net per "motofelinologų" nuomones- ko galima tikėtis iš "pykto" žmogaus.
Beje, maniškio kaina 250Lt patapo tik trumpu metu, ir, neabejoju, dėl spalvos :) O tema - išsemta ji ar ne - ne vien temos autoriui spręst. Aš irgi laukiu objektyvių pasisakymų su realiais įvertinimais.
Nieko asmeniško.

Paskutinį kartą redagavo Kaimietis 14 Bal 2013, 00:15. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 14 Bal 2013, 00:10 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kaimietis rašė:
Ei, tai jau tikrai ne prisikabinti... Tiesiog aš esu iš tų, kurie "nekenčia reklamos". Neabejoju C3 privalumais, bet, kada jie primenami net per "motofelinologų" nuomones- ko galima tikėtis iš "pykto" žmogaus.
Beje 250Lt patapo tik trumpu metu, ir, neabejoju, dėl spalvos :)
Nieko asmeniško.
Na tu ir nenuorama,varom geriau rytoj i pakatuskes.. ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 14 Bal 2013, 00:17 
Atsijungęs

Gucul, su mielu noru :) Supratau, su TA tau viskas OK?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 14 Bal 2013, 00:18 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kaimietis rašė:
Gucul, su mielu noru :) Supratau, su TA tau viskas OK?
O kaip tu manai.. :)
ore viskas ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 14 Bal 2013, 20:37 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kaimietis rašė:
Daranius rašė:

kam sunkiau su anglių kalba, tai sukramtau info, kad yra tokia SHARP šalmų testavimo sistema (vienas iš variantų kaip pvz.). Čia galite apžiūrėti savo gaminių saugumo politiką, pagal šiuos testuotojus:

http://sharp.direct.gov.uk/

Negaliu nepaminėti, kad dauguma tokius testus vadina kontraversiškais, na bet kažkokios statistikos liaudžiai visgi reikia... :)

Pagal šią testavimo metodiką C3 turi 3 žvaigždikes, O mano rudenį isigytas analogiškos paskirties Lazer Paname- net 4. Kolkas neturiu galimybės palyginti komforto- bet galiu subjektyviai įvertinti savo pastebėjimus: puikūs. Ir stiklas su "pin lock" ir saulės skydelis., ir triukšmo jokio (nu beveik jokio). Svoris- kaip čia pasakius- nelengvas- 1800g. Įvertinus akcijinę kainą (250Lt) ir pagrindinį parametrą- saugumą, išeina mano šalmas pranašesnis- (į spalva nekreipkim dėmesio).
Pabaigai- daug gerų žodžių perskaičiau C3 adresu, bet ar ne Lazer išgelbėjo Rushaną avarijos metu. Tai ir norėtųsi išgirst jo nuomonę, juk ans geriausiai gali abiejų šalmų komfortą palygint...
PS Čia tikrai ne matavimasis vyriškais privalumais :)

Tikrai taip, Lazer Paname, isgelbejo man gyvybe., maza to, nuo tokios sunkios avarijos net dantis mano visi sveiki liko, nors salmas itruko. Jei ne avarija, buciau sekmingai su juo vazinejas. Lazer buvo mano antras integralas, pirmas Probiker kuri naudoja mano keleive. Lazer Paname yra gana tylus, komfortiskas ir svarbiausia nerasuojanciu stikliuku, turi saules akinius. Mechanizmas smakro pakelimo yra gana patikimas ir gerai veikiantis, ji galima net uzverzti esamais varztais. As papurskiau mechanizma silikonu ir po tokiu veiksmu atlenkimo mechanizmas dirbo neprasciau uz Shuberth'o mechanizma. Vienintelis nemalonus sito salmo niuansas buvo vizoriaus plastmasiniai uzraktai, kurie yra plastmasiniai ir nepatvarus.
Shuberth'as C-3 jau yra isbandytas. Jausmas vaziuojant savotiskas. Uzsidejus ji ant galvos ir pradejus vaziuoti su mocu, jausmas toks tarsi as isedau i prabangu komfortiska automobili. Blogo nieko pasakyti negaliu. Atkreipiau demesi, kad stikliukas visiskai nerasuoja, nors to ir tikejausi, dar atkreipiau demesi, kad labai veiksminga ventilecija kuri turi kelias padetis ir visas galvos pavirsius jaucia, kaip apipuciamas sveziu oru, tokio jausmo nejutau nei su vienu salmu. Patiko mikroplišio funkcija, labai praktiskas ir patogus dalykas, na ir smakro pakelimo ir stiklo pakelimo mechanizmo puikus darbas, lengvai uzsideda ir uzsisega, adaptavosi prie galvos. Geras matomumas. Produktas superinis ir ipareigojantis. Svarbiausia, kad Mano salmas atitinka motocikla.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 14 Bal 2013, 20:55 
Atsijungęs

Išsamus palyginimas, ko ir tikėjausi. Ačiū :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 12 Sau 2014, 23:47 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

mindazas rašė:
Kaiptik planavau į saloną atsivežti C3 šalmų ir pamačiau šią temą :)

Gerb. kolegos afrikiečiai, juodos ir juodos matinės spalvos C3 galiu pasiūlyti po 1180Lt su PVM. Tuo atveju, jei surenkam bent 10 vnt (na OK, pusę į saloną, pusę afrikiečiams).

Jei kaina tenkina, man tiesiog reikėtų išgirsti spalvų ir dydžių pageidavimą. Po galutinio apsisprendimo ir traukinio paleidimo, šalmus gaučiau per +4d.d.

P.S. Taip pat itin geromis kainomis galiu pasiūlyti Shoei Multitec, Shoei Neotec (naujausias modelis), Lazer Monaco Pure Glass ir Pure Carbon (lengviausias pasaulyje flip'as - tik 1350g, be to - fotochrominis, savaime užtemstantis stiklas)..

Sorry, kad prikeliu seną temą bet įdomu ar dar yra C3 ir Neotec su gerom kainom? Norėčiau abu pasimatuoti ir kažkurį įsigyti. Nežinau kuris patogesnis vairuojant su akiniais. Kaip suprantu Neotec naujesnis modelis lyginant su C3?

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 110 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į: