Sveiki bendraminčiai. Esu 23 metų dirbantis studentas, panevėžietis. Motociklais domiuosi jau nuo pat mažų dienų. Viskas prasidėjo, kai būdamas šešių metų, klėtyje, radau senelio paliktą motorinį dviratį Ryga 11. Nuo tada moto technika tapo neatsiejama gyvenimo dalimi
po Rygos sekė Ryga 12, Kavroviec 175, Iž 56, Jawa 638-5. Beje paskutinis modelis užsiliko pas mane. Turbūt su visam, kadangi į ją įdėta nemažai darbo
na bet ne apie tai ši tema. Niekada nesidomėjau kitų šalių (apart tarybų sąjungos) technika. Tačiau būdamas 15 metų iš vieno draugo, taip pat motociklisto išgirdau apie tokią Africa twin. Grįžęs į namus sėdau prie interneto ir pradėjau skaityti straipsnius, forumus ir t.t. kas tai per modelis. Daugiau sužinojęs apie AT įsitikinau, kad tai būtent toks modelis, kurį aš užaugęs kada nors įsigysiu
praėjo nemažai metų ir rimtai nusprendžiau įsigyti motociklą išvykoms, kelionėms ir šiaip pasivažinėjimui miško keliukais. AT kol kas atrodė šiek tiek brangokos, tad pradžiai pradėjau ieškoti transalp'o. Sužinojau apie tokį pilną motociklų angarą Panevėžio raj., tad prieš savaitę nuvykęs ten apžiūrėti transalp'o, nusipirkau išsvajotą AT
motociklas 1993 m. gimimo. Motociklas kuriasi, važiuoja. Aišku yra dalykų, kuriuos reikia tvarkyti (priekiniai suportai nenori vaikščioti, todėl užspaudžia stabdžių diskus, pacoso ir gazo trosai nenori vaikščioti kaip priklauso, taip pat galinės stabdžių kaladėlės į pabaigą, apie tepalų, filtrų, grandinės ir žvaigždučių keitimą jau nebekalbu) bet iki sezono pradžios manau spėsiu ją pilnai paruošti
šaunu, kad šiame forume sukaupta nemažai informacijos, tačiau ir nesupykite už naujoko klausimus.