Žiū, daugumoje diskutuoja tie, kurie kažką vis paorganizavę yra. Bet nesusilaikau, neįkišęs savo 3grašio ir aš. ty tas, kuris nelabai turi ką pasigirt organizavime.
Pirma. Nesu išrankus buitinėms sąlygoms, tai man pačiam miegoti palapinėje nėra naujiena ar kokis nors extrymas. Bet.. nenoriu atbaidyti savo +1. Aišku, galiu kaip Edgaras, bet tai jau kitas reikalas. Pasilieku teisę parduoti savo (kartu ir mano +1)vietas pastogėje labiausia apsiverkusiam susilėkimo išvakarėse
(gerai čia pasakiau...) Palapinę, miegmaišius ir čiužinius atsivešiu...
Antra. Ilgai nežinojau kaip derėtų elgtis situacijose, nesuderinamose su teise. Turiu omeny ŽOLĖS rūkytojus. Jei jau mes leidžiame sau kartais viršyti leistiną greitį, tai nebūtinai turime toleruoti šalia savęs besisvaiginantį uždraustais įstatymu preparatais. Gali kilti klausimas: Ką aš čia? Ogi iš praeitų metų Stakliškių susilėkimo. Tą kart taip pasimečiau, kad nutariau nekelt bangų ir tiesiog nematyt. Sauliau, tavo pozicija, kaip vyr.organizatoriaus čia irgi turėtų būt labai konkreti. Asmeniškai aš pats jau pasiruošiau tokiems atvejams- eisiu į konfliktą ir labai rimtą. Turėkit omeny žolės rūkytojai- gręsia baudžiamoji atsakomybė. O geriau palikit žolę namuose, arba visai čia nesirodykit. Vistik nesame tie, kuriems viskas px.
Trečia. Kad jau užsiminėme apie AT_2012 pajūryje, tai man šis tūsas labiausia įsiminė gerąja prasme. Gal dėl to, kad man pirmas toks, gal dėl to, kad pirmą syk po daug metų atsipalaidavau kaip reikalas, gal dėl to, kad jūroje prasiskalavau gegužės pradžioje, gal dėl to, kad tai buvo pirmo (po daaaug metų) motosezono pradžia. Ir vis tik tai man labiausia patikęs. Slapta vyliausi, kad šiemet vėl ten susilėksim- tam nebuvo lemta įvykt, bet dėl to neverkiam
Gerai tai, kas yr
Ir pabaigai. Daug čia prirašiau, bet labiausia norėč, kad atkreiptumėte dėmesį į mano posto 2 punktą. Laukiu nuomonių tuo klausimu
PS
Sauliau, nematau info apie apsimokėjusius.... Bent jau duok žinot, kad pinigėliai įkritę.. (arba ne)