AfricaTwin.LT

Motociklų Honda XRV AfricaTwin (ir panašių) savininkų klubo forumas.
Dabar yra 22 Gru 2024, 23:06

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 179 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: AfricaTwin.LT susitikimas 2017 Organizaciniai klausimai
StandartinėParašytas: 01 Kov 2017, 18:26 
Atsijungęs
Moderator
Vartotojo avataras

gvidasba rašė:
Kos, prie juros man atrodo nepatenkinti buvo tik keli svaciai is uzsienio tai jie ir isvaziavo, ir da nuo Hanss pizdy gavo :mrgreen:
Na ir gal tas su BRAUNIKU, dar buvo nepatenkintas :D

Tas su brauniku net laaabai patenkintas, kad i dūda negavo ir pištalieta atgavo. 2014 per APLa nakvojau pas ji ir jau keli metai kai bunu pajury užvažiuoju pas ji žuvies nusipirkt, bet pinigų jis pas mane neima! Draugas bl.. :mrgreen:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 01 Kov 2017, 19:22 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Hanss rašė:
Tai reikia uždrausti kavagerius ir nubausti Ernį už pernykštį mini sliota Rusnėje? :mrgreen:

Is kur isskaisei tokia nuomone?:) As turiu omeni apie pavasarini sliota, kuris tavo deka igavo toki masiskuma, kokybes ivaizdi, tapo tradiciniu. Jo laikas idealus - po ziemos mototoksikozes. Tokio grandioziskumo sliotu (kad praktiskai visi mes pasimatytume/susipazindintume) daug nereikia ir jie trukdytu vienas kitam. Kavageriai ir Ernio sliotai visai kas kita.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 01 Kov 2017, 21:28 
Atsijungęs
Moderator
Vartotojo avataras

Konstantinas rašė:
Is kur isskaisei tokia nuomone?:) As turiu omeni apie pavasarini sliota, kuris tavo deka igavo toki masiskuma, kokybes ivaizdi, tapo tradiciniu. Jo laikas idealus - po ziemos mototoksikozes. Tokio grandioziskumo sliotu (kad praktiskai visi mes pasimatytume/susipazindintume) daug nereikia ir jie trukdytu vienas kitam. Kavageriai ir Ernio sliotai visai kas kita.

Va matai, apie ta pati rasinejam. :) Kam isradineti dvirati, jei jis jau israstas ir "mases" vaziuoja! :mrgreen:
Ir dar... Pirmi keturi AT.LT saskrydziai, tai buvo gerai organizuotos pijankes, palyginus su paskutiniais dviem :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 01 Kov 2017, 22:16 
Atsijungęs
Moderator
Vartotojo avataras

Va ka noriu pasakyt, paklaust... Vardan musu visu idejos, del AT.LT renginiu sviesios ateities ir masiskumo palaikymo.., gal atsiras tikru keliautoju, kurie megsta sutikti pirma rytini saules spinduli palapineje, ciulbant rytiniams pauksciukams? Visai neblogai butu, jei megstantys miegoti palapineje atlaisvintu lovas ir tuo paskatintu nauju dalyviu registravimasi (juos po to irgi iskrapstytumem is lovu) :mrgreen:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 01 Kov 2017, 22:30 
Atsijungęs

Hanss, aš po šiuo memorandumu pasirašau, tik ......paprašysiu palikti lovoje +1 numerį (žmoną).

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 01 Kov 2017, 22:35 
Atsijungęs
Moderator
Vartotojo avataras

EdgarasV. rašė:
Hanss, aš po šiuo memorandumu pasirašau, tik ......paprašysiu palikti lovoje +1 numerį (žmoną).

Va kur zmogus, tikras keliautojas!
Na, judam, judam... :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 01 Kov 2017, 22:55 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Super, registraciją pataisiau, Edgarai tai ir mokėjimas tada atitinkamai ne 40, o 10 eur už save.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Kov 2017, 00:02 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Ta proga ir man taisyk i palatke, ar tiesiog miegmaisi ant zoles :twisted: :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Kov 2017, 00:33 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Žiū, daugumoje diskutuoja tie, kurie kažką vis paorganizavę yra. Bet nesusilaikau, neįkišęs savo 3grašio ir aš. ty tas, kuris nelabai turi ką pasigirt organizavime.
Pirma. Nesu išrankus buitinėms sąlygoms, tai man pačiam miegoti palapinėje nėra naujiena ar kokis nors extrymas. Bet.. nenoriu atbaidyti savo +1. Aišku, galiu kaip Edgaras, bet tai jau kitas reikalas. Pasilieku teisę parduoti savo (kartu ir mano +1)vietas pastogėje labiausia apsiverkusiam susilėkimo išvakarėse :) (gerai čia pasakiau...) Palapinę, miegmaišius ir čiužinius atsivešiu...
Antra. Ilgai nežinojau kaip derėtų elgtis situacijose, nesuderinamose su teise. Turiu omeny ŽOLĖS rūkytojus. Jei jau mes leidžiame sau kartais viršyti leistiną greitį, tai nebūtinai turime toleruoti šalia savęs besisvaiginantį uždraustais įstatymu preparatais. Gali kilti klausimas: Ką aš čia? Ogi iš praeitų metų Stakliškių susilėkimo. Tą kart taip pasimečiau, kad nutariau nekelt bangų ir tiesiog nematyt. Sauliau, tavo pozicija, kaip vyr.organizatoriaus čia irgi turėtų būt labai konkreti. Asmeniškai aš pats jau pasiruošiau tokiems atvejams- eisiu į konfliktą ir labai rimtą. Turėkit omeny žolės rūkytojai- gręsia baudžiamoji atsakomybė. O geriau palikit žolę namuose, arba visai čia nesirodykit. Vistik nesame tie, kuriems viskas px.
Trečia. Kad jau užsiminėme apie AT_2012 pajūryje, tai man šis tūsas labiausia įsiminė gerąja prasme. Gal dėl to, kad man pirmas toks, gal dėl to, kad pirmą syk po daug metų atsipalaidavau kaip reikalas, gal dėl to, kad jūroje prasiskalavau gegužės pradžioje, gal dėl to, kad tai buvo pirmo (po daaaug metų) motosezono pradžia. Ir vis tik tai man labiausia patikęs. Slapta vyliausi, kad šiemet vėl ten susilėksim- tam nebuvo lemta įvykt, bet dėl to neverkiam :) Gerai tai, kas yr :)
Ir pabaigai. Daug čia prirašiau, bet labiausia norėč, kad atkreiptumėte dėmesį į mano posto 2 punktą. Laukiu nuomonių tuo klausimu
PS
Sauliau, nematau info apie apsimokėjusius.... Bent jau duok žinot, kad pinigėliai įkritę.. (arba ne)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Kov 2017, 00:44 
Atsijungęs
Moderator
Vartotojo avataras

Jei pastebesiu, kad kas nors isvaziuoja ir man pasirodys, kad pas ji ne 0,00 promiliu, skambinsiu i policija!
Arturai, taip tiks?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Kov 2017, 00:51 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Dėl apmokėjimu viskas bus surašyta, negaliu skirt pilno etato šiam reikalui tai kai tik galiu tada ir dirbu slioto klausimu, o pinigai svarbus dalykas todėl prabėgom nenoriu nieko daryt. Viskas bus surašyta kieno mokėjimai įkrito. Kantrybės...

Dabar mano kaip organizatoriaus nuomonė dėl 2 punkto. Man smagu būtų, kad to nebūtų bet jei ir bus tai čia yra tų žmonių kurie taip elgesi reikalas. Tai yra ne vieša vietą, o privatus renginys, mes visi suaugę ir nešam atsakomybę kiekvienas už save. Jei kils konfliktinės situacija aš tikrai paprašysiu susikraut šmutkes ir palikt renginį konflikto iniciatoriaus. Manau ne paslaptis, kad yra buvę atveju kuomet tikrai žmonės išvažiavo ne su 0.00 kraujyje. Jie patys už save atsako, ar tu ir tokiu atveju kviesi policija? Renginyje tikrai nieks nieko neplatins, o jei kažkas pasislėpęs krūmuose kažką veiks aš tikrai nebėgiosiu ir neuostysiu kas kur ką daro.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Kov 2017, 00:59 
Atsijungęs
Moderator
Vartotojo avataras

Saulius_S rašė:
... Tai yra ne vieša vietą, o privatus renginys, mes visi suaugę ir nešam atsakomybę kiekvienas už save...

Va sitoje vietoje Sauliuk as tave siek tiek nuliudinsiu. Uz visus nelaimingus atsitikimus ir apskritai uz viska (jei pas ka nors butu kokios nors pretenzijos), sy kart atsakai tu. Ta yra, renginio organizatorius :roll:
Todel visu pirma, darydamas orentacines.. pasistenk be ekstrymo, nes.. na pats supratai. Tas (ar panasus) popieriukas kuri davinedavau pries orentacines pasirasyti, mol kiekvienas uz save atsako, tai tik tiek, kad popieriukas. Jokios juridines galios jis neturi.
Tiek ziniu :roll:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Kov 2017, 01:06 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Viskas tvarkoj, bet aš tik noriu pasakyt, kad nebėgiosiu ir neuostysiu visų aplink. Konfliktų tikrai nenoriu ir Artūrai tavęs paprašysiu konfliktų nekelt. Turi teisę matydamas kažką darant kažką netaip su juo pasišnekėt ir išsakyt savo nuomonę, manau tie žmonės jei tokių bus susipras. Mažiausiai ko aš noriu tai konfliktų.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Kov 2017, 01:20 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Sauliau, dėl uostymo. Savo poziciją išsakei. Ji aiški. O mano pozicija yra tokia, kad 'geriau mažiau, bet geriau' (Ленин).
Gintarai, tu visad mokėjai pasakyt gerą žodį laiku ir vietoje. Taip ir su tuo 0,00 promilės ir policija. Ačiū tau už pritarimą😇.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Kov 2017, 01:30 
Atsijungęs
Moderator
Vartotojo avataras

Arturai, kaip tu APLa vaziavai?! ten apie 30% paruko! Ar ne pox tau tai? Nebuk per daug idejinis :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Kov 2017, 01:47 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Nu su visa Jūsų pagarba yra toks žodis - tolerancija, tai aš Jums linkiu to.

p.s. Tolerancija (lot. tolerantia kantrybė, ištvermė), pakanta – sociologinis terminas, reiškiantis pakantumą kitokiai pasaulėžiūrai, gyvenimo būdui, elgesiu ir papročiams. Toleracija nėra tolygu abejingumui. Ji taip pat nereiškia, kad kitokia pasaulėžiūra ar gyvenimo būdas turi būti perimtas, tolerancija reiškia tik teisės kitiems gyventi pagal savo pasaulėžiūrą suteikimą

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Kov 2017, 01:48 
Atsijungęs
Moderator
Vartotojo avataras

Ciurk4 rašė:
Nu su visa Jūsų pagarba yra toks žodis - tolerancija, tai aš Jums linkiu to.

p.s. Tolerancija (lot. tolerantia kantrybė, ištvermė), pakanta – sociologinis terminas, reiškiantis pakantumą kitokiai pasaulėžiūrai, gyvenimo būdui, elgesiu ir papročiams. Toleracija nėra tolygu abejingumui. Ji taip pat nereiškia, kad kitokia pasaulėžiūra ar gyvenimo būdas turi būti perimtas, tolerancija reiškia tik teisės kitiems gyventi pagal savo pasaulėžiūrą suteikimą

Va blin, as ir zodziu tokiu nezinojau! :lol:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Kov 2017, 02:13 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Hanss rašė:
Va blin, as ir zodziu tokiu nezinojau! :lol:

:mrgreen:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Kov 2017, 02:19 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

o gi isijungiu foruma, vajetau kas cia daros - linksta blaskosi meldai, kyla prakaitu garai... :).
atsivertes suzinojau apie samita, pasirodo ir jau vietu nebera po stogu. Jeigu vietas po stogu dalins Drakas, nieko tokio nepraradot, sava palapine geriau nei Drako pasiulyta vieta po stogu :) (tik prasyciau be emociju :), cia draugiskas spyris i tarpklyni .. )
Respect Sauliau uz iniciatyva, ir tikrai isklausyk visu ir daryk kaip sugalvojai, niekas netures pretenziju. O nuomonemis apsikeisti sveika, kuo daugiau zmoniu paskaitys, issisakys tuo bus maziau staigmenu, bus psichologinis pasiruosimas pokyciams, tuo maziau bus pretenziju.
Chebryte vienas protingas zmogus pasake. Jeigu mes tiesiog noretume buti laimingi tai yra visiskai paprasta, taciau beda ta, kad mes norime buti laimingesni uz kitus, esancius salia. Ligiuojames ir matuojames. Todel manau, kad dalyviu pasitenkinimas samitu ir samito masiskumas taip pat priklausys nuo vienodu salygu visiems, faktoriaus. Ir visai nesvarbu ar stogas bus ar ne.
P.s. man miegoti palapineje jokiu problemu, taciau +1 net neturiu minciu siulyti.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Kov 2017, 03:03 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kadangi planuoju būti vienas (t.y. be +1), tai laisvai galiu miegoti palapinėje... ;)
Mielu noru užleidžiu vietą po stogu svečiams ar tiems kas su +1 ;)

IBA #53028

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 179 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Kitas

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į: