Gytis rašė:
Jei kas turit kokiu ziniu,parasykit.Melomas gal zinai kas ten Linui.Oras tai visai s...nas.
Sveiki visiems po savaites pertraukos. Pirmiausiai noreciau padekoti visiems, kurie palaike mus, dalyvavusius APL'e, t.y. tiems kas mus palydejo, kas sutiko, kas domejosi kaip mums sekasi. Labai faina, grizus po savaites, paskaityti foruma, pamatyti, kad kazkam idomu kaip mums sekesi, kokie musu ispudziai... Taigi, trumpai apie savuosius. Kadangi man tai buvo antras APL'as, galiu juos palyginti. Mano asmenine nuomone, jis buvo sunkesnis..., bet savotiskai ir idomesnis. Tai labiausiai susije su oro salygomis. Kadangi daznai danga buvo slapia, gana nelengva buvo savo sunkiuosius mocus valdyti pievose, o ypac molingose vietovese (vienoje vietoje, molinga, mazdaug kilometro atkarpa, iveikinejome apie dvi valandas, kadangi priekinis ratas buvo uzkistas moliu ir tiesiog nesisuko. Taip buvo visiems mocams, kuriu priekinis sparnas zemas, t.y. Afrikoms, Transalpams, Dominatoriams ir pan.) Taciau, mano manymu, kuo sunkiau, tuo igyjama daugiau patirties ir butent vairavimo patirties... (juk sunku mokytis is svetimu klaidu ir kaip bebutu gaila geriausios pamokos buna is savuju
). Labai tokiame zygyje daug kas priklauso nuo komandos. Galiu drasiai teigti, kad man abejus APL'us tiesiog sekesi- Chebryte buvo tikrai gera, draugiska ir istverminga. Didziausi komplimentai Linui, kuris, tikrai po stipraus kritimo, nepasidave, sutelke visa vidine stiprybe ir pabaige APL'a. Kas idomiausiai, kad kesdamas skausmus suko rankena "nuo dusios". Manau, tikrai ne kiekvienas tai sugebetu. Pagarba. Kas dar? Technika. Mano Afrika buvo sugedusi, taciau geriausioje vietoje, kokia tik gali buti, tokio zygio metu- prie "Motodiados" serviso. Kiek pavyko issiaiskinti - uztrumpino senasis akumuliatorius, todel teko ji keisti. Viena gamykline jungtis buvo sudegusi, todel laidai buvo sulituoti tiesiogiai. Taigi, patarimu forume reikia laikytis (turiu galvoje, jungciu naikinima laidus sulituojant)
. Mano manymu, tokiu zygiu metu kencia technika ir kartais moco labai gaila, taciau kiekvienas asmeniskai renkasi vaziuoti ar ne tokiu rezimu (as po praejusiu metu APL-o, pasakiau sau, kad daugiau su Afrika nevaziuosiu, taciau... siemet vel susigundziau, dabar taip pat yra tokiu minciu, taciau ziuresime kas bus po metu...
) Siaip visiems abejojentiems tikrai patarciau vaziuoti, nes patirtis neikainojama...
Taigi dar karta aciu visiems palaikiusiems, organizatoriams, vedliui ir visai komandai. Tai tikras ENDURO renginys.